Dobro jutro cure 🤗,
Vrapcic i ja imam pregled 10.1 i nadam se da cemo napokon saznati spol :), sa 16.tjedana bi se trebalo vidjeti ako ti beba bude dobro okrenuta, ja sam bila na 14+6 i nismo uspjeli vidjeti jer je beba okrenula leda.
Ante 💙 Maro 💙
Pozdrav curke! Dobro vam jutro! Nadam se da ste ok sve, ja sam ok. Mučnine se smanjuju kod mene, nadam se da se i vama sve smirilo koji muku mučite sa tim. Ja imam pregled 10.1. i jedva čekam pregled, rekao da doktor da ćemo znati spol 💙❤️ A taj dan ću biti točno 16.tjedana. Jeste li vi koja uspjele na uzv vidjeti u tom tjednu?
Mi smo saznali na Niftyu ali sad 2.1 sam bila 16+3 i piso se vidio iz aviona 🥰 tako da mislim da bi se moglo viditi 🙂 nase gin su dobile novi uzv ,nije 3d ali se baas jako lijepo vidi na ovog jer je cisca slika i veci ekran
Zaraa vjeruj mi čitala sam već o depresiji i anksioznosti u trudnoći, nekako mislim da nije to, ali borim se sama sa sobom svako malo.. Par dana sam dobro, onda opet par dana nikako. I nabijam si grižnju savjesti da tako nebi trebalo biti, da trebam uživati u svakom trenutku, a ne ide. Ne želim kvariti ovdje raspoloženje drugima sa svojim negativnim postovima, u svakom slučaju hvala ti, nadam se i ja da će proći..
Bebac i Tonka hvala na odgovoru! 😊 Nadam se da će se beba pokazati sljedeći tjedan! 😊 Neki vele da se cure često skrivaju, skupe nogice. Tak je kod moje sestre bilo, mala se dugooo nije htjela pokazati 😁
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pozdrav curke! Dobro vam jutro! Nadam se da ste ok sve, ja sam ok. Mučnine se smanjuju kod mene, nadam se da se i vama sve smirilo koji muku mučite sa tim. Ja imam pregled 10.1. i jedva čekam pregled, rekao da doktor da ćemo znati spol 💙❤️ A taj dan ću biti točno 16.tjedana. Jeste li vi koja uspjele na uzv vidjeti u tom tjednu?
Meni vidjela vec u 12, i ja sam odmah skuzila, nije se moglo fulati. Prenatalni test potvrdio
💙
Ja sam na pregledu u čet 9.1., tada ću bit 13+6. Nadam se da ćemo vidjeti spol. Ako nam se ne skrije. Imam osjećaj da je curica
Vrapcic meni je 15+4tt vidjela pisu, ali rekla da ipak sacekamo slj pregled da potvrdi, jer je skupljao nogice.
Tonka sad ces i ti napokon saznati 😁 trebala si prva od nas, a na kraju ostade medju zadnjima hehe Jucer si pisala u vezi udaranja bebe. Ja isto nemam pojma da li sam je osjetila ili ne. Istina je da ponekad imam osjecaj kako da se prevrne u meni ili promjeni skroz polozaj, al opet nisam sigurna je li to beba ili nesto drugo.
Pozdrav curke.. Pridružujem se problemima s glavoboljom, ali i nekakvim lošim raspoloženjem. Neko vrijeme se već osjećam nikako, još gore mi je jer ne uživam uopće u trudnoći kako kažu da se treba uživati, pogotovo dok sam još uvijek sama sa sobom.. Plače mi se stalno, mrzovoljna, čangrizava, sve me živcira i ne sviđam se sama sebi uopće 😔 Mislim da me taj stres na poslu najviše koči da se opustim i mislim na sebe, ali tješim se da ću još malo izdržati. Pa si mislim, ne budi mimoza, nemaš trudničke tegobe i sad je tebi nešto grozno - s tom pomisli se još gore osjećam. Psihički baš nisam najbolje, ne znam jel to do hormona, tog drugog stanja ili čega. Oprostite na dugačkom postu, ali eto da se malo izjadam, vi ćete razumjeti..
Ja se isto tako osjećam, baš mi raspoloženje varira i često sam mrzovoljna... A sretna sam užasno zbog trudnoće, i onda imam grižnju savjest što se tako osjećam. I žao mi je dečka mog što me mora takvu trpiti 😅
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Dobrodosle nove cure. Uredne i skolske trudnoce vam zelim 😀
Mi smo rekli roditeljima, kumovima, mojoj baki i on je svojim deckima rekao 😀
Cekam pregled kad bi trebala biti 12+1 pa bi nakon toga i ostalima lagano govorila. Nekako se drzim tog 12 tjedna, pa mislim nakon toga da cu biti malo mirnija.
Baby girl 💜
Pozdrav curke.. Pridružujem se problemima s glavoboljom, ali i nekakvim lošim raspoloženjem. Neko vrijeme se već osjećam nikako, još gore mi je jer ne uživam uopće u trudnoći kako kažu da se treba uživati, pogotovo dok sam još uvijek sama sa sobom.. Plače mi se stalno, mrzovoljna, čangrizava, sve me živcira i ne sviđam se sama sebi uopće 😔 Mislim da me taj stres na poslu najviše koči da se opustim i mislim na sebe, ali tješim se da ću još malo izdržati. Pa si mislim, ne budi mimoza, nemaš trudničke tegobe i sad je tebi nešto grozno - s tom pomisli se još gore osjećam. Psihički baš nisam najbolje, ne znam jel to do hormona, tog drugog stanja ili čega. Oprostite na dugačkom postu, ali eto da se malo izjadam, vi ćete razumjeti..
Hey i ja dnevno prolazim kroz par raspolozenja,i prije sam bila anksiozni introvert sto nitko po mom ponasanju ne bi rekao ali meni je najljepse doma samoj.
Kao da me ne veseli setnja,izlazak sa prijateljicama.
Kako sam morrala mirovati i tako rec nisam izlazila bas 3 mjeseca sad kad izadem bilo gdje gdje nije otvoreno,fali mi zraka pa mucnina pa razne ovacije.
Ja se nekako mislim ovo stanje me ogranicava,sve mi je nesto tessko,strah me za bebu itd...
Veselim se jer vrijrme prolazi da nama dode nas toliko zeljeni i voljeni decko.
Dal cu onda biti drugacija ne znam,trebala bi jer moram podignuti zdravo dijete.
Nasla sam letak o trudnickoj psihoterapiji,postoje grupe i individualno.mozda odem da se refam malo...
Oprosti i ti na dugom odgovoru,nisi sama
Sortiraj odgovore
Najstariji