Imam i ja trudnicke iz hm-a.. Stvarno su super..zadoboljna sam.. Jest da sam ih platila 40 eura.. Nisam ni znala da je tako skupa trudnicka odjeca. 🤨
Cao mame i buduce mame.. imam jedno pitanje bas me brine, inace driga mi je trudnoca trudna sam 11 tjedana danas je stomak to jest jajnici uzasno poceli boleti i to cijeli dan uzasno da se jedva krecem.. nemam nikakv iscjedak samo bol ponekad i ledja malo ! Da li se trebam bojati da odem doktoru ili da vidim dan dva da li ce proci !?
mama_puta_1 ima svakakvih bolova u trudnoci, moze biti od rastezanja maternice, od napora, kontrakcije...svajako ako potraje ja bi otisla kod ginekologa.
Super su traperice od h&m-a, da su jos malo duze bilo bi super jer sam ja visoka ali i ovako su dobre. Lijepo stoje na guzi i u njima se - diše 😄
I da, jos jedna info.. Jeli ko koristija narukvice za mučnine?
Moja prijateljica ih koristi od kad više nije imala rješenja za mučnine, smijala se mužu kad joj ih je kupio jer nije vjerovala da od svega šta joj ne pomaže bi to trebalo pomoći.. I fakat je, od prvog dana, ne skida ih uopće 😂
Moj meni kaze da se nebi on s time igra😅😅 ka bolje ne uzet. Ali ako pomaze, kupit cu, neman sta izgubi. Hvala ti🤗
Nema prirodnijeg od toga. Akupresura potekla naravno od Kineza. Pritisak na određene točke u tijelu, svaka je za nešto. Tako jednostavno tijelo prirodno reagira na te podražaje i meni to skroz ima smisla, eto njoj je baš pomoglo, nadam se da će i tebi 🤞🏼😊
Objasnila sam mu odmah 😅 ali eto cili je u oprezu javim :))
H
mama_puta_1 ima svakakvih bolova u trudnoci, moze biti od rastezanja maternice, od napora, kontrakcije…svajako ako potraje ja bi otisla kod ginekologa.
Super su traperice od h&m-a, da su jos malo duze bilo bi super jer sam ja visoka ali i ovako su dobre. Lijepo stoje na guzi i u njima se - diše 😄
Hvala ti, ma razumijem da ima svakakvih bolova, imala sam bolove i u prvoj trudnoci, jeste da je to bilo prije 8 gof. Al ovi bolovi su takvi da ne mogu hodati ! Ako ne prestane do sutra def idem kod doktora 🥰
Cao mame i buduce mame.. imam jedno pitanje bas me brine, inace driga mi je trudnoca trudna sam 11 tjedana danas je stomak to jest jajnici uzasno poceli boleti i to cijeli dan uzasno da se jedva krecem.. nemam nikakv iscjedak samo bol ponekad i ledja malo ! Da li se trebam bojati da odem doktoru ili da vidim dan dva da li ce proci !?
Dali imas urednu stolicu?
Hmama_puta_1 ima svakakvih bolova u trudnoci, moze biti od rastezanja maternice, od napora, kontrakcije…svajako ako potraje ja bi otisla kod ginekologa.
Hvala ti, ma razumijem da ima svakakvih bolova, imala sam bolove i u prvoj trudnoci, jeste da je to bilo prije 8 gof. Al ovi bolovi su takvi da ne mogu hodati ! Ako ne prestane do sutra def idem kod doktora 🥰
Meni je tako bilo od crijeva, iako nikada tu bol ne bi s tim povezala
Točka čestitam na uspješnom pregledu! I čestitam na dečkiću 💙
Mama puta 1 joj ja sam imala svakakve bolove, menstrualne, probadanja, pikanja ni sama više ne znam čega nije bilo. Hvala Bogu kod mene je bilo sve ok. Ali ako imaš stahove ili ne prestane bol radije idi doktoru. Bar ćeš biti mirna nakon toga. I da, meni je rečeno da za jake bolove treba ići doktoru. Sretno!
Što se trudničke odjeće tiče i ja sam se iznenadila koje su cifre, a relativno kratko se nosi 😳 I ja sam mislila da je to sve za trudnice povoljnije.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dali imas urednu stolicu?
Da uredna je svaki dan sve normalno ! Mada previse sam na nogama i dosta setam, da li je moguce da sam se preforsirala
Sortiraj odgovore
Najstariji