LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    04. Studeni 2019. 14:54

Mislim da su mene u 1.T počeli vagati tek od 2. tromjesečja negdje, prije nisu. Kad sam pitala zašto, rekli su mi da se u 1. tromjesečju u biti ne dobivaju kile od trudnoće pa da zato ne važu, to što dobijemo smo dobile same, ne radi bebe.
    To mi je rekla i privatna i socijalna, išla sam paralelno kod dvije.
    Ja sam dosta smršavila i već mi svi govore da sam premršava tako da mi koja kila možda i ne bi škodila.
    U prošloj trudnoći sam počela dobivati od 2. tromjesečja i onda su samo išle. Bila sam na +13-14 do kraja, s tim da sam užasno zadržavala vodu pa mislim da je većina bila voda.

Ana_Marija_2019
    04. Studeni 2019. 14:56

Slično sam našla i na netu, da se u 1. tromjesečju ne dobiva na težini tako da cure, moram nas sve razočarati, ali za sada su sve kile naše, ne bebine hahahaha

ena0206
    04. Studeni 2019. 14:58

Ja sam smrsavila cak malo. Dva kila mozda... Inace sam imala 66 ali sam visoka 172 😃😃  sada imam 64 🙈

Ivcy1306
    04. Studeni 2019. 15:10

Jao curke, vi ste sve mrsavice.. ja sam bucka bome. Ostalo mi od prve trudnoce 10kg i nikako ih nisam uspila skinuti. Sada u ovo usla sa 86kg (174cm) ali vec sad imam 84kg, vjv zbog povracanja sam pocela gubit. Nadam se da necu pretjerano ni dobit ovaj put. U prosloj sam startala sa 76kg i isla radjati sa 95🙈🙊🙈  
    Nada zao mi je sto ti se to dogodilo, tu nema rijeci utjehe, drzi se i nadam se da ces nam se pridruzit opet pa nebitno na ljetnim ili jesenskim bebama. 

mimoza
    04. Studeni 2019. 15:10

Mene su vagali na prvom pregledu i zapisali u trudnicku knjizicu i svaki put ce pisati kilazu. 
    Ja sam isto kao ti ena, trenutno 64kg, 172cm. Moja idealna kilaza je 60kg i tako sam uvijek imala prije. Vec sam pocela kukati 😂

Alisanazemlji
    04. Studeni 2019. 15:22

mimoza

Isabellameni je u 8 sati ujutro. Da li pocela dobivati na kilazi? Jesi li se mozda odlucila za neki prenatalni test? Ja mislim da mi necemo nijedan raditi.
    Ostale cure, kako vi stojite s kilicama?

Ja sam najdeblja ikad. Svi mi kažu da sam se zbucala. Nemam pojma koliko sam teška. To vaganje će me dočekati na pregledu. Baš će mi biti neugodnjak 😆😑

Curka je ❤

Ana_Marija_2019
    04. Studeni 2019. 15:32

Meni su u prošloj T kao početnu kilažu zapisali 58kg i to su me počeli vagati tek od 2. tromjesečja, a sad mislim da sam na 56, s tim da njihova vaga nikada nije pokazivala jednako kao moja doma pa ne znam koja je točna :D
    A vidjet ću "sad" na 1. pregledu hoće li me vagati. Ovo sad je u navodnicima jer imam cijelu vječnost do tog pregleda.

🌼TiKi🌼
    04. Studeni 2019. 15:34

Ma da, kakva beba, to je nas apetit i fina papica. Ja sam stvarno do ovog tjedna bila stalno gladna, sad mi je to stalo, pocelo mi se sve gaditi i svaki dan mi se nesto drugo jede. Na zadnjem vaganju sam imala 51kg, sad cemo vidjeti za dva tjedna nastavak 🤣

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Alisanazemlji
    04. Studeni 2019. 15:36

https://ibb.co/8PPCpFt
    Cure, imate li strah od spontanih? Moja seka je imala spontani u 13 tjednu trudnoće nakon ivf-a. Nakon toga nikad više nije uspjela ostati trudna, a već deset godina radi na djetetu. I sad zbog toga i ja lagano strepim. Eto, prestali su me mučiti grčevi, i smanjile su se mučnine i odmah sam pomislila da bih se moglo nešto desiti i reko, idem se ponovno testirati, a kad ono plus veliki ko kuća! Uzela sam ovoga puta clearblue... Negdje sam čitala da loše očitavaju trudnoću, ali ovo me malo smirilo... 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    04. Studeni 2019. 15:41

nada23

Cure, ja se nažalost odjavljujem iz grupe. 😔
    Moj smeđi iscjedak nije dobro završio. Od sinoć imam jake menstrualne grčeve i jutros je počelo pravo krvarenje… Spontani je u tijeku. Cim se malo oporavim od svega, idem opet u nove pobjede.
    Vama želim svu sreću i uredne i zdrave trudnoće! ❤️

Nada, baš mi je žao. Mislim da smo sve pod rizikom da nam se to desi. Baš sam malo prije postavila pitanje u svezi nošenja sa strahom od spontanih, a da nisam vidjela da se tebi dogodio. 
    Drži se i uskoro ćeš u nove pobjede :) ❤️

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.