LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amber
    03. Siječanj 2020. 17:23

Hej cure koje ste u dali ste imali neka lagana probadanja svako toliko u trbuhu oko 9 tjedna pogotovo kad je vrijeme za mokrenje😏?

Amelie 1
    03. Siječanj 2020. 17:43

Dana to znaci da si to preboljela, primila cjepivo ili bila u kontaktu s tim, nije nista opasno, ne brini.
    Vrapcic ja neki dan dobila herpes, ali se ne usudim tretirati ga s bilo cim.

dana130
    03. Siječanj 2020. 17:47

Daisy100

Danato znaci da si to preboljela, primila cjepivo ili bila u kontaktu s tim, nije nista opasno, ne brini.
    Vrapcicja neki dan dobila herpes, ali se ne usudim tretirati ga s bilo cim.

Hvala 😁 sad mi lakse bar potom pitanju 

Baby girl 💜

• lola777
    03. Siječanj 2020. 18:03

amber

Hej cure koje ste u dali ste imali neka lagana probadanja svako toliko u trbuhu oko 9 tjedna pogotovo kad je vrijeme za mokrenje😏?

Mozda je i neka upala mjehura.Jeli cesto mokris,pecka li? Cak ne moras imati nikakve simptome upale mjehura osim tih bolova.A opet neki bolovi u trudnoci su normalni.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Tonka341
    03. Siječanj 2020. 19:04

Cure neke ste pisale o nedostatku zraka, i mene to muci u zadnje vrijeme, kao da nekad ne mogu udahnuti dovoljno zraka i znam da je to normalno u trudnoci ali je bas jako neugodan osjecaj :/, i malo me brine sto jos uvijek ne osjetim bebicu a dosta vas u manjoj trudnoci od mene vec osjetite, mozda zato sto mi je prva trudnoca 🤔 dali vi ostale cure koje ste u mojem tjednu vec osjetite? 

Ante 💙 Maro 💙

🌸TiKiDi🌸
    03. Siječanj 2020. 19:08

Tonka ja osjetim recimo kad mijenja polozaj kao da mi netko nesto izokrene iznutra i baloncice, ali udarce jos ne... Mislim da ce to poceti tamo oko dvadesetog tjedna. Sve je to normalno, posebno ako je prva beba, ne brini ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

03. Siječanj 2020. 19:16

amber

Imala sam probadanja i zatezanje, nista strasno, najcesce kad bi malo vise trpila, nocu s prepunim mjehurom isto...ako nisu strasni bolovi mislim da se ne moras previse brinit
    Danas sam zavrsila na hitno ginekolosko zbog bolova u lijevoj strani, digla paniku a na kraju mi samo crijeva puna puncata pa me vjerovatno zato boli 😅😅

Tonka341
    03. Siječanj 2020. 19:16

Tiki92 hvala ti, sad sam malo mirnija, nadam se da cu i ja uskoro osjetiti, te baloncice osjetim ponekad ali nekako mi to vise djeluje kod rad crijeva nego beba.

Ante 💙 Maro 💙

03. Siječanj 2020. 19:18

Ali ipak najlipsi dio svega mi je bilo vidit bebicu...sjedi i mice se naprijed nazad hahahah 😊😊

• amber
    03. Siječanj 2020. 20:05

http://lilypie.com/confirm.php?k=b16a5fcd6c3b94eb5b6ad077d00d74eb

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani