LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama_puta_1
    09. Siječanj 2020. 23:01

Vrapcic123

Točka čestitam na uspješnom pregledu! I čestitam na dečkiću 💙
    Mama puta 1 joj ja sam imala svakakve bolove, menstrualne, probadanja, pikanja ni sama više ne znam čega nije bilo. Hvala Bogu kod mene je bilo sve ok. Ali ako imaš stahove ili ne prestane bol radije idi doktoru. Bar ćeš biti mirna nakon toga. I da, meni je rečeno da za jake bolove treba ići doktoru. Sretno!
    Što se trudničke odjeće tiče i ja sam se iznenadila koje su cifre, a relativno kratko se nosi 😳 I ja sam mislila da je to sve za trudnice povoljnije.

A naj bolje je ako ne prestane poci doktoru ... jos cu vidjeti ako ne prodje sad kad dobro odmorim onda pravac doktoru, nisam neka panicarka al bol mi je bas pre jaka ... 

• Bebac24
    09. Siječanj 2020. 23:07

Veceras je veliki braco prvi put osjetio lupkanje malog brace u trbuhu 🥰🥰🥰 odusevljenje 🥰🥰🥰🥰 
    Mama popi magnezij i odmori. Vidit ces sutra situaciju

Alisanazemlji
    09. Siječanj 2020. 23:29

Dora4

Alisa nema na cemu..razumijem za napetnost, ali sad si ipak u drugom tromjesecju i malo se lakse dise, nadam se da su poslodavci i inace normalni pa da ce tako i sad reagirat. Ja sam morala rec sefici odmah jer morala otvorit komplikacije, dakle, divno je reagirala, cestitala, izgrlila me i prvi komentar je bio da nista ne brinem o poslu i da to sve skupa nije bitno i da ce se oni snac, a ja samo neka mislim na sebe i bebu (tad jos nisam ni znala da su blizanci) i da se ne smijem oko niceg zivcirat. Jako me pozitivno iznenadilo do koje mjere je ispala normalna, evo zelim ti isto sa tvojima!
    Bit ce sve okej i sa tsh, nije ti bio jako visok tako da je vjerovatno vec u normali, plus Hermanica uvijek tako mirno djeluje da cak i ako nije okej ne ulovi te panika!
    Uzv se veseli, stizu nove slikice tvoje male bebice koja je jos vise narasla od prosli put i sve vise izgleda na bebicu, a manje na malog vanzemaljca!Dana vjerovatno ce ti dici terapiju pa ce se izregulirat, ne razbijaj glavu unaprijed!

Dora, draga, puno ti hvala na ovim riječima... 😘
    Uljuljuškala sam se u ove praznike i godišnji pa mi je malo tlakica vratiti se u radnu rutinu, ali bit će to ok.. :) 

Curka je ❤

Tonka341
    10. Siječanj 2020. 06:21

Dobro jutro :),cure cestitam na dobrim pregledima i na deckicima 💙💙, bome sad opasno vode, zna li netko omjer? 😁
    Ja imam pregled u 11h i bas sam jako nestrpljiva, jedva cekam vidjeti bebolina 👶.
    Mimoza i ja zadnja 3 dana osjecam bebu, od prekjucer sam bas sigurna da nisu crijeva nego beba jer je bas kao neko blago luptkanje/ guranje kad se umirim, cak i muz kad stavi glavu na trbuh osjeti lagane trzajeve 😍❤, ugl bas poseban osjecaj i nadam se da je to to da ne umisljam 👌.

Ante 💙 Maro 💙

anja1707
    10. Siječanj 2020. 07:35

Jutro cure; imam pomalo blesavo pitanjce 🙉
    Da li se kojoj od vas desilo da nema osjećaja uopće da je trudnica, da se osjeća sasvim normalno? Znam da ima žena koje osjete odmah tu razliku da su trudne, da su pune osjećaja i da jedva čekaju krenuti sa kupnjom baby stvarčica. Ja sam recimo jučer tražila poklon za bebicu jednu  i dođem na djeciji odjel i ok moram nešto pronaći  za poklon i to je to; nemam nikakvog osjećaja da će meni to trebati kroz neko vrijeme, neki hormon sreće da se probudio 😏 iskreno neznam dal još ima netko takvu situaciju i jel to normalno ali malo sam se zamislila nad svime time 

Rose1
    10. Siječanj 2020. 07:41

anja1707

Da li se kojoj od vas desilo da nema osjećaja uopće da je trudnica, da se osjeća sasvim normalno? Znam da ima žena koje osjete odmah tu razliku da su trudne, da su pune osjećaja i da jedva čekaju krenuti sa kupnjom baby stvarčica. Ja sam recimo jučer tražila poklon za bebicu jednu i dođem na djeciji odjel i ok moram nešto pronaći za poklon i to je to; nemam nikakvog osjećaja da će meni to trebati kroz neko vrijeme, neki hormon sreće da se probudio 😏 iskreno neznam dal još ima netko takvu situaciju i jel to normalno ali malo sam se zamislila nad svime time

