LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    10. Siječanj 2020. 09:27

Ni ja se nisam osjećala trudno, bez mučnina i nekih tegoba sve dok prije tjedan dana trbuh nije izletio. Budem vam slikala poslije, baš baš mi se vidi pa nekako gledam kako tako rano za prvu trudnoću, kolika ću biti kasnije onda? 😄 Ali neka ga je, jedva sam ga dočekala 🥰

Polly
    10. Siječanj 2020. 09:28

mrvičak

Jutro. Držite mi fige da je sve u redu. U 9:45 sam na pregledu. Do sada sam bila mirna, a evo sada u autu do ordinacije me uhvatio strah 🙈.

Aaa pa danas si, sretnooo i javi nam 🥰🥰🥰

Amelie 1
    10. Siječanj 2020. 09:30

Mrvicak sretno!!! 🤞
    Fluffy potpuno te razumijem, ja sam imala prekid trudnoce u 15. tjednu... vjerujem da smo sve zabrinute i u strahu, ali mislim da cure s losim iskustvima jos vise, stvarno ostavi traga. Ja sam rekla da vjerojatno necu biti mirna dok ne rodim zivo i zdravo dijete.

Trancie
    10. Siječanj 2020. 09:35

Mrvičak sretno na pregledu, vjerujem da će sve bit uredu :-)
    Ja isto osim pritiska na mjehur i većih grudi nemam nikakvih simptoma trudnoće, mada mi je stomak dosta napuhan i već se dole u dnu gaćica vidi izbačen stomak mali, tako sam u 1.trudnoći izgledala sa nekih 16,17 tj. (jeans hlače ne mogu ni primirisati)
    Ja sam eto imala super trudnoću prvu, ali đaba što sam starija sve više mi raznorazne mili prolaze i bojim se što ako nešto bude. Puno nam je informacija dostupno i puno toga možemo čuti i vidjeti pa nije ni čudo da smo konstantno u nekom strahu.
    Ali ja se tješim da bi valjda imala nekakve simptome da nešto nije uredu.  

Tonka341
    10. Siječanj 2020. 09:38

Polly

Rose1

Da, mislim da cu se primiriti nakon sljedeceg pregleda🙏sad bih trebala po uzv biti 14+5, nesto manje po menstruaciji
    Nadam se da cemo sve ubrzo biti bezbriznije i uzivati❤

Nas dvije se pratimo, razlika smo 1 dan 😊
    Tonka sretno na pregleduuu ❣️❣️
    Mrvičak čestitke na punih 14 tt 😁😍
    Curke kad ste osjetile prvi put te mjehuriće balončiće? Ja ne mogu dočekati, ne osjetim ništa pa ni crijeva da bih pomislila možda je beba 🤔

Te mjehurice sam ja osjetila vec prije koji tjedan ali posto mi je prva beba nisam znala da je to to, a sad to polako prelazi u lagona lupkanje pa sam sve sigurnija da je to ipak bila beba 🤗

Ante 💙 Maro 💙

Fluffy
    10. Siječanj 2020. 09:42

Vrapcic i Daisy, hvala cure na podrsci i sta razumijete kakvi su to osjecaji. 🥰🥰Ja sam u 9.tjednu izgubila trudnocu. Nadam se i ja da ce ovaj put sve bit u redu...phd je prosli put pokazao da se vjerojatno radilo o kromosomskoj aberaciji, radi tog sam i napravila panoramu ovaj put koja je pokazala sve ok pa me i to nekako malo smirilo. Al sta si rekla, dok se ne rodi zivo i zdravo....
    Daisy, ako se ne varam termin nam je na isti dan 😀.
    Mrvicak, sretno na pregledu.😊😊

Amelie 1
    10. Siječanj 2020. 09:43

Svea tocno tako! Cim se malo veselim i opustim odmah panika da ce se desiti nesto lose. Kao da imam griznju savjesti kad se opustim🤦‍♀️ 

Amelie 1
    10. Siječanj 2020. 09:45

Fluffy pratimo se. Nema nam druge nego pozitivno razmisljat i vjerovat da ce ovaj put biti sve ok. I kod mene je beba imala kromosomsku gresku. Napravila ovaj put nifty pa iscekujem rezultate s nestrpljenjem. 

• Bebac24
    10. Siječanj 2020. 09:47

Mrvicaak sretnooo🙂
    Vrapcic ne ne moj lupa vec 2 tjedna 🥰 ja ga i pod rukom osjetim a sinoc je i sin napokon osjetio i bio presretan🥰 sad stalno pita kad ce braco opet lupati. 
    Pod rukom ga osjetimo kad lupa skroz dole nisko,a u trbuhu ga osjetim samo ja. 🥰🥰
    Baloncice sam osjetila prije dobrih mjesec dana. 

• lola777
    10. Siječanj 2020. 09:53

Evo da se i ja prikljucim strahovima koji nas prate kroz trudnocu.Nisam opustena,bojim se i vec sam lagano u depresivno-anksioznom stanju.Svaki dan borba sa samom sobom,sa strahovima.Moram funkcionirati zbog starijeg dijeteta,i biti dobro zbog ovog u meni.Pa griznja savjesti zasto sam ovakva,pitanje na pitanje,nemir u grudima.Isto necu biti mirna dok ne primim dijete u ruke.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.