Meni je isto OGTT nocna mora. Inace sam tip koji bas ne voli slatko i ovo mi je horor. U prosloj trudnoci sam si donijela litru vode sa sobom pa sam popila guc te tekucine i 3 guca vode. I tak sam to uspjela nekako popiti. Ali sam pila to duze od 5 minuta. Nisu mi nista rekli da moram u tom roku. Ne znam jel bi uspjela u 5 min.
Curke vi vec kazete da vam se na van osjeti beba i da se vidi 😱 Meni uopce ne. Osjetim ga ali nikako jos na van. Ja nisam bila na pregledu skoro 5 tjedana i sad sam vec luda. Jedva cekam cetvrtak!!
Žuža ja svog bebana osjetim odavno vec, ali one mjehurice dosta dugo sam osjecala. Sad vec lupa.. Kao da se zaletio u mene i ka dje bas tako jak udarac vidi se i na trbuhu. A to nije uvijek. I kad se muž zagleda jer bi i on to vidio, beba se smiri i nema sanse da udari. Je li on glavu okrenio- beba udari.. Haha kao da zna. Jao jao.
Mimoza jesi radila privatni pregled ovdje u De? Ako jesi koliko otprilike to kosta ovdje. Ja sam cula negdje oko 100 eur. Jel to tocno.
Hvala tiki i vrapcic 🤗
Ena jeste u De. Mi smo platili 200€. Mozda ovisi od pokrajine do pokrajine.
Zaraa, sto si odlucila, jesi bila hitnoj i sto kazu ili ako nisi, jesu li ti bolovi stali?
Svea ja sam u prvoj trudnoci osjetila bebu tek sa 20 tjedana. Mislim da nemas brige. S time da ti ovisi i o polozaju posteljice.
Ja ju MOZDA osjecam tek par dana. Prva trudnoca, posteljica sprijeda
Ja osjetim bebu vec dva tjedna intenzivno, ali nista da se sad vidi izvana. Bez brige, ima vremena 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
cure velika je razlika prva,druga trudnoca, posteljica di je..
Da meni se bas vidilo danas kad je imao tulum, a osjetimo ga vec 2 tj pod rukom ja ga osjetim od 14tt.
Tulumario je danas dobra 4 sata sa pauzama po 15-20minuta. I sad se probudio 🥰 sa prvim sam osjetila puuuno kasnije tako da bez brige ste ❤️
Cure, ja sam bila u lesnini u rijeci, ako je koja mislila ici gledati sto za bebe, nek ne gubi vrijeme. Mi smo ovako isli, pa kao ajde idem bacit oko + kao popusti, obisli cijelu lesninu, nista. Nakraju pitam prodavacicu, gdje im je baby oprema, krevetici, komodice, kaze meni zenska da nemaju nista za bebe 😑 bas bzvz.
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji