Nikita kod mene ista situacija. Od pocetka mi ne pase slatko, al bih jabuka mogla kilama jesti, a prije ih nikad nisam jela. Sad cu kao neka baba, nosis i ti musko 😁😂
Bebac to su ti mali lopovi 🥰 Nemam pojma da li moze video ovdje
Hahaha Mimoza, moguće, nadam se da ću u ponedjeljak nešto saznati. To bi bilo jako zanimljivo "bapsko predviđanje"
Ja sam tako u 1. trudnoći malo slatko jela, nije mi bilo privlačno, ali sam zato jela voće (mandarine, kivi, jabuke ) i svi govorili kako nemam ni mučnina da je muško… a ipak se rodila curica.
Trancie, vidiš vidiš, nisam ni ja imala mučnine
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Po ovome za sada je više curica 💖 Budemo vidjele do kraja 💙❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pije li ijedna novi eutirox? Ja stalno imam proljev otkada sam prešla na njega
Ženice, jel koja jako osjeti svoj pula na trbuhu? Kad legnem baš mi trbuh jako titra tj moj puls skače na trbuhu, to nisam još doživjela 😆
Ja sam ispovraća utorbu do 15.tjedna da bi na kraju rekli: decko je! Nemaju veze te mucnine sa spolom :)
Mame, gdje ste ili ćete kupovati madrac za kinderbet? Na što treba pripaziti? Ono što jedino znam da treba biti tvrđi radi bebine kralježnice.. E sad htjela bi da je to pravi madrac sa federima a ne neka spužva obična i spremna sam odvojiti podosta novaca ali za pravi madrac 😍 hvala
Po ovome za sada je više curica 💖 Budemo vidjele do kraja 💙❤️
Ima jos deckiju kod mimoze, tiki, sieravv, yvette, pcelica
URL = https: //lilypie.com]
Veronika super, bas mi je drago i za pregled i za curicu 🥰 Jesi li prestala raditi?
Hvala ti puno,nisam jos sad nemam mucnina vise i lakse mi je raditi do kraja mjeseca cu odraditi i odo na bolovanje😊
Mame, gdje ste ili ćete kupovati madrac za kinderbet? Na što treba pripaziti? Ono što jedino znam da treba biti tvrđi radi bebine kralježnice.. E sad htjela bi da je to pravi madrac sa federima a ne neka spužva obična i spremna sam odvojiti podosta novaca ali za pravi madrac 😍 hvala
Jutro cure,
Niki sto se tice madraca, obicno ti preporuce nesto sto ide u paketu uz krevetic. Osobno mislim da nema smisla izdvajati podosta novca jer djete ce ti u kinderbetu spavat 3-4 godine a vjerojatno i krace.. bolje uzet kvalitetniji madrac dok cete djete selit u krevet koji ce koristit neko duze vrijeme.. jer realno dok pogledas.. beba je u prosjeku teska 3,5 kg, a do trece godine ima oko 20 kg ako je bas djete malo vece.. tak da iskreno ne vidim smisao u oprugama, izdvajanja vecih iznosa za madrac, jer kazem.. nije isto opteretit madrac sa 3.5 kg ili 40 kg, pa da se razmislja o tvrdoci, oprugama itd.. cak i najeftiniji spuzvasti madrac nece se udubit ispod bebe od 3,5 pa cak i 10 kg.. al naravno sve je stvar izbora i vlastotog misljenja i htjenja
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Ženice, jel koja jako osjeti svoj pula na trbuhu? Kad legnem baš mi trbuh jako titra tj moj puls skače na trbuhu, to nisam još doživjela 😆
Ja osjetim kad lezim, u prsima ga osjetim jace nego inace i ide prema trbuhu...bas ga jako cujem
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji