LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    04. Siječanj 2020. 10:53

Bok cure, imala sam jučer uzv za nuhalni nabor, 1 mm, sve je super, beba mi je izgledala kao da pleše pole dancing oko pupčane vrpce 😂 

Sljedeći pregled kod gin 20.1., biti ću u 14.tjednu pa se nadam nekim naznakama spola ☺️

Mi smo već rekli svima iz obitelji i prijateljima, bili smo jako nestprljivi za podijeliti vijesti... 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

ena0206

Dobrodosle nove cure, želim vam uspješnu trudnoću. 
    Ja isto jos ne znam spol. Prizeljkujem curicu.. 
    Nisam ni bila na pregledu jako dugo.. A tek mi je 21.1. Jaooo pa neeee mogu viseeeeee cekati. Tada ce biti veliki ultrazvuk i nadam se da cemo vidjeti spol. 

sierrav

Vrapcic123

Pozdrav curke! Dobro vam jutro! Nadam se da ste ok sve, ja sam ok. Mučnine se smanjuju kod mene, nadam se da se i vama sve smirilo koji muku mučite sa tim. Ja imam pregled 10.1. i jedva čekam pregled, rekao da doktor da ćemo znati spol 💙❤️ A taj dan ću biti točno 16.tjedana. Jeste li vi koja uspjele na uzv vidjeti u tom tjednu?

Mi smo 17 tt tocno vidjeli pisonju,stalno ga je pokazivao😊💙

Alisanazemlji
    04. Siječanj 2020. 10:54

Polly, mislim da su promjene raspoloženja pa tako i povremena plačljivost i tuga nekako normalni u trudnoći. Pričala mi je mama da je sa mnom i sekom isto non stop cmoljila u trudnoći, a poslije poroda nije oboljela od postporođajne depresije i sve je bilo ok.
    Jesi li inače hipersenzibilna po prirodi, i da li imaš jake promjene psihičke prirode u pm-su? Navodno žene koje imaju problematičan pms i tom smislu imaju kasnije i "teže" trudnoće...
    Da mislis da si sama, nisi, i ja znam biti tako malo tužna - malo sretna.. I baš mi znaju biti grde promjene raspoloženja i ima dana kad sam za ništa..
    I da, pms-ovi su mi koma! Emocionalna nestabilnost na kvadrat 😬😃
    Tu smo uz tebe, drži se 💕😘

Curka je ❤

Tonka341
    04. Siječanj 2020. 11:33

Mimoza ja se nadam da nece opet okrenuti leda jer smo postali jako nestrpljivi 🤗, a ovo sta se tice osjeta bebe nezz, procitala sam da se u 1.trudnoci osjeti oko 20.tjedna tako da bi onda uskoro trebale za pravo osjetiti :)
    Ja isto otkako sam trudna nekako najvise volim biti doma, kad odem negdje brzo me umori i postanem nervozna, doma mi je najljepse; valjda je to sve normalno u trudnoci.

Ante 💙 Maro 💙

• Pašticada
    04. Siječanj 2020. 11:40

Pozdrav, 
    evo pridružujem se forumu, prije nwkoliko dana testić pokazao plusić, nakon 10 dana kašnjenja.
    Prvi pregled je početkom idućeg tjedna, pa još ništa ne znamo. Prema zadnjoj menstruaciji, već traje 6 tjedana i 4 dana, alj mislim da je implantacija bila prije 20 dana (bilo je malo krvi), mislila sam da je zapravo menstruacija, ali je trajalo samo jedan ipo dan. Pa mi to uz lagane bolove kao prije očekivane M koji su trajali 3 tjedna i bolne i broj veće grudi sve dalo posumnjati.
    Bilo je nešto maaaalo mučnine, onako u pozadini, koja je u potpunosti prestala kako sam prestala piti kavu.
    Ovo nam je prvo iskustvo, i željeno iskustvo pa se za sada nadamo da je se u redu. 
    Kada su vama počele mučnine?
    Za sada je kod mene više manje stalno nekakav osjećaj u trbuhu, malo lagana tupa bol, pa leptirići, pa malo probadanja...

Nadamo se da je sve u redu 😊.

Zaraa
    04. Siječanj 2020. 11:44

Dobro dosle nove cure, cestitam na plusicima.
    Cure evo mene, jutros san u 7 skocila iz kreveta, povracala doslvno sluz neku, slinu. Uzas. Kad ispuhujem nos ide ona gusta zelena slina, vise me boli stomak od natezanja za ispuhat nos. Ugl otisla san do doktorice, vec 5 dana traje i ne ide bez antibiotika, tako da, barem se nadam da ce mi sta prije pomoc jel glavobolju nemogu vise podnit. 

💞girl💞

• amy11
    04. Siječanj 2020. 11:50

Poz cure da li je neka imala kod impl.krvarenja ugurske. Ja sam jucer imala samo svjetlo smedji isjedak dok se jutros to sve pretvorilo u tamno crvenu blagu krv samo kad idem na wc i obrisem se. Sad sam ugledala ugrusak i to ne bas mali otprilike kao cep od flasice pa me brine da li je to uredu ili ipak ne

Zaraa
    04. Siječanj 2020. 12:02

Amy ja nisan imala ugruske vec samo krv tj vise iscjedak, a da odes privatno betu napravit pa da znas na cemu si? Ako je trudnoca gin ce ti dat dufaston za cuvanje trudnoce s obzirom da "krvaris" , a ako je beta negativna onda mjesecnica stize tj samo je pitanje sata kad ces procurit.

💞girl💞

• amy11
    04. Siječanj 2020. 12:07

Zaraa

Amy ja nisan imala ugruske vec samo krv tj vise iscjedak, a da odes privatno betu napravit pa da znas na cemu si? Ako je trudnoca gin ce ti dat dufaston za cuvanje trudnoce s obzirom da "krvaris" , a ako je beta negativna onda mjesecnica stize tj samo je pitanje sata kad ces procurit.

Ne znam da li ce to pokazati trudnocu jer prava M treba doci tek za 5 dana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.