Vrapcic i ja sam skuzila da je to gotova stvar. Slusala sam na radiju da je izglasano.
Znaci pri pojedinim pokretima osjetim takvu ostru bol u podrucju trtice i to s desne strane da imam dojam ko da ce mi nesto u tom dijelu puknut.
Inace okej podnosim bol i dokt.kaze da je to normalno u trudnoci…al opet, ovo me toliko probode iza, bas ostra bol da ne znam kak ce to bit s vremenom bolje. Ko da je s vremenom sve ostrija bol.
Ima koja od vas takve ostre bolove iza, u trticnom dijelu?
Ja nemam u trtičnom ali me strašno bole kosti zdjelice i kosti u stražnjici ako ih ima hahha
Lili11, Ivcy1306,
Znam taj sistem, i najgore od svega još se ti il netko drugi trudi udovoljava nekom drugom a kad tebi treba nesto, to se nesmije po zakonu...sto je ustvari tvoje i dobiješ prst u uho.
Al sam naučila da se treba izborit za sebe i znati svoja prava i biti informiran, jer kako ima netko drugi da radi tako ima i netko drugi gdje će ti otići raditi.
Ja sam bila na neodređenom do prije 2 mjeseca i sad ostanem trudna.al bitno da sam ja danas ❤️ čula ;)
Sad su trudnice još vise zaštićene :) :)
Cure čestitam na lijepim vijestima s pregleda, možete odahnuti i uživati do idućeg 🥰🥰
Ja sam danas kupila svoje prve trapke s visokom lastikom u H&M-u i prezadovoljna sam, preudobne, odličan traper, čak mi i guza izgleda super u njima 😁 Samo su me cijene jako iznenadile. Ove su bile 200 kn, a probala sam još dvoje za 300 kn koje srećom nisu bile dobre pa nisam uzela tako da sam na ovim jednim za početak. Sutra mi trebaju stići s Asosa dvoje koje sam naručila, svake bile 220 kn šta je ipak jeftinije od ovih za 300 jel. Obična pamučna majica koja bi u H&M-u koštala do 150kn, na trudničkom zbog male prilagodbessa strane za trbuh 250 🙄 Jesam ja krivo shvatila ili stvarno deru cijene te trudničke odjeće?
Tako je Nella. Dakle ja sam to ovako shvatila: da ukoliko si imala preko 5600 kn, onda ce ti biti 5600 kn (drugih 6 mjeseci kad se beba rodi). Ak je bila manje od toga iznosa onda se uzima prosjek zadnjih 6 plaća i bit će ti po tome prosjeku.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cijene su grozne trudnicke robe u HM, cak su traperice i skuplje od 300 kn,s nisu sad nestao za odusevit se
S niksko da promjene za ostale dvije godine na neki pristojni iznos, meni se dosta poznanica vrati radit na 4 sata katu dobiju porodiljno i pola place
Polly budeš nam rekla kakve su stvari sa asosa, jel to oke?
Znam da ne treba puno toga kupovati, al ljeto će bit i treba sve lagano biti i široko prozračno, još se ja znojim... 😫😫
https://ibb.co/KwXWjMW 🙈🙈🙈evo mene debele 🥰 bar vidim di su te 2,5 kg 😂
Ovo u haljini je danas proba nabrzaka za sutra 🙈
Roba trudnicka je u hm jaaako skupa na zalost i deru isto kao i na obuci za djecu 😡😡😡😡
Bebac 😍
Jedva cekam da i meni krene. Moj je jos kao i prije, nikad nije bio ravan pa se nadam da cu primjetiti razliku 😂
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji