LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    17. Siječanj 2020. 12:07

Dora4

Curke!! Evo da se javim s dobrim vijestima! :)
    Jucer do podne je curkalo smeđe/blaga krv i onda je bio mir, ali nocas opet krenulo i jednostavno s obzirom na sve skupa nisam imala zivaca cekat do utorka pa sam jutros otisla do bolnice..
    Bebice su dobro, aktivne i vesele, srceka uredno kucaju ♡♡
    Pregledao me i vaginalno, ali samo virnuo bez prčkanja prstima, vidi se jos smeđeg i ostaci utrogestana, neka ne brinem, moze biti jos brljanja i dalje, a u slucaju obilnijeg krvarenja javit se na hitnu.
    Posteljica prekriva usce, ali rekao mi je da ne googlam i ne panicarim, da se sve to jos stigne pomaknut i dic, neka se ne naprezem i to je to.
    Odbila sam hospitalizaciju jer u pon moram na neke pretrage i utorak na kontrolu pa mislim da nema smisla da ostajem sad za vikend, ionako me nitko ne bi gledao jer su dezurstva i kad sam rekla dr.da imam to sve u pon i uto rekao je da onda lijepo kuci i mirovat laganini..

Drago mi je da je sve ok.
    Sad miruj😊😊

Trancie
    17. Siječanj 2020. 12:08

Meni je curica baš spavala u krevetiću svo vrijeme ( do cca 2ipo g.) , nije nikad s nama spavala.. tako da je madrac i dalje ko nov. 
    Dobro i mene stalno drži umor i uspušem se gdje god duže hodam, ali osim toga nikakvih tegoba. Ali, ne znam jel umor što jako loše spavam po noći ili zbog ovoga dodatno....mada mi se čini da mi se opet vraća pritisak na mjehur. Nakon kojeg tjdna se materinica podiže ?

• Bebac24
    17. Siječanj 2020. 12:10

Trancie

Meni je curica baš spavala u krevetiću svo vrijeme ( do cca 2ipo g.) , nije nikad s nama spavala.. tako da je madrac i dalje ko nov.
    Dobro i mene stalno drži umor i uspušem se gdje god duže hodam, ali osim toga nikakvih tegoba. Ali, ne znam jel umor što jako loše spavam po noći ili zbog ovoga dodatno….mada mi se čini da mi se opet vraća pritisak na mjehur. Nakon kojeg tjdna se materinica podiže ?

Onda kad se maternica digne, onda bebac pocne lupat po mjehuru pa smo zapravo blazene 9 mj sa tim mjehurima 😂😂

Trancie
    17. Siječanj 2020. 12:13

Bebac24

Trancie

Dobro i mene stalno drži umor i uspušem se gdje god duže hodam, ali osim toga nikakvih tegoba. Ali, ne znam jel umor što jako loše spavam po noći ili zbog ovoga dodatno….mada mi se čini da mi se opet vraća pritisak na mjehur. Nakon kojeg tjdna se materinica podiže ?

Onda kad se maternica digne, onda bebac pocne lupat po mjehuru pa smo zapravo blazene 9 mj sa tim mjehurima 😂😂

A ima i u tome istine..., mada se ne sjeća da sam imala nekih velikih udaraca u mjehur ... meni je cura mirna bila u stomaku skroz, zato sada ne staje ni minute. 

Dora4
    17. Siječanj 2020. 12:15

anav05

Dora4

Curke!! Evo da se javim s dobrim vijestima! :)
    Jucer do podne je curkalo smeđe/blaga krv i onda je bio mir, ali nocas opet krenulo i jednostavno s obzirom na sve skupa nisam imala zivaca cekat do utorka pa sam jutros otisla do bolnice..
    Bebice su dobro, aktivne i vesele, srceka uredno kucaju ♡♡
    Pregledao me i vaginalno, ali samo virnuo bez prčkanja prstima, vidi se jos smeđeg i ostaci utrogestana, neka ne brinem, moze biti jos brljanja i dalje, a u slucaju obilnijeg krvarenja javit se na hitnu.
    Posteljica prekriva usce, ali rekao mi je da ne googlam i ne panicarim, da se sve to jos stigne pomaknut i dic, neka se ne naprezem i to je to.
    Odbila sam hospitalizaciju jer u pon moram na neke pretrage i utorak na kontrolu pa mislim da nema smisla da ostajem sad za vikend, ionako me nitko ne bi gledao jer su dezurstva i kad sam rekla dr.da imam to sve u pon i uto rekao je da onda lijepo kuci i mirovat laganini..

Drago mi je da je sve ok.
    Sad miruj😊😊

Hvala ti :*
    Je, evo presvukla se u pidjamu i idem spavat :)

• Bebac24
    17. Siječanj 2020. 12:16

Trancie

Bebac24

Trancie

A ima i u tome istine…, mada se ne sjeća da sam imala nekih velikih udaraca u mjehur … meni je cura mirna bila u stomaku skroz, zato sada ne staje ni minute.

Ja sam za prvog govorila da je aktivan,al ovaj ga sisa naveliko 😂😂

Vrapčić123
    17. Siječanj 2020. 12:18

Bebac tak meni bilo prije par dana. 🙄 I opet se primirilo, sad sve ok. 😊 To s mučninama mislim, no i snovi me muče. Sinoć neki odvratni. 😔😳

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    17. Siječanj 2020. 12:22

Dora drago mi je da je sve dobro🥰miruj, odmaraj i sve ce biti super. I mojoj prijateljici tako bilo, morala mirovati i na sljedecem pregledu se podiglo i sad je sve dobro, jos malo joj termin

💙

Frau
    17. Siječanj 2020. 12:23

Hej mamice, rado bih vam se priključila 🥰 
    Nisam vas čitala, a vidim da ste dosta aktivne tako da ću pokušati pohvatati putem sve. 
    Termin mi je 29.05. a prije 2 dana smo saznali da je curica. Ovo mi je druga trudnoća, a prva curka uskoro puni 3 godine.   Ne znam šta da još napišem 😂 

17. Siječanj 2020. 12:24

Ja osjećam bebu ali i dalje kao crijeva pa više nisam ni sigurna je li to stvarno beba. Bila sam uvjerena, a sada više ne. Jedva čekam prave udarce 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.