Jutrooo cure!
Ja se evo sad probudila, srecom i mali spava😂
Dora, ne znam zasto su mi rekli da ne smijem nosit. Mozda ima veze sa ranom od carskog jer sam dobivala inekcije protiv zgrusavanja krvi s obzirom da sam 3dana bila na infuzije prikopcana. Stvarno ne znam, al nema veze. Ovaj put cu bar malo, bas to radi sigurnosti. Jer prosli kad su mi rekli ponasaj se normalno a ono trbuh od kuka do kuka srezan, ko se noramalan moze ponasat normalno🤔🙈
Svea, urednu trudnocu ti zelim.
Mrvicak, ajde brzo ce sutra doci. Eto vec je pola dana proslo skoro😊
Inace cure kako ste danas?
Kod nas je prekrsena zabrana sinoc🙈🙊 ja se osla otusirati i nisam stavila utrice odmah, a muz oko mene jaoooo pipkanja sa svih strana kako bi sto bi, na kraju jedan je pao😂🙈
Najprije me bilo strah a onda se opustila skroz, jbt koda mi prvi sex u zivotu, tak da Zara razumijem te u potpunosti!
Cure cure cure, bila sad na prvom pregledu (nisam mogla docekat ponedjeljak) ugl i reko je da je sve u redu normalno super ali sam isla googlat i naravno sad se brinem. Naime, crl je 2.8mm sa poz srcanom akcijom, jel to premalo?? 6+5 sam
Nije, ne brini. Ne opterecuj se tim mjerama, to je sve individualno. Meni je sa 7+4tj bebac bio 2mm, i po uzv 2 dana veci od termina.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jutro curke! Meni jutros mučnina blaga i glavobolja 🙄 Kako ste vi?
Lutka dobro došla i urednu trudnoću želim! 🥰
Mrvičak taman krenula pisati sretno i javi lijepe vijesti, al sutra ćeš nam javiti lijepe vijesti ❤️💙
Bebac trbuh je prekrasan, pravi trudnički 💜💛🧡
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ajmeee svidja mi se sve iz lidla, sad sam isla gledat, super mi je sto ce ovaj put tajice bit u istoj boji i donji i trudnicki dio, malo me nervira na ovima koje imam (crne) sto je trbušasti dio siv i moram uvijek kombinirat neke dugacke majice jer inace onaj trokutic dolje cudno viri i glupo izgleda jedino sto znam da ce se opet pograbit, navale ljude (cak ne trudnice nego valjda netko koga posalju) i tako se bezobzirno guraju i uopce ne misle da je mozda medju njima zbilja i neka trudnica kojoj nije do grubog grabljenja
Lux mislim da oko tih mjera ne moraš uopće brinuti. Većini ovdje nam nešto "ostupa", veća beba, manja beba, gotovo svima nešto... Ako ti je doktor rekao da je sve ok onda se lijepo pokušaj opustiti jer bi ti sigurno rekao da nešto nije ok. Opušteno i uživaj draga 💜
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Tea ja sam prije 15 minuta popila sirup od sljiva i kivija protiv zatvora i sad cekam😂 odkad sam trudna po 4 dana nemrem obavit broj 2 i nije mi pomogao ni magnezij, ni donat, ni ljuskice, ni jogurti, ni kase...
uglavnom javim da li ovo pomaze🙈
Ćao,jel može neko da mi objasni ovo, trudna sam ,test sam radila pozitivan je ,zadnju menstruaciju imala 2.12 ,a evo malo prije sam dobila krvarenje.Sta to znaci.
Cure cure cure, bila sad na prvom pregledu (nisam mogla docekat ponedjeljak) ugl i reko je da je sve u redu normalno super ali sam isla googlat i naravno sad se brinem. Naime, crl je 2.8mm sa poz srcanom akcijom, jel to premalo?? 6+5 sam
Meni je na 6+4 bio 2.9. Tako da ne brini. To je sve super
Ćao,jel može neko da mi objasni ovo, trudna sam ,test sam radila pozitivan je ,zadnju menstruaciju imala 2.12 ,a evo malo prije sam dobila krvarenje.Sta to znaci.
Odmah na hitnu!!
Sortiraj odgovore
Najstariji