LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    17. Siječanj 2020. 21:39

Cure evo mene sa hitne, fala Bogu bebica je uredu, sve odgovara tjednima trudnoce, krv i urin uredni, a bolovi u jajniku su nazalost posljedica operacije. 
    Lekadol po potrebi i to je to.
    Bas me zasarafilo danas, nisan mogla hodat, kad bi udahnila zrak osjetila bi bol, sad je popustilo fala Bogu. 

💞girl💞

Rose1
    17. Siječanj 2020. 21:48

Zaraa

Cure evo mene sa hitne, fala Bogu bebica je uredu, sve odgovara tjednima trudnoce, krv i urin uredni, a bolovi u jajniku su nazalost posljedica operacije.
    Bas me zasarafilo danas, nisan mogla hodat, kad bi udahnila zrak osjetila bi bol, sad je popustilo fala Bogu.

Drago mi je da je sve super, sad se mozes smiriti i uzivati

💙

Dora4
    17. Siječanj 2020. 21:52

Zaraa

Ej draga! :) ajde hvala Bogu da je bebica dobro, a ovo je ono sto smo cini mi se Vrapcic i ja pricale, priraslice i tkivo koje je dirano jace boli..ajd sad si mirna! I opet nas dvije sve isto pa tako i danasnji odlazak na hitnu  mozda i rodimo isti dan! 
    Lijepo sad lekadol prije spavanja i nadam se da si sutra ko nova 

ena0206
    17. Siječanj 2020. 22:13

Zara bas mi je drago da je sve ok. Nek su nam bebice samo dobro.. Mi cemo sve izdrzati. 😍

Zaraa
    17. Siječanj 2020. 22:23

Sve, Rose, Ena daa bas to, sve za bebice.
    Ajme.sad me.glava zabolila nakon svega. Sad iman osjecaj da me cili stomak boli...uh
    Dora sta je bilo?? Zasto si bila na hitnoj? Nisan uooce citala postove koliko sam bila u panici...
    Ajme e, bas se pratimo u svemu, samo nek nam dobro zavrsi 😍

💞girl💞

Leonie90
    17. Siječanj 2020. 22:30

Zara, neka je sve u redu i neka si sada mirna.
    Dana, pa je li moguce da nemaju nista za bebe, ne mogu vjerovat. To mozda samo djecje sobe onda imaju, ali su bas lijepo stavili reklamu da namame sve za kolica, komodice, krevetice..

yvette
    18. Siječanj 2020. 00:52

svea

Čitam vaše komentare kako osjetite bebu i sve me strah, jer ja ništa ne osjetim. Ponekad sam u nedoumici jesu crijeva ili beba, ali mislim da su crijeva 🙄

Tako i meni. Kad mi dragi drzi ruku na donjem dijelu trbuha, osjeti udarce ili tikove. No imam trenutno situaciju zatvora pa ne znam jeli to zapravo to. 
    Te slavne leptirice nisam osjetila, a i mislim da necu. 

Zaraa
    18. Siječanj 2020. 05:06

Evo mene trece jutro u 4 ujutro se budim i to je to 😑😑😑
    Leonie, daa, niko mirnu glavu nemoze platit...
    Dana nisan sigurna jesan povatala post, pricas o lesnini? Ja bila u dugopolju imaju svega (dicije) i sve je na akciji osim marke stoke. 
    Al bas svega, tipa 3 bodica 15 kn (mozda sam to vec spominjala, ali su ili plavi ili rozi) vrice za spavanje 80kn... stvarno izbora ima. Vjerojatno je od centra do centra.

💞girl💞

Rose1
    18. Siječanj 2020. 07:07

Leonie90

Zara, neka je sve u redu i neka si sada mirna.
    Dana, pa je li moguce da nemaju nista za bebe, ne mogu vjerovat. To mozda samo djecje sobe onda imaju, ali su bas lijepo stavili reklamu da namame sve za kolica, komodice, krevetice..

Nedavno smo uređivali kucu i znam da nisam bas vidjela baby namjestaj, ali sam mislila  da mi je promaklo

💙

• anav05
    18. Siječanj 2020. 08:26

Cure,ne stignem bas svaki dan, ali pratim vas sve i nadam se da je sve ok😊
    Napokon vikend za malo odmoriti.
    U Zg je tako ruzno vrijeme za ici igdje tako da me evo pod dekicom i gledam seriju.
    Pozdrav svima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.