Ja nemam nikakav osjecaj jer nisam imala i nemam bas simptome, nisam umorna, imam osjecaj da bih mogla maraton otrcati zato i brinem cijelo vrijeme...ali da me nije strah svasta bih si ja nakupovala, sve je preslatko❤od straha ni ne pricam o trudnoci...jedva cekam pregled u pon🙏

💙

anja1707
    10. Siječanj 2020. 07:58

Rose1

anja1707

Da li se kojoj od vas desilo da nema osjećaja uopće da je trudnica, da se osjeća sasvim normalno? Znam da ima žena koje osjete odmah tu razliku da su trudne, da su pune osjećaja i da jedva čekaju krenuti sa kupnjom baby stvarčica. Ja sam recimo jučer tražila poklon za bebicu jednu i dođem na djeciji odjel i ok moram nešto pronaći za poklon i to je to; nemam nikakvog osjećaja da će meni to trebati kroz neko vrijeme, neki hormon sreće da se probudio 😏 iskreno neznam dal još ima netko takvu situaciju i jel to normalno ali malo sam se zamislila nad svime time

Ja nemam nikakav osjecaj jer nisam imala i nemam bas simptome, nisam umorna, imam osjecaj da bih mogla maraton otrcati zato i brinem cijelo vrijeme…ali da me nije strah svasta bih si ja nakupovala, sve je preslatko❤od straha ni ne pricam o trudnoci…jedva cekam pregled u pon🙏

Točno razumijem o čemu pričaš; od kad sam saznala ta trudnoću imam takve strahove i jedva čekam pregled samo da čujem da je sve ok 🙈 stalno ispitujem i istražujem neke simptome da si “dokažem”  da je sve ok. da mogu išla bi svaki 2-3 san na kontrolu 😅 čak sam i počela sanjati pregled i uzv i doktore 😅

Ely
    10. Siječanj 2020. 08:09

Vidjela sam da spominjete kolica, pa je li neka od vas razmatrala joolz hub? Vidjela sam da se mogu lagano sklopiti i da su zgodna za nositi, nisu teška.

Dora4
    10. Siječanj 2020. 08:13

Jutro curke 
    Tocka cestitam na deckicu 
    Tonka sretno na pregledu i da napokon saznas spol 
    Cure Mislim da ce vam biti realnije i da cete si vise osvijestit trudnocu kad se iscupate iz ovog najrizicnijeg razdoblja, obavite preglede oko 12tt i kad vam iskoce trbuscici nakon kojeg tjedna  ne brinite, nismo svi na gumb i ne reagiramo svi isto..mi smo jako dugo radili na bebi i oboje smo beskrajno uzbudjeni i sretni, ali mi je dugo trebalo da se konacno malo opustim i pocnem biti koliko toliko neopterecena  prvo tromjesecje sam provela u grcu i strahu hoce li sigurno sve biti dobro i nisam se mogla opustit i veselit se jer sto ako...sad mi je zao, ali treba neko vrijeme i da prihvatis da je moguce da ti se nesto lijepo napokon dogadja i onda jos malo vremena da se uvjeris da se nista lose nece dogodit ako krenes biti opustena, ako kupis nesto trudnicko, ako kupis nesto za bebicu...samo lagano dfage moje

anja1707
    10. Siječanj 2020. 08:19

Dora4

Jutro curkeTocka cestitam na deckicuTonka sretno na pregledu i da napokon saznas spolCureMislim da ce vam biti realnije i da cete si vise osvijestit trudnocu kad se iscupate iz ovog najrizicnijeg razdoblja, obavite preglede oko 12tt i kad vam iskoce trbuscici nakon kojeg tjednane brinite, nismo svi na gumb i ne reagiramo svi isto..mi smo jako dugo radili na bebi i oboje smo beskrajno uzbudjeni i sretni, ali mi je dugo trebalo da se konacno malo opustim i pocnem biti koliko toliko neopterecenaprvo tromjesecje sam provela u grcu i strahu hoce li sigurno sve biti dobro i nisam se mogla opustit i veselit se jer sto ako…sad mi je zao, ali treba neko vrijeme i da prihvatis da je moguce da ti se nesto lijepo napokon dogadja i onda jos malo vremena da se uvjeris da se nista lose nece dogodit ako krenes biti opustena, ako kupis nesto trudnicko, ako kupis nesto za bebicu…samo lagano dfage moje

Da točno je tako; uvijek si s nekom dozom opreza što ako nešto krene po zlu i onda nemozes ni uživati u trenucima. Nadam se da će lakše biti drugo tromjesečje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.