I ja se osjecam slicno.
Nikako nemam mucnina, niti bilo sto drugo da bih mogla reci kako osjecam trudnocu.
Samo me malo grudi znaju boljeti, ali nista sto nije uobicajeno i prije menstruacije.
Valjda zato jos nisam ni svjesna svega sto mi se desava.
Ali to ne znaci da nisam presretna.
Dugo sam htjela dijete i napravljeno je s velikom ljubavlju.
Ni ja jos nisam imala ni jedan pregled pa te u potpunosti razumijem da brines jel sve u redu i da se nisi ili ne zalis jos povezati sa tim malim bicem...jer sto ako nesto podje po zlu. Sve smo razlicite i mislim da to nista ne znaci lose.
Ima valjda neki razlog (osim samog razvitka djeteta) sto trudnoca traje 9 mjeseci .
BTW, sto se tice kupnje stvarcica za bebaca...znam da ce se puno toga dobiti od prijatelja, baka i dijedova pa se ni ne forsiram u nepotrebne troskove . Eventualno znam na internetu gledati kako bi mogli opremiti sobicu za novog clana
anja usprkos svim simptomims koje imam, od povracanja, krvarenja, mirovanja ja od straha nemam osjecaj da sam trudnica. U prvoj trudnoci sam bila mlada i opustena, pa bi tepala trbuhu, mazila ga, od pocetka kupovala robicu i neke sitnice. Sad sam stara i oprezna 🥴
Jutro cure; imam pomalo blesavo pitanjce 🙉
Da li se kojoj od vas desilo da nema osjećaja uopće da je trudnica, da se osjeća sasvim normalno? Znam da ima žena koje osjete odmah tu razliku da su trudne, da su pune osjećaja i da jedva čekaju krenuti sa kupnjom baby stvarčica. Ja sam recimo jučer tražila poklon za bebicu jednu i dođem na djeciji odjel i ok moram nešto pronaći za poklon i to je to; nemam nikakvog osjećaja da će meni to trebati kroz neko vrijeme, neki hormon sreće da se probudio 😏 iskreno neznam dal još ima netko takvu situaciju i jel to normalno ali malo sam se zamislila nad svime time
Ja sma takva. Jos apsolutno nikakvog osjećaja. Posebno ujutro kada mi je trbuh ravan
Mene isto muci taj kritican period...nekako se sve tjesim da ako na iducem pregledu koju je u cetvrtak bude sve ok, da cu malo bit opustenija za dalje. Jos mi je najgore od svega sta vecina prijateljica koje su bile trudne me gledaju ko neku internet ludakinju koja previse googla i stvori si stres. Ne...ja iskljucivo stres imam radi negativnog iskustva. U prvoj trudnoci sam bila opustena, bez ikakvog straha...radila sam i nadobudno sam planirala radit do 7.mj trudnoce. Ali bas bez ikakvih briga...dok me na redovnom pregledu nije presjekla recenica....”ne cujem otkucaje vise” . Ne kazem da trudnice koje su prije imale uspjesne trudnoce nisu pod stresom, al mi cure koje il imamo negstivno iskustvo il dugo pokusavamo, naravno da prolazimo taj stres. Upravo zato sam se i prvi put registrirala na neki forum. Jer u okolini jednostavno nema razumijevanja. Svi misle...bila je rana trudnoca...nije strasno. Slazem se...fizicki mozda i nije, al ostavlja traga u glavi.
Dobro jutro curke! 🤩🤩🤩
Bebač baš lijepo, vjerujem kak je bio uzbuđen stariji sin 😊 Osjetili ste baš lupkanje ili one balončiće? Ja ušla danas u 16.tjedan, možda i ja uskoro onda osjetim, za tjedan dva... Vidim da si ti 17+4 💛
Tonka i meni se čini da ima više dečkića. I oko mene su se u zadnje vrijeme rađali dečkići. Tonka meni je doktor rekao za balončiće da se beba javlja, tako da bi i ovo moglo biti 💙💙💙
Anja ja skoro pa od samog početka osjećam da sam trudna jer sam krenula krajem 4.tjedna sa grozim mučninama, pa povraćanje odmah, nisam se "blaženo trudnički" osjećala uopće. A sad kad su mučnine gotovo nestale, ne skroz, ali je ovo odlično kako je bilo, sada se nekak lijepo osjećam, i nekako imam taj osjećaj da smo sad nas dvije curke u paketu ❤️❤️❤️
Ali razumijem i tebe skroz, prijateljica je tako isto, kaže da se skoro znala udariti u trbuh jer bi zaboravila na njega i ona se isto osjeća kao prije. Sad se osjeća trudno itekako kad je mjesec pred porod i mali ju lupa po rebrima i ne može spavati uopće od lupanja 😊
Ely što se kolica tiče ja još nisam to proučavala, samo znam da ćemo neke manje, sklopive. Baš ovak kak si opisala 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Fluffy iskreno mi je žao zbog gubitka bebice, mislim da se sve bojimo upravo toga, u kojem tt se desilo? 😔 Ali ova će ti se roditi živa i zdrava 💙❤️💜 Vidjet ćeš.. 🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Da, mislim da cu se primiriti nakon sljedeceg pregleda🙏sad bih trebala po uzv biti 14+5, nesto manje po menstruaciji
Nadam se da cemo sve ubrzo biti bezbriznije i uzivati❤
💙
Jutro. Držite mi fige da je sve u redu. U 9:45 sam na pregledu. Do sada sam bila mirna, a evo sada u autu do ordinacije me uhvatio strah 🙈.
Da, mislim da cu se primiriti nakon sljedeceg pregleda🙏sad bih trebala po uzv biti 14+5, nesto manje po menstruaciji
Nadam se da cemo sve ubrzo biti bezbriznije i uzivati❤
Nas dvije se pratimo, razlika smo 1 dan 😊
Tonka sretno na pregleduuu ❣️❣️
Mrvičak čestitke na punih 14 tt 😁😍
Curke kad ste osjetile prvi put te mjehuriće balončiće? Ja ne mogu dočekati, ne osjetim ništa pa ni crijeva da bih pomislila možda je beba 🤔
Jutro. Držite mi fige da je sve u redu. U 9:45 sam na pregledu. Do sada sam bila mirna, a evo sada u autu do ordinacije me uhvatio strah 🙈.
Bit ce sve super draga!!
Sortiraj odgovore
Najstariji