LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    31. Prosinac 2019. 08:03

Ivcy1306

Bebac, super slikica.. ja imam isto trbuh ali mi je i ostalo trbuha iz prosle trudnoce tako da jos to ne pripisujem trudnickom. Hehe vise onom kad kazubda su to "moji zubi natukli" hihihi
    ..
    A ovo za naknade, kod mene je u firmi kolegica koja je na prijavi od 4h ali je na placi od 7 tisuca, ja sam birala punu prijavu i radi toga tu placu od 4760 jer sam mislila da je bitna puna prijava na 8radnih sati itd.pa sam ero dobila sipak. Jer na tu prijavu me stavila na minimalac, (vjerujem da je i kolegica na minimalcu ali barem ima novce skoro duole nego ja svaki mj.pa onda lako usparat za zimu) al kao sto sam rekla nekako ce biti.
    Samo kad se vratim s porodiljnog morat cu dobro razmislit sto i kako.

Moj je od ove 🙂 i bas je buknuo u zadnja 2 tjedna i sva sam si ponosna ahahah. 
    Ja sam spekeca imala i imam na bokovima, to mi je oduvijek slaba tocka. I kad sam imala 55 kg na bokovima visak 🙈

• anav05
    31. Prosinac 2019. 08:20

Vrapcic123

Anav05 samo bih te ispravila u jednom dijelu. Dakle ja sam shvatila da je 5600 kn za drugih 6 mjeseci maksimalan iznos za žene koje imaju plaću preko tog iznosa. Dakle ako ti je plaća 6400 kn inače, u tom slučaju dobivaš 5600 kn po tom novom sada.

Pa to je meni osobno super :-)
    Nadam se da si dobro shvatila!

Vrapčić123
    31. Prosinac 2019. 08:29

Anav05 svako povećanje je dobro došlo! I ja se nadam da sam dobro shvatila 😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    31. Prosinac 2019. 08:30

Jutro curke!! 
    Zadnji dan ove godine, koja nam je donijela toliko zeljene bebice  neka nam samo iduca bude puna zdravlja i da nam sretno stignu bebaci, a sve drugo ce se vec nekako posloziti..
    Mrvičak presladak ti je trbuscic!! 
    Ivcy bas mi je zao za sve to s lovom, nije se lako snac ni kad je "normalna" situacija pa ti padne placa, a kamoli kad te jos ovako zeznu, nemam ti sto pametno rec nazalost, nemas koristi plakat nad prolivenim mlijekom, nadam se da cete se nekako snac i izdrzat, jel vam ima itko uletit malo financijski pomoc?  
    Zaraa draga, jel ti se ista glava smirila? Jao bas mi je zao, tocno znam kad te tako ulovi i nema pomoci  nadam se da si ipak uspjela malo zaspat kasnije pa da se umirilo..danas nek muz otrci do ljekarne i oprskrbi te svime, od lekadola do propolisa!!
    Vrapcic ja sam isto shvatila da je za drugih 6mj 5600 svima koji zaradjuju 5600 ili vise od tog iznosa! Ne da opet ide u postotcima i taj dio naknade
    U ovoj drzavi je smijesno govorit o tome sto je itko poduzeo o natalitetu, ja razumijem da mi imamo mozda duze pravo biti doma s bebicama i da je to regulirano bolje nego vani, ali masa ljudi si ne moze priustit dijete ili si ne moze priustit ostat kuci svo to vrijeme i onda te gledaju ko babarogu koja ne zeli bit doma s djetetom ako se vratis radit nakon 6mj..

Rose1
    31. Prosinac 2019. 08:49

Vrapcic123

Anav05 samo bih te ispravila u jednom dijelu. Dakle ja sam shvatila da je 5600 kn za drugih 6 mjeseci maksimalan iznos za žene koje imaju plaću preko tog iznosa. Dakle ako ti je plaća 6400 kn inače, u tom slučaju dobivaš 5600 kn po tom novom sada.

I ja sam tako shvatila i tome se nadam

💙

🌼TiKi🌼
    31. Prosinac 2019. 09:13

Jutro cure. 
    Mi smo dobro, sve po starom, rastemo oboje. Jucer me iznenadila malo vaga, sa 53kg, znaci to je +4kg,.al dobro... Haha.
    Sto se tice tih naknada, da, ako je placa 5600 ili vise, dobivat ce se 5600, ako je manje prosjek onih sest mjeseci u kojih naravno ne ulaze komplikacije. Trebaju nam dat nase place i jos poticaj na to... To bi onda bilo ok, plus povecati naknadu nezaposlenim majkama. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Ivcy1306
    31. Prosinac 2019. 09:15

Jutro cure! 
    Dora, ma sve ok. Taman kad se bebac rodi muz ce radit nekih 2mjeseca (nadamo se da ce poceti u 4.) Pa tako da ce opet biti njegova placa i moje komplikacije i dobro. Kod nas je super sto nijedno ne pusi, ne pije, nemamo tih nekih izdataka sa strana na poroke. Imamo svoj vrt koji smo poceli sadit prije 3godine i na kraju te iste godine nam je srna sve pojela🤣🤣, ajde reko nek je i ona malo blitve papala.. 
    Inace to je bio nas strah jer prije nego se mali rodio oboje smo bili sezonci, bez primanja zimi, bez icega i onda smo si razmisljali budemo li mi cekali na stalni posao i sl.pa nikad necemo bit roditelji, a vrijeme ide. Tako smo se odlucili na bebaca, dobili sina i prosle godine napokon ja dobijem stalni. Tako da dobro je, nije bajno al nije ni lose. 
    Zara, ooo uhvatilo tebe posteno. Ajde drzim fige da sto prije prodje. 

Ivcy1306
    31. Prosinac 2019. 09:16

Nego curke, jeste primjetile il mi se cini da se dandycandy vec dugo nije javila? Nadam se da je sve u redu s njom.

31. Prosinac 2019. 09:28

Ivcy1306

Nego curke, jeste primjetile il mi se cini da se dandycandyvec dugo nije javila? Nadam se da je sve u redu s njom.

Ona je išla u Švedsku ili Norvešku ako se ne varam na neki duži period? Možda je zato nema. Nadam se da je samo to

Lordy
    31. Prosinac 2019. 09:39

A sta je s onih 10 dana slobodnih za oceve kad se rodi djete?O tome se pricalo prosle godine.Treba jos pratit hoce li davati naknadu zupanije.Splitsko dalmatinska je davala naknadu za djecu rodenu u 2019, e sad cemo vidit sta ce bit sa 2020.

URL = https: //lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.