Nikita eto mozda je ipak onda cura haha ja sam imala uzasne mucnine I povracanje do skoro. Izgleda da ce te drzati u neizvjesnosti 😁
Mrvičak ja pijem i sve ok. Nemam nikakve nuspojave.
Polly ja ga osjetim u cijelom trbuhu skoro.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
I da, sto sw tice lesnine, sad sam bas malo gledala, na svu baby opremu je popust osim na stokke 😂 tako je uvijek. Tj. Uvijek bude popust osim njih i mime, ali ovaj put je i mima na pooustu
Hey na stokke ti ima popust anrdews baby zg kaptol.
Cini mi se 10 % na gotovinu pa mi to dode najpovoljnije.
Frendica iz roterdama mi salje da je komplet sa kosarom i sjedalicom xplory v6 kod njih 999 eur😐
Niki slažem se sa Točkaitočkica ... mislim da ti nema smisla uzimait nešto pretjerano skupo.. mi smo uzeli kao skuplji od dvije opcije neke pristupačne cijene, ne sjećam se, ali svi su oni tvrđi, a bebe su lagane pa nemam nikakvih udubljenja i sl.
Nikita eto ništa to ne znači, ovaj put još manje imam nuspojava trudnoće pa ćemo vidjeti... zadnjih dana baš nikakav osjećaj nemam, jedva čekam da osjetim bebu da sam mirna da je tu :-) Obzirom da nisi ni ti imala mučnina jel imaš kakvih popratnih tegoba?
Curke!! Evo da se javim s dobrim vijestima! :)
Jucer do podne je curkalo smeđe/blaga krv i onda je bio mir, ali nocas opet krenulo i jednostavno s obzirom na sve skupa nisam imala zivaca cekat do utorka pa sam jutros otisla do bolnice..
Bebice su dobro, aktivne i vesele, srceka uredno kucaju ♡♡
Pregledao me i vaginalno, ali samo virnuo bez prčkanja prstima, vidi se jos smeđeg i ostaci utrogestana, neka ne brinem, moze biti jos brljanja i dalje, a u slucaju obilnijeg krvarenja javit se na hitnu.
Posteljica prekriva usce, ali rekao mi je da ne googlam i ne panicarim, da se sve to jos stigne pomaknut i dic, neka se ne naprezem i to je to.
Odbila sam hospitalizaciju jer u pon moram na neke pretrage i utorak na kontrolu pa mislim da nema smisla da ostajem sad za vikend, ionako me nitko ne bi gledao jer su dezurstva i kad sam rekla dr.da imam to sve u pon i uto rekao je da onda lijepo kuci i mirovat laganini..
Pije li ijedna novi eutirox? Ja stalno imam proljev otkada sam prešla na njega
Ja ga pijem i do sad nisam imala nikakve probleme. A jucer popodne imala proljev takav da je vaga pokazala odmah kg manje 🙈🙈 ali mislim da je nevezano za njega jer sam popila vec jednu tablu cijelu
Niki slažem se sa Točkaitočkica … mislim da ti nema smisla uzimait nešto pretjerano skupo.. mi smo uzeli kao skuplji od dvije opcije neke pristupačne cijene, ne sjećam se, ali svi su oni tvrđi, a bebe su lagane pa nemam nikakvih udubljenja i sl.
Nikita eto ništa to ne znači, ovaj put još manje imam nuspojava trudnoće pa ćemo vidjeti… zadnjih dana baš nikakav osjećaj nemam, jedva čekam da osjetim bebu da sam mirna da je tu :-) Obzirom da nisi ni ti imala mučnina jel imaš kakvih popratnih tegoba?
Trancie, pa baš i nemam, samo umor, koji je popodne najviše izražen, budem totalno koma nakon posla. I te neke ludosti oko hrane drugo do sad je bilo sve savršeno, baš imam sreće, samo da tako i ostane.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
I ja sam se nadala curi zbog povracanja do 16 tt ali ipak je opet decko. A sa prvim nisam ni znala da sam trudna. Tako da nije do spola koliko do trudnoce same po sebi 🙂
Za madrac ,cure tocno pisu. Nema smisla izdvajat neku lovu, prvo jer ti dijete mozda nece bas ni spavat u njemu, drugo jer to nije nikakvo veliko opterecenje koje oni osjete dok su mali. I opruge u konacnici ne znace da su bolje od dobrih spuzvastih.
Mi smo bili izabrali isto skuplju varijantu od 2 ponudenih, tj da je deblji.
A sad lani kad smo uzimali za veliki krevet nisam uzimala pretvrdog nego srednjeg jer vidim da mu takav pase.
Dali za njega 1500-1800kn, i opet mi nece bit zao za par godina da ga zamjenim kako bude on veci i i tezi
Ja vec 3 dana imam opet mucnine, i osjecaj da cu svaki tren povracati 😭😭 bas bzvz.
Mali danas luduje u trbuhu, trbuh cijelo jutro poskakuje. Nemogu vjerovati koja je razlika prva ili druga trudnoca i ovakvim stvarima ❤️
Mene ce snovi izluditi, to malo sta spavam imam tako glupe snove. Nocas me probudili u 4 sa glavoboljom.
Uzaaas.
Mame, gdje ste ili ćete kupovati madrac za kinderbet? Na što treba pripaziti? Ono što jedino znam da treba biti tvrđi radi bebine kralježnice.. E sad htjela bi da je to pravi madrac sa federima a ne neka spužva obična i spremna sam odvojiti podosta novaca ali za pravi madrac 😍 hvala
Mi imamo madrac iz Happy dreamsa, prezovoljni smo, i starci su kupili nakon sto su spavali kod nas, tako da planiram uzeti njihov djecji😊
Sortiraj odgovore
Najstariji