Mrvicak i Tonka sretno vam na pregledu, javite se.
Ja mislim da je kod mene preskocena ta faza baloncica ili je nisam znala razlikovati, ali ove blage udarce sam odmah primjetila i znam da je to nesto sto do sad nikad nisam osjecala. Mislim da sam juce nakon dugo vremena pojela cokoladu i da je i to malo pomoglo da osjetim bebu.
Bebac bas divno za starijeg bracu. Sigurno jedva ceka da se igraju skupa 😊
Jutro. Držite mi fige da je sve u redu. U 9:45 sam na pregledu. Do sada sam bila mirna, a evo sada u autu do ordinacije me uhvatio strah 🙈.
Mislim na tebe,sjetila sam se odmah ujutro da imas danas, bit ce sve superrr🤗
💙
Evo meee. Super je beba, jako nemirna pa ju je dr jedva izmirila. Ima 12 cm, posteljica je straga i još u nastajanju. Spol nije uspjela vidjeli jer je stalno u pokretu
Da, mislim da cu se primiriti nakon sljedeceg pregleda🙏sad bih trebala po uzv biti 14+5, nesto manje po menstruaciji
Nadam se da cemo sve ubrzo biti bezbriznije i uzivati❤
Nas dvije se pratimo, razlika smo 1 dan 😊
Tonka sretno na pregleduuu ❣️❣️
Mrvičak čestitke na punih 14 tt 😁😍
Curke kad ste osjetile prvi put te mjehuriće balončiće? Ja ne mogu dočekati, ne osjetim ništa pa ni crijeva da bih pomislila možda je beba 🤔
Pratimo se 🤗 u prvoj trudnoci kazu da se kasnije osjete
💙
Evo meee. Super je beba, jako nemirna pa ju je dr jedva izmirila. Ima 12 cm, posteljica je straga i još u nastajanju. Spol nije uspjela vidjeli jer je stalno u pokretu
Jeeeeej, sad lijepo uzivaj❤ bas mi je drago sto je sve super, a spol ces saznati onda dr.put😉
💙
Hvala vam svima na odgovorima; i super sto postoji nešto ovako di se možemo jedna drugoj ponašati i olakšati sve tegobe i strahove. ❤️🙂
Hvala vam svima na odgovorima; i super sto postoji nešto ovako di se možemo jedna drugoj ponašati i olakšati sve tegobe i strahove. ❤️🙂
Pojadati 🙂
Mrvicak super za veliku bebi 🥰🥰
Mimoza, meni su u prvoj i sad ovoj trudnock baloncici trajali mozda tjedan dana i odmah lupkanje 🙂samo sa prvim par tjedana kasnije a sad ovaj bas jako rano 🙂
Bravo!!! Super
Sortiraj odgovore
Najstariji