LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    10. Siječanj 2020. 10:39

Mrvicak cestitam na super pregledu. ❤️
    Ja cekam muza da mi donese burek iz grada... 😂😂
    Al ostatak dana cu jesti zdravo, obecajem 😂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Mokvica
    10. Siječanj 2020. 10:39

Curke evo da se i ja priključim.
    Nama je danas 10+6 po uzv-u, tj. ravno 12 tt po zadnjoj mjesečnici.
    I moja prošla trudnoća je nažalost završila spontanim, srčeko je prestalo kucati, no tri mjeseca nakon toga sam uspjela ponovno zatrudniti. Što se tiče straha o kojem pričate, prošlu trudnoću sam od dana kad sam ugledala plusić bila u nenormalnom strahu i priuštila si hrpu nepotrebnog stresa, ovaj put sam si posložila sve u glavi da nisam mogla utjecati na to što se dogodilo i da to nema veze sa mnom. Nekako sam pozitivnija i optimističnija pa se nadam i boljem završetku.
    Što se tiče simptoma, već sam mjesec dana u krevetu, hyperemesis gravidarum. Sve što pojedem ode van. Ipak, ne žalim se, samo da ovo moje maleno čudo dođe živo i zdravo na svijet. ❤️

Mrvičak, moj termin je 1.8., a sljedeći pregled 20.1. pa me možeš ubaciti na popis kada stigneš. 

Dora4
    10. Siječanj 2020. 10:42

Mokvica dobrodosla i od srca ti zelim uspjesnu trudnocu ovaj put, nadam se da ce ti se povracanje smiriti kad udjes u drugo tromjesecje 

Vrapčić123
    10. Siječanj 2020. 10:46

Mrvičak drago mi je zbog pregledaa 🤩🤩🤩🤩
    Tiki tak mene nekad uhvati želja za burekom sa sirom... 😂 Moram priznati da dosta razmišljam o hrani, al mogu malo pojesti na sreću 😂😂 Pa se tako tješim. Mislim si kad je nezdravo, nek je barem fino 😊
    Mokvica dobro došla i urednu trudnoću želim od 💜

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

🌼TiKi🌼
    10. Siječanj 2020. 10:49

Vrapcic ti s tom linijom mozes i malo vise 🥰
    Mokvica ❤️😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Vrapčić123
    10. Siječanj 2020. 10:58

Curke imam pitanje ako možda koja zna i ako ste o tome razgovarale sa doktorom? Naime ja bila u ponedjeljak na uzv, beba bila teška 169 grama, tada sam bila 15+3 tt. I sve je bilo u redu i kako treba. A čitam evo u nekoj knjizi za trudnice da je prosječna težina 43 grama za 16.tjedan?! Na internetu na nekoj stranici piše od 80-120 grama za 16.tjedan?! Pa po tome je moja curica neki mali div?! To sam pročitala jučer pa mogu čekati tek idući pregled za pitati doktora je li to normalno. Jel znate išta o tome? 

Mokvica
    10. Siječanj 2020. 10:59

Hvala cure ❤️

ena0206
    10. Siječanj 2020. 11:00

Mrvičak bravo za pregled... 😍
    Ja svoju bebu osjecam vec 2 tjedna mjehurice. A sada me zna i lupniti.
    Kada mi se malo duze vremena ne javi pojedem čokolade.. Iza toga je uvijek cujem.. Ali bas uvijek nakon slatkoga osjetim bebu. 😍 Probajte, mozda i vi tako uspijete osjetit. 

Vrapčić123
    10. Siječanj 2020. 11:03

Tiki od uvijek nekako malo mogu pojesti, sto puta dnevno al po malo. Evo sad jedem drugi doručak 😂 A vidiš da mi je bebica neki mali div, valjda mi sve pojede kad je teška 169 grama 😂

Dora4
    10. Siječanj 2020. 11:06

Vrapcic123

Curke imam pitanje ako možda koja zna i ako ste o tome razgovarale sa doktorom? Naime ja bila u ponedjeljak na uzv, beba bila teška 169 grama, tada sam bila 15+3 tt. I sve je bilo u redu i kako treba. A čitam evo u nekoj knjizi za trudnice da je prosječna težina 43 grama za 16.tjedan?! Na internetu na nekoj stranici piše od 80-120 grama za 16.tjedan?! Pa po tome je moja curica neki mali div?! To sam pročitala jučer pa mogu čekati tek idući pregled za pitati doktora je li to normalno. Jel znate išta o tome?

Ej draga, meni isto te tezine nisu skroz bistre jer su mi obje bebe bile dosta teze sad zadnji put(to je ujedno i prvi put da mi je rekao koliko su teske) nego sto bi trebale biti po nekim tablicama. Na samom pregledu je doktor bio skroz zadovoljan kako lijepo napreduju i rastu i nije nista za te mjere komentirao da odskacu il bilo sto, to sam naravno ja doma iskopala da se ne poklapa...medjutim, smirila sam se jer vjerujem da bi rekao da nesto nije okej i da su prevelike i odlucila da stvarno sto cujem od njega da se toga drzim i vise ne čačkam sama! Mozda je jedno mjera same bebice, a drugo mjera bebice i posteljice i svega skupa?! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.