LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    04. Studeni 2019. 12:48

Ana_Marija_2019

nada23

mimoza

Nadanikad ne znas zbog cega je to tako trebalo biti i zasto je beba prestala s razvojem. Zato nemoj misliti da si mogla na to uticati, jednostavno se moralo tako desiti, ne mozemo ni mi sve sprijeciti. Zelim ti sto brzi oporavak, da se samo ocisti, bez kiretaze i brzo kod muzica u krevet 😊 mi te cekamo 🤗

Hvala na lijepim željama. 🥰

Nadam se da ću vam se uspjeti opet pridružiti, osim ako ne završim u jesenskim bebama. 😘

Drži se i javi nam novosti. Brz oporavak i čekamo te bilo ljetna bilo jesenska beba :)

Hoću, hvala 🥰🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

mimoza
    04. Studeni 2019. 12:50

Betty mislila sam na tu betu, nju si vadila u srijedu je li tako, poslije je bio praznik pa nisi vise isla. Kako se ti osjecas? Nista se nije promjenilo? Mislim da se nisu pojavili neki simptomi 😕 ja se opet nadam. Drago mi je sto imas smrzlice, pa ne moras prolaziti kroz stimulaciju opet. Uglavnom, javi sta bude sutra i drzim ti fige.
    Isabella i ja imam pregled isti dan 😊
    To su sve normalni simptomi kako i treba. Kod mene je isto tako, samo sto u zadnja 2-3 dana imam nepodnosljive mucnine i jucer sam prvi put povratila. Inace, do sad mi je bilo bas tako kako ti opisujes.

• Mor
    04. Studeni 2019. 13:02

isabella

Cure evo mene opet malo, imam termin 18.11. Za pregled, neznam kako cu dotad izdrzati, nemam vec neko vrijeme nikakvih simptoma trudnoce, ponekad su mi grudi osjetljive, nocu idem u wc i mucnina mi dode svaki put kad sam gladna, prestaje cim jedem.Sta mislite jel sve u redu? Jel treba ovako biti ili koliko dugo traju simptomi trudnoce?

ovako je kod mene. doduse manje idem u wc sada nego prije 2 sedmice i mucnina je tu kako kad. grudi me bole i vece su nego inace

Luna999
    04. Studeni 2019. 13:05

mrvičak

Luna999

Nada, zao mi je jako! Brz oporavak ti zelim

Drage cure, vec neko vrijeme citam sve (sve sam procitala s ove teme)i drago mi je da vam se pridruzujem! Cestitke svima!

Malo sam cekala jer je tek pocetak… Danas zvala ginekologicu, prvi pregled ce biti u 7.tjednu.
    Danas sam na 4+1. Prva trudnoca.

Ne povracam kao vecina vas, ali imam stalne bolove u trbuhu, onako kao sto boli pred M.

Mrvičak, ti i ja smo tu negdje😊

Jesmo, u dva dana razlike. Ja ti isto imam samo grčiće. Imaš li ti promjene na grudima?

Od jučer me počele boljet na dodir, jedna više. Inače već cca 2 tjedna dosta lošija probava(zatvor) i budim se svaku, bas svaku noć. A inače spavam ko top😂

Dečkić💙

• isabella
    04. Studeni 2019. 13:07

Hvala cure, malo mi je lakse kad cujem da su i kod vas slicni simtomi, u prijasnjim trudnocama nisam nista pratila niti strahovala, a sad sve nesto citam, istrazujem, ma za poludit.Mimoza meni je pregled u 12.10 sati, ali valja jos 2 tjedna izdrzati 🙄🙄

04. Studeni 2019. 13:22

Evo mene oborio tlak. U trenu mi je došlo slabo. 110/60

mimoza
    04. Studeni 2019. 13:28

Isabella meni je u 8 sati ujutro. Da li pocela dobivati na kilazi? Jesi li se mozda odlucila za neki prenatalni test? Ja mislim da mi necemo nijedan raditi.
    Ostale cure, kako vi stojite s kilicama?

niki93
    04. Studeni 2019. 13:37

mimoza

Isabellameni je u 8 sati ujutro. Da li pocela dobivati na kilazi? Jesi li se mozda odlucila za neki prenatalni test? Ja mislim da mi necemo nijedan raditi.
    Ostale cure, kako vi stojite s kilicama?

Ja dok nisam znala dam sam trudna sam dobila 2 kg i nakon par dana saznam da sam trudna 🙈 reko šta će tek biti kasnije.. Čak mi je bilo čudno što se na prvom pregledu uopće nisam vagala, svi kažu da se vagaju na prvom pregledu, mene nije ni ovako pitao koliko imam kg 😳😃 ono zadnje što sam se sama vagala imala sam 54 kg.. 

🌼TiKi🌼
    04. Studeni 2019. 13:41

Ja sam na +2kg. Ali, ja sam niska, ostala sam trudna sa 49kg. Haha... Jos imam i IR pa moram paziti sta jedem, nadam se da te kilice nece pretjerano rasti, bojim se tog dijabetesa. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

mimoza
    04. Studeni 2019. 13:59

I ja sam se ljetos udebljala i bas sam planirala na dijetu da smrsam 3-4kg jer su mi bile visak, iako to niko drugi nije pimjetio.
     Sada sam na +600gr od pocetka trudnoce.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.