LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuža
    17. Siječanj 2020. 18:05

Meni je isto OGTT nocna mora. Inace sam tip koji bas ne voli slatko i ovo mi je horor. U prosloj trudnoci sam si donijela litru vode sa sobom pa sam popila guc te tekucine i 3 guca vode. I tak sam to uspjela nekako popiti. Ali sam pila to duze od 5 minuta. Nisu mi nista rekli da moram u tom roku. Ne znam jel bi uspjela u 5 min. 

Curke vi vec kazete da vam se na van osjeti beba i da se vidi 😱 Meni uopce ne. Osjetim ga ali nikako jos na van. Ja nisam bila na pregledu skoro 5 tjedana i sad sam vec luda. Jedva cekam cetvrtak!! 

ena0206
    17. Siječanj 2020. 18:17

Žuža ja svog bebana osjetim  odavno vec, ali one mjehurice dosta dugo sam osjecala. Sad vec lupa.. Kao da se zaletio u mene i ka dje bas tako jak udarac  vidi se i na trbuhu. A to nije uvijek. I kad se muž zagleda jer bi i on to vidio, beba se smiri i nema sanse da udari. Je li on glavu okrenio- beba udari.. Haha kao da zna. Jao jao.
    Mimoza jesi radila privatni pregled ovdje u De? Ako jesi koliko otprilike to kosta ovdje. Ja sam cula negdje oko 100 eur. Jel to tocno. 

mimoza
    17. Siječanj 2020. 18:34

Hvala tiki i vrapcic 🤗
    Ena jeste u De. Mi smo platili 200€. Mozda ovisi od pokrajine do pokrajine.

ena0206
    17. Siječanj 2020. 18:50

Mimoza daa, tako sam ja platila mini anom. 200 eura.. 

Dora4
    17. Siječanj 2020. 19:13

Zaraa, sto si odlucila, jesi bila hitnoj i sto kazu ili ako nisi, jesu li ti bolovi stali? 

Žuža
    17. Siječanj 2020. 19:39

Svea ja sam u prvoj trudnoci osjetila bebu tek sa 20 tjedana. Mislim da nemas brige. S time da ti ovisi i o polozaju posteljice.

17. Siječanj 2020. 20:07

Ja ju MOZDA osjecam tek par dana. Prva trudnoca, posteljica sprijeda

🌼TiKi🌼
    17. Siječanj 2020. 20:21

Ja osjetim bebu vec dva tjedna intenzivno, ali nista da se sad vidi izvana. Bez brige, ima vremena 😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Bebac24
    17. Siječanj 2020. 20:54

cure velika je razlika prva,druga trudnoca, posteljica di je.. 
    Da meni se bas vidilo danas kad je imao tulum, a osjetimo ga vec 2 tj pod rukom ja ga osjetim od 14tt. 
    Tulumario je danas dobra 4 sata sa pauzama po 15-20minuta. I sad se probudio 🥰 sa prvim sam osjetila puuuno kasnije tako da bez brige ste ❤️

dana130
    17. Siječanj 2020. 21:10

Cure, ja sam bila u lesnini u rijeci, ako je koja mislila ici gledati sto za bebe, nek ne gubi vrijeme. Mi smo ovako isli, pa kao ajde idem bacit oko + kao popusti, obisli cijelu lesninu, nista. Nakraju pitam prodavacicu, gdje im je baby oprema, krevetici, komodice, kaze meni zenska da nemaju nista za bebe 😑 bas bzvz.

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.