LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    09. Siječanj 2020. 19:10

I da, jos jedna info.. Jeli ko koristija narukvice za mučnine? 

Dora4
    09. Siječanj 2020. 19:15

Trudy puno hvala na odgovoru, moguce da te opet nekad u buducnosti zagnjavim jos oko toga, nemam fejs, ali kopam po blogovima okolo  no, uvijek mi je draze od nekog cut ovako iz prve ruke! 

Polly
    09. Siječanj 2020. 19:18

Skakavac

Moja prijateljica ih koristi od kad više nije imala rješenja za mučnine, smijala se mužu kad joj ih je kupio jer nije vjerovala da od svega šta joj ne pomaže bi to trebalo pomoći.. I fakat je, od prvog dana, ne skida ih uopće 😂

Skakavac
    09. Siječanj 2020. 19:21

Polly

Skakavac

Moja prijateljica ih koristi od kad više nije imala rješenja za mučnine, smijala se mužu kad joj ih je kupio jer nije vjerovala da od svega šta joj ne pomaže bi to trebalo pomoći.. I fakat je, od prvog dana, ne skida ih uopće 😂

Moj meni kaze  da se nebi on s time igra😅😅 ka bolje ne uzet. Ali ako pomaze, kupit cu, neman sta izgubi. Hvala ti🤗

Tocka_tockica
    09. Siječanj 2020. 19:34

Hej cure evo da vam se javim sa pregleda. Bebica je super, mjerama odgovara, potvrdjeno nam je da dolazi decko💙💙 tak da tati dolazi pojacanje💪 ova godina nam je puna deckica 😊 uglavnom ginicka je na uzv-u nasla hematom velicine oko 11mm al je rekla da ne brinem da ce se reapsorbirati ali mi je strogo zabranila dizati curku, ipak ima prek 13 kg i naravno do daljenjeg smo bez sexa.. jadan moj muzic.. a meni se taman vratila opako zelja 😁🤭 
    Sto se tice kolica ja imam od curke  bebetto murano-sivo zuta.. prekrasna su, al iskreno meni su preglomazna.. tak da se prakticki kak je baba navrsila 5 mj.nismo bas vozili, vise smo se nosili u nosiljkama i to nam je bilo super. 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Polly
    09. Siječanj 2020. 19:40

Skakavac

Polly

Skakavac

Moj meni kaze da se nebi on s time igra😅😅 ka bolje ne uzet. Ali ako pomaze, kupit cu, neman sta izgubi. Hvala ti🤗

Nema prirodnijeg od toga. Akupresura potekla naravno od Kineza. Pritisak na određene točke u tijelu, svaka je za nešto. Tako jednostavno tijelo prirodno reagira na te podražaje i meni to skroz ima smisla, eto njoj je baš pomoglo, nadam se da će i tebi 🤞🏼😊

Polly
    09. Siječanj 2020. 19:42

Tocka_tockica

Hej cure evo da vam se javim sa pregleda. Bebica je super, mjerama odgovara, potvrdjeno nam je da dolazi decko💙💙 tak da tati dolazi pojacanje💪 ova godina nam je puna deckica 😊 uglavnom ginicka je na uzv-u nasla hematom velicine oko 11mm al je rekla da ne brinem da ce se reapsorbirati ali mi je strogo zabranila dizati curku, ipak ima prek 13 kg i naravno do daljenjeg smo bez sexa.. jadan moj muzic.. a meni se taman vratila opako zelja 😁🤭
    Sto se tice kolica ja imam od curke bebetto murano-sivo zuta.. prekrasna su, al iskreno meni su preglomazna.. tak da se prakticki kak je baba navrsila 5 mj.nismo bas vozili, vise smo se nosili u nosiljkama i to nam je bilo super.

Čestitke na dečkuuu 💙 opasno su poveli, ja mislim da i ja još jednog nosim 😁 super vijesti, drago mi je da je sve super prošlo! Ah ti hematomi nam nikako ne daju konzumirati brak 😂 proći će i to, bitno da je dječačić super i ti naravno 🥰

kaktusica
    09. Siječanj 2020. 19:46

Skakavac ja sam koristila narukvice,meni nazalost nista nije pomoglo... Ni caj od djumbira, ni dvopek rano ujutro, ni narukvice. Samo privremeno bi mi pomogli mentol bomboni. Al ja sam imala bas trudnicku hiperemezu.

• amber
    09. Siječanj 2020. 19:46

Hej curke koliki su vam otkucaji na dopleru?

Tocka_tockica
    09. Siječanj 2020. 19:50

amber

Hej curke koliki su vam otkucaji na dopleru?

Moraju ti biti izmedju 160 i 130.. ja dok nadjem uvijek je izmedju 140 i 150. S tim da je jedan dan malcu srce nabijalo ko ludo, islo do 170, i onda sam skuzila da je od toga sto sam se s vrucom vodom tusirala.. cima sam se i ja rashladila i njemu su se otkucaji smirili. 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.