Lola777 i dalje je ispod granice. Doduse, zadnje vrijeme sam cula da dosta zafrkavaju sa secerom. Mene je gin odmah poslala na OGTT kad su nalazi KKSa stigli jer mi je na taste 6.2 bio. Na OGTTu mi je na taste 5.2 bio (0.1 preko), a ova druga dva su bila 6 i 5 tako da je rekla samo mrvu da pripazim sto jedem. Ponavljat cu opet OGTT kad se bas i radi taj trudnicki pa cemo vidjeti kako ce tada biti.
Hvala na odgovoru. Uvijek sam na KKS imala nizak secer i sad me ovo iznenadilo. Znam da je ispod granica, ali isto mi se cini visok. Ginekologica tek u ponedjeljak.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
I da, sto sw tice lesnine, sad sam bas malo gledala, na svu baby opremu je popust osim na stokke 😂 tako je uvijek. Tj. Uvijek bude popust osim njih i mime, ali ovaj put je i mima na pooustu
Hey na stokke ti ima popust anrdews baby zg kaptol.
Cini mi se 10 % na gotovinu pa mi to dode najpovoljnije.
Frendica iz roterdama mi salje da je komplet sa kosarom i sjedalicom xplory v6 kod njih 999 eur😐
Moji ce nam uzst kolica, pa ce vidjeti da li je u njemackoj sto povoljnija cijena, jer su oni gore.
Cak sam razmisljala da mozda ni necu uzimat kosaru, vec onaj dodatak za novorodenca. Moram jos malo istraziti
Baby girl 💜
Frau i Leptir dobro nam dosle 🥰
Mene jutros pronada kuk pa mi ide bol do koljena i nazad, bas iritira. Narucila sam se u ponedjeljak za Nifty, sad opet stresiranje do nalaza...
Curke dobit cu od sestre autosjedalicu / jaje Maxi Cosi, znate li koji su brendovi kompatibilni sa Maxi Cosi sjedalicom osim naravno Maxi Cosi..
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Lola nalaz mi se cini ok, je da su neke vrijednosti blizu gornke granice, ali opet su manje od nje 👌
Vrapcic vecina marki ima adaptere za maxi cosi, mozda mozda najbolje da vidis koja ti se kolica svidjaju pa provjeris postoje li adapteri za maxi cosi.
Ja odustala od skidanja pelena. Imam osjecaj da je samo sve gore.
Trudy hvala na odgovoru ☺️ Vidjet ću što mi se sviđa, pa provjerim ima li adapter za ista.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
bok cure, pitanje: jeste osjetile kakvo probadanje u jajnicima ili sl u vrijeme kada bi vam inače bio dan dolaska menstruacije? mene danas povremeno probada lijevi jajnik i kontam da je to možda to jer sam negdje bila čitala o tome.
mravičak, idući pregled mi je 04.02. thanks :)
Hvala drage moje!
Frau i Leptir dobrodosle
Trudy bas sam te se jucer sjetila i htjela pitat kako ide, ma pelene je najbolje skidat kad vidis da je i maleni spreman! Znam da se oces toga rijesit prije nego poroda, ali kad mu bude klik u glavi obavis to za 3 dana! Mozda na proljece bude lakse kad i bude manje robe imao, a do onda ga uvijek mozes pripremat, nemoj cekati da sam pita nego ga stavi svakih sat vremena na tutu, poslije jela mozes i nakon 10ak min probat, neka malo i odsjedi, cisto da se pocne privikavat cemu tuta sluzi i povezivat malu i veliku nuzdu s njom, nemoras ga ni ispitivat jel mora ic na wc, kad su tako mali dodje im misao da im se piski i vec u iducem trenutku to rade di bilo, u gace, di god..pa mu samo kazi sad idemo piskit i odfuraj ga..ako su ti odgojiteljice sugerirale i ako se tebi cinilo da bi mogo bit spreman, probaj jos malo mozda izdrzat...
Nemoj se pripremat i cekat ponedjeljke i ne znam sto, primjetit ces kad mu pelena bude duze suha i kad bude verbalizirao da je obavio nesto u nju, tad se obicno tak klik u glavi dogadja! Sretno draga!
Vrapcic koliko sam shvatila od ono malo lutanja po ducanima, dosta brendova ti ima te adaptere pa s njima mozes kombinirati, znam za ova baby monsters kolica da se moze maxi cosi jer mi planiramo ta kolica i te autosjedalice..baby monsters imaju i kolica za jednu bebu
Hvala drage moje!
Frau i Leptir dobrodosleTrudy bas sam te se jucer sjetila i htjela pitat kako ide, ma pelene je najbolje skidat kad vidis da je i maleni spreman! Znam da se oces toga rijesit prije nego poroda, ali kad mu bude klik u glavi obavis to za 3 dana! Mozda na proljece bude lakse kad i bude manje robe imao, a do onda ga uvijek mozes pripremat, nemoj cekati da sam pita nego ga stavi svakih sat vremena na tutu, poslije jela mozes i nakon 10ak min probat, neka malo i odsjedi, cisto da se pocne privikavat cemu tuta sluzi i povezivat malu i veliku nuzdu s njom, nemoras ga ni ispitivat jel mora ic na wc, kad su tako mali dodje im misao da im se piski i vec u iducem trenutku to rade di bilo, u gace, di god..pa mu samo kazi sad idemo piskit i odfuraj ga..ako su ti odgojiteljice sugerirale i ako se tebi cinilo da bi mogo bit spreman, probaj jos malo mozda izdrzat…
Nemoj se pripremat i cekat ponedjeljke i ne znam sto, primjetit ces kad mu pelena bude duze suha i kad bude verbalizirao da je obavio nesto u nju, tad se obicno tak klik u glavi dogadja! Sretno draga!
I obavezno ga jako pohvali svaki put kad uspije obavit u tutu, ali nemoj ga bas kuditi kad ne uspije, probaj ga motivirati da je sad veliki i da to veliki decki rade na tutu i tak
Sortiraj odgovore
Najstariji