Cure, ja sam sad negdje 6 tj i evo cijeli tjedan me boli donji dio trbuha, nista ne izdrzivo ali bolucka, onak ko da se nesto mucka unutra haha i jucer dobila iscjedak, potpuno bijeli, jel to normalno?
[link=https://lilypie.com][/link]
Ma oprostite cure pokusavam si stavit ovu trakicu dole ali mi neuspjeva😪
trakicu stavljas u opis tj potpis svog profila
Znaci kad sve odaberes i zavris dovede do kopiranja linka i tu vidis u plavo obojano websites emails forums.... e pa klikni na forums i onda na pseudoHTML.. i kod koji ti dole izbaci, njega kopiras i stavljas u potpis profila.... nadam se da sam objasnila okej
Cure mene glava ubija, tako se lose osjecan, ovaj lekadol je koda popijem samu vodu, vec 4 dana me drzi ova neka prilada. Bas se lose osjecan, ali neman grlobolju, ni fibru i neda mi se zato pit antibiotik, al san tako iscrpljena, malaksala, grozno se osjecam 😥
Ne pomaze ni tekucina, ni lekadol, ni med i limun, ni nista
💞girl💞
LUX, mene je isto na pocetku trudnoce lagano probadalo u trbuhu i imala sam bijeli iscjedak. Iscjedak cak i prije nego sam vidila pozitivan test. Mislim da ti to nije nista neuobicajeno. Kad ti je pregled?
Zara, tebe je stvarno uhvatilo posteno 🥴...popij 2 lekadola od 500 mg, ako vec nisi. Mozda ti ta doza pomogne. I magnezij nije lose da uzmes, i on pomaze kod glavobolja.
LUX i meni je točno tako, s tim da me ili nešto probada ili zaboli kao da trebam dobiti mengu. Kažu da je normalno, uzmem Magnezij direkt i bol mi odmah nestane :) isto sam negdje između 5. i 6.tjedna.
mmmm jao imala sam identičnu situaciju s hitnim ginekološkim, bolovima i punim crijevima prije dva dana 😂 isprepadala sam se do neba.
Cure, koristite li kakvu aplikaciju za praćenje trudnoće - nešto tipa Flo? I ako da, imate li kakve preporuke?
Fora mi je Flo jer mi za svaki tjedan pokazuje kako beba izgleda, koliko je otprilike milimetara i što me može čekati taj tjedan. Jasno da je to individualno od trudnice do trudnice, ali kako mi je ovo prvi put i blago rečeno nemam pojma o pojmu, sve živo me zanima. 😂
LUX i meni je točno tako, s tim da me ili nešto probada ili zaboli kao da trebam dobiti mengu. Kažu da je normalno, uzmem Magnezij direkt i bol mi odmah nestane :) isto sam negdje između 5. i 6.tjedna.
mmmm jao imala sam identičnu situaciju s hitnim ginekološkim, bolovima i punim crijevima prije dva dana 😂 isprepadala sam se do neba.
Cure, koristite li kakvu aplikaciju za praćenje trudnoće - nešto tipa Flo? I ako da, imate li kakve preporuke?
Fora mi je Flo jer mi za svaki tjedan pokazuje kako beba izgleda, koliko je otprilike milimetara i što me može čekati taj tjedan. Jasno da je to individualno od trudnice do trudnice, ali kako mi je ovo prvi put i blago rečeno nemam pojma o pojmu, sve živo me zanima. 😂
Koristim aplikacije BabyCenter i Pregnancy+
Meni su okej, nisam probala druge.
Fluffy popila sam prije 2 ure, nista. Koda sam samu vodu popila. Magnezij pijem svakodnevno, danss jos dobila proljev pa planiran napravit pauzu. Koma. Nadan se da nemoze utjecat na bebu 😥😥
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji