LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    03. Siječanj 2020. 20:57

Beata, ja nisam, ali zato sta od pocetka sam na komplikacijama i doma mirujem vecinu vremena. Jesi ti? 

• LUX
    03. Siječanj 2020. 20:59

Fluffy- na godišnjem je gin tako da u pon moram zvat da me naruci. Mislila sam u meduvremenu izvadit betu cisto da znam kakvo je stanje..

[link=https://lilypie.com][/link]

Polly
    03. Siječanj 2020. 20:59

Pozdrav curke.. Pridružujem se problemima s glavoboljom, ali i nekakvim lošim raspoloženjem. Neko vrijeme se već osjećam nikako, još gore mi je jer ne uživam uopće u trudnoći kako kažu da se treba uživati, pogotovo dok sam još uvijek sama sa sobom.. Plače mi se stalno, mrzovoljna, čangrizava, sve me živcira i ne sviđam se sama sebi uopće 😔 Mislim da me taj stres na poslu najviše koči da se opustim i mislim na sebe, ali tješim se da ću još malo izdržati. Pa si mislim, ne budi mimoza, nemaš trudničke tegobe i sad je tebi nešto grozno - s tom pomisli se još gore osjećam. Psihički baš nisam najbolje, ne znam jel to do hormona, tog drugog stanja ili čega. Oprostite na dugačkom postu, ali eto da se malo izjadam, vi ćete razumjeti..

Polly
    03. Siječanj 2020. 21:00

Plus danas me sve nešto boli, malo ispod pupka boli i zateže od jutra pa si mislim ajde to je normalno, beba raste. I onda od popodneva užasna bol u želucu, ne prestaje... Baš svašta nešto 😕

Fluffy
    03. Siječanj 2020. 21:01

Zara, jel inace znas patiti od migrena? Ako te tako dugo drzi, popij i neofen jedan. On ti zapravo u prvom i drugom trimestru ima kategoriju B ko i paracetamol u trudnoci. Samo je i trecem trimestru opasan. S obzirom da te to toliko dugo drzi, mislim da bi ti i doktorica sigurno dala slican savjet...ako ti nije lakse, svakako se posavjetuj s njom. 

Beata
    03. Siječanj 2020. 21:01

Fluffy

Beata, ja nisam, ali zato sta od pocetka sam na komplikacijama i doma mirujem vecinu vremena. Jesi ti?

Nisam, pa me zanima jesu li ostale. Dokt.opce prakse mi je rekla da je preporucljivo za trudnice a opet nekako imam averziju prema tome. Inace vec dugo nisam imala gripu.

• amber
    03. Siječanj 2020. 21:13

Hvala😘

Skakavac
    03. Siječanj 2020. 21:26

Lip pozdrav svima :) nakon čitanja i čitanjaaa, odlucila sam se i ja javit. Stvari su mi kasnile, a posljednja je bila 21.11.2019. Napravim test nakon 8 dana kašnjenja menstruacije i debeli plus. Odlucim kako cu na pregled krajem prvog mj kada ginekologica dođe s godinjega. Ostalo bi tako da nisam svaki dan imala grčeve. Po cili dan sam ih osjećala, a mjehur me satra. Pripala san se i naručila privatno. Jucer otisla i ginekologica potvrdila da sam na današnji dan 6 tjedana trudna. Uputila me na Novalac, koji sam kupila i pit cu jednu na dan. Cestitam svima i uzdam se u bozju pomoć da će biti sve uredu. Jos ne virujen da se to desava. Inače, prva trudnoća nakon par miseca braka
    🤗💞

Beata
    03. Siječanj 2020. 21:34

Skakavac

Lip pozdrav svima :) nakon čitanja i čitanjaaa, odlucila sam se i ja javit. Stvari su mi kasnile, a posljednja je bila 21.11.2019. Napravim test nakon 8 dana kašnjenja menstruacije i debeli plus. Odlucim kako cu na pregled krajem prvog mj kada ginekologica dođe s godinjega. Ostalo bi tako da nisam svaki dan imala grčeve. Po cili dan sam ih osjećala, a mjehur me satra. Pripala san se i naručila privatno. Jucer otisla i ginekologica potvrdila da sam na današnji dan 6 tjedana trudna. Uputila me na Novalac, koji sam kupila i pit cu jednu na dan. Cestitam svima i uzdam se u bozju pomoć da će biti sve uredu. Jos ne virujen da se to desava. Inače, prva trudnoća nakon par miseca braka
    🤗💞

Cestitam ti i dobrodosla :). Takoder je i meni prva trudnoca nakon par mjeseci braka. Molim se svaki dan za uspjesnu trudnocu i bebu, nasla sam bas divnu molitvu. Na taj nacin nekako i uspostavljam prve kontakte s malim cudom, kroz molitvu i to mi daje smirenost i pouzdanje da ce sve biti dobro.

Skakavac
    03. Siječanj 2020. 21:43

Beata

Skakavac

🤗💞

Cestitam ti i dobrodosla :). Takoder je i meni prva trudnoca nakon par mjeseci braka. Molim se svaki dan za uspjesnu trudnocu i bebu, nasla sam bas divnu molitvu. Na taj nacin nekako i uspostavljam prve kontakte s malim cudom, kroz molitvu i to mi daje smirenost i pouzdanje da ce sve biti dobro.

Ovo je bilo lipo za pročitati :)) jucer s 5 t+6 vidila mi je embrijski odsjek i pustila je da čujem otkucaj. Ja jos uvik ko da san u snu i da se meni ne događa. Mislila san proć će taj stres i straj, ali mi se cini da ce tako bit cili zivot, ako Bog da. Za tri tjedna cu na kontrolu kod svoje ginek.pa cemo Vidit.  Grčevi me ne puštaju, valjda oce brzo. Čestitke tebi i tvojoj obitelji od srca💞. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.