Mislim da su mene u 1.T počeli vagati tek od 2. tromjesečja negdje, prije nisu. Kad sam pitala zašto, rekli su mi da se u 1. tromjesečju u biti ne dobivaju kile od trudnoće pa da zato ne važu, to što dobijemo smo dobile same, ne radi bebe.
To mi je rekla i privatna i socijalna, išla sam paralelno kod dvije.
Ja sam dosta smršavila i već mi svi govore da sam premršava tako da mi koja kila možda i ne bi škodila.
U prošloj trudnoći sam počela dobivati od 2. tromjesečja i onda su samo išle. Bila sam na +13-14 do kraja, s tim da sam užasno zadržavala vodu pa mislim da je većina bila voda.
Slično sam našla i na netu, da se u 1. tromjesečju ne dobiva na težini tako da cure, moram nas sve razočarati, ali za sada su sve kile naše, ne bebine hahahaha
Ja sam smrsavila cak malo. Dva kila mozda... Inace sam imala 66 ali sam visoka 172 😃😃 sada imam 64 🙈
Jao curke, vi ste sve mrsavice.. ja sam bucka bome. Ostalo mi od prve trudnoce 10kg i nikako ih nisam uspila skinuti. Sada u ovo usla sa 86kg (174cm) ali vec sad imam 84kg, vjv zbog povracanja sam pocela gubit. Nadam se da necu pretjerano ni dobit ovaj put. U prosloj sam startala sa 76kg i isla radjati sa 95🙈🙊🙈
Nada zao mi je sto ti se to dogodilo, tu nema rijeci utjehe, drzi se i nadam se da ces nam se pridruzit opet pa nebitno na ljetnim ili jesenskim bebama.
Mene su vagali na prvom pregledu i zapisali u trudnicku knjizicu i svaki put ce pisati kilazu.
Ja sam isto kao ti ena, trenutno 64kg, 172cm. Moja idealna kilaza je 60kg i tako sam uvijek imala prije. Vec sam pocela kukati 😂
Isabellameni je u 8 sati ujutro. Da li pocela dobivati na kilazi? Jesi li se mozda odlucila za neki prenatalni test? Ja mislim da mi necemo nijedan raditi.
Ostale cure, kako vi stojite s kilicama?
Ja sam najdeblja ikad. Svi mi kažu da sam se zbucala. Nemam pojma koliko sam teška. To vaganje će me dočekati na pregledu. Baš će mi biti neugodnjak 😆😑
Curka je ❤
Meni su u prošloj T kao početnu kilažu zapisali 58kg i to su me počeli vagati tek od 2. tromjesečja, a sad mislim da sam na 56, s tim da njihova vaga nikada nije pokazivala jednako kao moja doma pa ne znam koja je točna :D
A vidjet ću "sad" na 1. pregledu hoće li me vagati. Ovo sad je u navodnicima jer imam cijelu vječnost do tog pregleda.
Ma da, kakva beba, to je nas apetit i fina papica. Ja sam stvarno do ovog tjedna bila stalno gladna, sad mi je to stalo, pocelo mi se sve gaditi i svaki dan mi se nesto drugo jede. Na zadnjem vaganju sam imala 51kg, sad cemo vidjeti za dva tjedna nastavak 🤣
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
https://ibb.co/8PPCpFt
Cure, imate li strah od spontanih? Moja seka je imala spontani u 13 tjednu trudnoće nakon ivf-a. Nakon toga nikad više nije uspjela ostati trudna, a već deset godina radi na djetetu. I sad zbog toga i ja lagano strepim. Eto, prestali su me mučiti grčevi, i smanjile su se mučnine i odmah sam pomislila da bih se moglo nešto desiti i reko, idem se ponovno testirati, a kad ono plus veliki ko kuća! Uzela sam ovoga puta clearblue... Negdje sam čitala da loše očitavaju trudnoću, ali ovo me malo smirilo...
Curka je ❤
Cure, ja se nažalost odjavljujem iz grupe. 😔
Moj smeđi iscjedak nije dobro završio. Od sinoć imam jake menstrualne grčeve i jutros je počelo pravo krvarenje… Spontani je u tijeku. Cim se malo oporavim od svega, idem opet u nove pobjede.
Vama želim svu sreću i uredne i zdrave trudnoće! ❤️
Nada, baš mi je žao. Mislim da smo sve pod rizikom da nam se to desi. Baš sam malo prije postavila pitanje u svezi nošenja sa strahom od spontanih, a da nisam vidjela da se tebi dogodio.
Drži se i uskoro ćeš u nove pobjede :) ❤️
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji