Super na jos jednom decku i dobrom nalazu.
Hematom is is 🙂
Sex a joooj.
Mene neki dan ulovila zelja takva ajmeeee, muz se iznenadio sta mi bi 2dana za redom 😂😂😂🙈🙈
Amber kako kad od 120-200 ako ima tulum 😂
Hej cure evo da vam se javim sa pregleda. Bebica je super, mjerama odgovara, potvrdjeno nam je da dolazi decko💙💙 tak da tati dolazi pojacanje💪 ova godina nam je puna deckica 😊 uglavnom ginicka je na uzv-u nasla hematom velicine oko 11mm al je rekla da ne brinem da ce se reapsorbirati ali mi je strogo zabranila dizati curku, ipak ima prek 13 kg i naravno do daljenjeg smo bez sexa.. jadan moj muzic.. a meni se taman vratila opako zelja 😁🤭
Sto se tice kolica ja imam od curke bebetto murano-sivo zuta.. prekrasna su, al iskreno meni su preglomazna.. tak da se prakticki kak je baba navrsila 5 mj.nismo bas vozili, vise smo se nosili u nosiljkama i to nam je bilo super.
Čestitam na uspjesnom pregledu i deckicu🎉🎉🎉
💙
Moze li pomoc, kako zalijepiti pravilno s lilypie.com potpis?
Moras na onom zadnjem koraku otici na forums pa pseudo html i kopirati taj url. 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Meni otkucaji idu od 120-165. Prije su išli i više, više ne. Rijetko nađem i preko 140. Većinom je to 135
Ja sam isprepadana bila u prosloj trudnoci s tim otkucajima, na kraju su bili sve sporiji i nepravilniji da bi srce na kraju prestalo kucati u 12.tjednu... Tako da bi umrla od straha da to slusam i vidim te brojeve, izludila bi. Svaka vam cast na hrabrosti.
Mene danas rastura glava pa mi je i slabo, povraca mi se, hladno mi je. Otisla sam u h&m kupiti trudnicke traperice, bas su mi super, sad mogu disati normalno u hlacama. Mislim da sam dobila 3 kg.
Ja sam isprepadana bila u prosloj trudnoci s tim otkucajima, na kraju su bili sve sporiji i nepravilniji da bi srce na kraju prestalo kucati u 12.tjednu… Tako da bi umrla od straha da to slusam i vidim te brojeve, izludila bi. Svaka vam cast na hrabrosti.
Mene danas rastura glava pa mi je i slabo, povraca mi se, hladno mi je. Otisla sam u h&m kupiti trudnicke traperice, bas su mi super, sad mogu disati normalno u hlacama. Mislim da sam dobila 3 kg.
Ja sam zato i naručila doppler tek od 12tt. Ne mislim ga često paliti, ali super mi je sad došao 2 tjedna od pregleda, a 2 i pola još do drugoga, taman me počela prati ona nesigurnost jel sve okej. I ja sam u hmu kupila trapke, baš sam zadovoljna. Sad čekam ove iz lidla da vidim kakve će biti, jel ih ima tko? Bitno mi je da na guzi ne vise i da normalno stoje, a isprobati ih ne mogu pa sad ne znam..
Polly imam ih ja i ok su. Meni malo dugacke jer sam niska, al inace ok stoje. Morat cu jos otici u hm po jedne da mogu usporediti.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji