LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    04. Studeni 2019. 15:50

Alisanazemlji

https://ibb.co/8PPCpFt
    Cure, imate li strah od spontanih? Moja seka je imala spontani u 13 tjednu trudnoće nakon ivf-a. Nakon toga nikad više nije uspjela ostati trudna, a već deset godina radi na djetetu. I sad zbog toga i ja lagano strepim. Eto, prestali su me mučiti grčevi, i smanjile su se mučnine i odmah sam pomislila da bih se moglo nešto desiti i reko, idem se ponovno testirati, a kad ono plus veliki ko kuća! Uzela sam ovoga puta clearblue… Negdje sam čitala da loše očitavaju trudnoću, ali ovo me malo smirilo…

Da, mislim da svaka žena ima strah od toga :(
    Koliko ti godina ima seka? Baš mi je žao :(

mimoza
    04. Studeni 2019. 15:58

Ja se trudim da ne slusam i ne citam lose stvari, a i ako cujem, pomilujem stomak i kazem svojoj bebi da vjerujem u nju. Ne trebamo ni dopustiti da nam zbog straha sve promakne, da ne uzivamo u svom stanju. Takve stvari, poput spotanih, su se desavale i desavat ce se, vjerujte da ce vas zaobici i uzivajte u ovim posrbnim danima 🥰

Alisanazemlji
    04. Studeni 2019. 16:00

Ana_Marija_2019

Alisanazemlji

Cure, imate li strah od spontanih? Moja seka je imala spontani u 13 tjednu trudnoće nakon ivf-a. Nakon toga nikad više nije uspjela ostati trudna, a već deset godina radi na djetetu. I sad zbog toga i ja lagano strepim. Eto, prestali su me mučiti grčevi, i smanjile su se mučnine i odmah sam pomislila da bih se moglo nešto desiti i reko, idem se ponovno testirati, a kad ono plus veliki ko kuća! Uzela sam ovoga puta clearblue… Negdje sam čitala da loše očitavaju trudnoću, ali ovo me malo smirilo…

Da, mislim da svaka žena ima strah od toga :(
    Koliko ti godina ima seka? Baš mi je žao :(

Ima 41 godinu. Za mjesec dana ide u slovačku na postupak umjetne sa donor jajnim stanicama. Spontani je imala sa 34 godine, a od tada je imala par pokušaja ivf-a, nažalost neuspjelih u rh i inozemstvu. (šogor ima dijagnozu varikokele). nažalost, sad je  i ona smanjeno plodna. 
     Unatoč tome, nadam se da će konačno dočekati svoju bebu i da ćemo biti vesele trudnice. 
    😊❤️

Curka je ❤

yvette
    04. Studeni 2019. 16:06

Nada bas mi je zao, drzi se...

tea1401
    04. Studeni 2019. 16:14

Ciao svima evo javljam se nakon jedne vanmaternicne i biokemijske trudnoce, 2.inseminacija je uspjela :) 
    U petak imam prvi pregled nikako ga docekati, sad sam 5+5..barem racunajuci po zadnjoj m..
    Malo me strah jer imam bijeli iscjedak pa svaki put mislim da sam prokrvarila...al valjda je to normalno...:/

Anja🌸🌸

Zaraa
    04. Studeni 2019. 16:28

Vrapcic123

Zaraa žao mi je zbog šokova koje si doživjela, vjerujem da će u konačnici biti sve u redu… Da, vidiš baš se pratimo, po trudnoći i po kontrolama ☺️

Daa, drzimo se skupa do kraja 🤞
    Da cure moje, bas sok sinoc, kad me kap nije strefila  nece nikad.  Odma mi se vratilo sve od prijasnjih negativnih iskustvala, al eto smirilo me sta se nije ponovilo, bilo je samo tada, i vise nikako. I neman bolove.
    Na hitnoj su mi rekli da postoji mogucnost pucanja kapilara, a parijateljica mi govori da je moguce od puno progesterona prokrvarit. S obzirom da sam radila hormone prije postupka, progesteron mi je bio odlican, al svakako imam terapiju 3x2. Mozda je i to utjecalo.
    Bilo kako bilo, veselim se sutrasnjem pregledu, nadam se sa srce junacko i dalje kuca.
    ❤.a sinoc kad san vidila kako treperi, bila sam pod dojmom, Boze moj kolisno je a kako tuce, kako se ta mala mrvica bori, nemogu Vam opisat koliko se osjecaja pomisalo, od straha, ponosa, uzbudenja, srice, tuge. Svasta nesto.

💞girl💞

Orhideja13
    04. Studeni 2019. 16:41

Alisanazemlji

Ogroooman strah 🙈, sutra prvi pregled I bas se bojim.. Ali dat ce Bog da sve Bude uredu, moramo vjerovati🍀

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

04. Studeni 2019. 17:03

Ja idem sada u 6 na pregled, tj. konzultacije. Ne vjerujem da će me pregledavati jer je rano, ali čisto da umirim strah i da ako mi treba dati terapiju da ju da i da mi da uputnicu za TSH. 

Alisanazemlji
    04. Studeni 2019. 17:07

Zabrinuta i mrvičak! Vjerujem da će sve biti u redu ❤️. Obavezno javite kako je proslo :) 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    04. Studeni 2019. 17:09

tea1401

Ciao svima evo javljam se nakon jedne vanmaternicne i biokemijske trudnoce, 2.inseminacija je uspjela :)
    U petak imam prvi pregled nikako ga docekati, sad sam 5+5..barem racunajuci po zadnjoj m..
    Malo me strah jer imam bijeli iscjedak pa svaki put mislim da sam prokrvarila…al valjda je to normalno…:/

Tea, sretno i tebi na pregledu ❤️. Držim ti ogromne fige. 
    To i ja radim! Nakon svakog obavljanja nužde provjeravam iscjedak 😑

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.