I meni je iduci pregled 18.11. tad cu reci dr. da smo se odlucili za Nifty. Imamo dijete sa sindromom Down u obitelji, a i ovo je mpo beba pa da pokrijemo sve i budemo mirni i spremni. Sto se tice kupovanja stvari... Imam tri male benkice s nekim fora natpisom jos od prije, a kolica, krevetić i ostale stvari budemo na proljeće kupili. Čeka nas i krečenje i mala renovacija stana tako da ćemo prije to riješiti.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Curke, je li koja od vas vec otvorila komplikacije? Meni je ginekolog otvorio bolovanje odmah na prvom pregledu zbog posla koji radim, no kad sam skupila svu dokumentaciju koju hzzo treba skuzila sam da mi ova dva dana, 30., 31.10. fale da bi na er-1 obrascu imala svih 6 mjeseci staza… Tako da ih imam 5… Hoce to biti dovoljno da dobijem 100% naknade od place (uvjet od 12 mj u dvije godine ispunjavam).
Pliiiz help ne zelim spasti na mizernih 831 kn zbog ova dva dana koja mi fale…..
Gleda se zadnjih 6 mjeseci,ali dovoljne su 2 isplaćene plaće da bi se primala puna naknada.Oni izračunaju satnicu iz tih plaća i množe je s brojem dana u mjesecu.Onda primaš 100% plaće samo što nije isti iznos,malo varira iz mjeseca u mjesec.
URL = https: //lilypie.com]
Za prvo djete sam uzela samo nužne stvari npr.krevetić,kolica,kadicu,hranilicu,autosjedalicu i to ništa skupo i nisam falila,jer brzo ti mjeseci prolete.Kad uđeš u dućan za opremu bebe,tu nema čega nema,a može se bez pola toga.
Kad će se vidjet trbuh to ovisi o građi žene.Počinje se oblikovati u trudnički oko 16 tjedna.
Jutro curke, mucnine su svako jutro sve gore. Grlim skoljku ranom zorom bome😎
Meni se u prvoj trudnoci trbuh poceo vidjeti tek oko 17tjedna, a prve pokrete sam osjetila oko 19 i to kao mjehurice a onda kasnije sve jace i jace.😀
Prelijep osjecaj.
Sad to moje maleno uskoro puni 3godine.
Jutro cure.. Mene zanima da li ste nesto izbacile iz vase ishrane? Ili mozda nesto ubacile 😁😬 ja se ko fol trudim sto zdravije da hranim 😆..
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Ja sam sinoć bila na jednom helloween tulumu, a bilo je jako zadimljeno, pa sam zadnjih dva sata tuluma razmišljala da idem povraćati koliko mi je bilo muka... Kad sam izišla na zrak odmah mi je bilo lakše...
Lagano mi je bilo muka cijeli taj dan, ali je taj dim potencirao baš jaku mučninu...
Danas sam okej. Osjećam laganu, jedva osjetnu mučninu, i nadam se da će tako i ostati :)
Da, I tada sam prvi puta, nakon valjda 20 godina, pila sokić umjesto nečeg alkoholnog 😁
Curka je ❤
Meni se u prvoj trudnoci trbuh poceo vidjeti tek oko 17tjedna, a prve pokrete sam osjetila oko 19 i to kao mjehurice a onda kasnije sve jace i jace.😀
Prelijep osjecaj.
U kojem si tjednu trudnoće?
Curka je ❤
Prelijep osjecaj.
U kojem si tjednu trudnoće?
Piše ti ispod posta.Možeš i ti sebi napraviti da ti broji tjedne i dane.Stisneš na njezin lilypie.
Za prvog sam kupovala od 12-14 tt naprijed. Sad mi ne treba nista veliko osim kolica.
Ono sta smo mi kupili smo sve dobro iskoristili. Kolica, komoda, baby gym, ona ljuljacka, .. ono sta sam kupila prije poroda i kupila bezvze je ergo baby nosiljka jer se nije htio nosit u tome jer od nikad ne voli bit stisnut. .
Trbuh kako kome. Prva trudnoca u vecini kasnije 15-16 tt mozda i kasnije. Kad su druge onda i ranije. Meni je fizijatar odmah reko da ce mi se full brzo viditi i ja vec sad vidim promjene na trbuhu
Ja nemam nista jer mi je prva trudnoca. Gledali smo neke stvarcice poput sjedalice, kolica i krevetica.. Ali nismo kupovali... Tek cemo poceti kupovati u ožujku.
Posto nam je prva beba stvarno smo gledali neke skupe i kvalitetne stvarcice. I svi nam govore da je to bacanje para. Da ne uzimamo nista skupo. Ne znam...
Što vi mislite o tome?
P
Sortiraj odgovore
Najstariji