LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    17. Siječanj 2020. 10:45

Trancie

Nikita206

mimoza

Nikita kod mene ista situacija. Od pocetka mi ne pase slatko, al bih jabuka mogla kilama jesti, a prije ih nikad nisam jela. Sad cu kao neka baba, nosis i ti musko 😁😂
    Bebac to su ti mali lopovi 🥰 Nemam pojma da li moze video ovdje

Hahaha Mimoza, moguće, nadam se da ću u ponedjeljak nešto saznati. To bi bilo jako zanimljivo "bapsko predviđanje"

Ja sam tako u 1. trudnoći malo slatko jela, nije mi bilo privlačno, ali sam zato jela voće (mandarine, kivi, jabuke ) i svi govorili kako nemam ni mučnina da je muško… a ipak se rodila curica.

Trancie, vidiš vidiš, nisam ni ja imala mučnine 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Vrapčić123
    17. Siječanj 2020. 10:46

Po ovome za sada je više curica 💖 Budemo vidjele do kraja 💙❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

17. Siječanj 2020. 10:50

Pije li ijedna novi eutirox? Ja stalno imam proljev otkada sam prešla na njega

Polly
    17. Siječanj 2020. 11:09

Ženice, jel koja jako osjeti svoj pula na trbuhu? Kad legnem baš mi trbuh jako titra tj moj puls skače na trbuhu, to nisam još doživjela 😆

Ja sam ispovraća utorbu do 15.tjedna da bi na kraju rekli: decko je! Nemaju veze te mucnine sa spolom :)

niki93

Mame, gdje ste ili ćete kupovati madrac za kinderbet? Na što treba pripaziti? Ono što jedino znam da treba biti tvrđi radi bebine kralježnice.. E sad htjela bi da je to pravi madrac sa federima a ne neka spužva obična i spremna sam odvojiti podosta novaca ali za pravi madrac 😍 hvala 

Lordy
    17. Siječanj 2020. 11:11

Vrapcic123

Po ovome za sada je više curica 💖 Budemo vidjele do kraja 💙❤️

Ima jos deckiju kod mimoze, tiki, sieravv, yvette, pcelica 

URL = https: //lilypie.com]

• Veronika123
    17. Siječanj 2020. 11:11

kaktusica

Veronika super, bas mi je drago i za pregled i za curicu 🥰 Jesi li prestala raditi?

Hvala ti puno,nisam jos sad nemam mucnina vise i lakse mi je raditi do kraja mjeseca cu odraditi i odo na bolovanje😊

Tocka_tockica
    17. Siječanj 2020. 11:20

niki93

Mame, gdje ste ili ćete kupovati madrac za kinderbet? Na što treba pripaziti? Ono što jedino znam da treba biti tvrđi radi bebine kralježnice.. E sad htjela bi da je to pravi madrac sa federima a ne neka spužva obična i spremna sam odvojiti podosta novaca ali za pravi madrac 😍 hvala

Jutro cure,
    Niki sto se tice madraca, obicno ti preporuce nesto sto ide u paketu uz krevetic. Osobno mislim da nema smisla izdvajati podosta novca jer djete ce ti u kinderbetu spavat 3-4 godine a vjerojatno i krace.. bolje uzet  kvalitetniji madrac dok cete djete selit u krevet koji ce koristit neko duze vrijeme.. jer realno dok pogledas.. beba je u prosjeku teska 3,5 kg, a do trece godine ima  oko 20 kg ako je bas djete malo vece.. tak da iskreno  ne vidim smisao u oprugama, izdvajanja vecih iznosa za madrac, jer kazem.. nije isto opteretit madrac sa 3.5 kg ili  40 kg, pa da se razmislja o tvrdoci, oprugama  itd.. cak i najeftiniji spuzvasti madrac nece se udubit ispod bebe od 3,5 pa cak i 10 kg..  al naravno sve je stvar izbora i vlastotog misljenja i htjenja

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Rose1
    17. Siječanj 2020. 11:27

Polly

Ženice, jel koja jako osjeti svoj pula na trbuhu? Kad legnem baš mi trbuh jako titra tj moj puls skače na trbuhu, to nisam još doživjela 😆

Ja osjetim kad lezim, u prsima ga osjetim jace nego inace i ide prema trbuhu...bas ga jako cujem

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.