LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    30. Prosinac 2019. 21:02

Bebac predivan ti je trbuscic i bas si lijepa trudnica 

Nikita206
    30. Prosinac 2019. 21:13

Bok cure, u petak imam UZV za nuhalni nabor. Ste sve bile na tome? Šta se tu zapravo gleda? Negdje sam čitala da se gledaju nekakvi nabori na vratu, negdje da se gleda neka tekućina koja se skuplja iza vrata... Nije mi više jasno. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Ivcy1306
    30. Prosinac 2019. 21:15

Bebac, super slikica.. ja imam isto trbuh ali mi je i ostalo trbuha iz prosle trudnoce tako da jos to ne pripisujem trudnickom. Hehe vise onom kad kazubda su to "moji zubi natukli"  hihihi
    ..
    A ovo za naknade, kod mene je u firmi kolegica koja je na prijavi od 4h ali je na placi od 7 tisuca, ja sam birala punu prijavu i radi toga tu placu od 4760 jer sam mislila da je bitna puna prijava na 8radnih sati itd.pa sam ero dobila sipak. Jer na tu prijavu me stavila na minimalac, (vjerujem da je i kolegica na minimalcu ali barem ima novce skoro duole nego ja svaki mj.pa onda lako usparat za zimu) al kao sto sam rekla nekako ce biti. 
    Samo kad se vratim s porodiljnog morat cu dobro razmislit sto i kako. 

• lola777
    30. Prosinac 2019. 21:22

Nikita206

Bok cure, u petak imam UZV za nuhalni nabor. Ste sve bile na tome? Šta se tu zapravo gleda? Negdje sam čitala da se gledaju nekakvi nabori na vratu, negdje da se gleda neka tekućina koja se skuplja iza vrata… Nije mi više jasno.

Bog,da to je mjerenje nuhalne tekucine koja se skuplja na vratu bebe i pokazatelj je dali beba ima rizik za Down sindrom. Njegova tocnost je oko 80 %. Ako je nuhalni manji od 2 to je u redu. To je rutinska pretraga uzv koja se radi tu oko 12 tj. u sklopu redovitog pregleda.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Lordy
    30. Prosinac 2019. 21:31

I ja sam bila.Nista posebno, napravi uzv preko trbuha, napise koliki je nuhalni nabor.Na nalazu pogledas jesu li parametri manji od granicnog rizika.

URL = https: //lilypie.com]

Polly
    30. Prosinac 2019. 21:58

Nella Asos mi je super. Inače preko neta ne naručujem, ziheraš sam i jedino preko Asosa se usudim. Za max 4 radna dana paket dođe, ako ti ne odgovara samo vratiš u njihovu vrećicu u kojoj je došlo, na papiru koji dođe unutra se označi zašto vraćaš, odneseš na poštu i povrat novca dobiješ u roku tjedan dana. Što se tiče veličina, ima vodič za svaki artikl i jako su točne mjere, kojeg je materijala piše u opisu proizvoda, imala sam i ja promašaje al bože moj vratim i to je to 😁 Na akciji se odličnih stvari nađe, a na kategoriji Maternity nema čega nema 😍

Polly
    30. Prosinac 2019. 22:00

Btw preeekrasnih trudničkih haljina ima na Asosu, taman kad će nam trebati i kad budemo debele 😁😁

Nikita206
    30. Prosinac 2019. 22:16

Hvala lola i Lordy.
    Kombinirani probir sam odbila jer me ne zanima nepouzdana statistika, ali ajde kao na Uzv ću otići. 

Inače ja sam od pretraga zatražila još i za toksoplasmozu, jer sam praktički cijeli život s mačkama, i sad ju imam. I ispalo mi sve negativno, znači da ju nikad nisam ni dobila ni prebolila, sad se moram paziti 😁

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Zaraa
    30. Prosinac 2019. 22:40

Cure heeeelp, grlo me stislo!
    Prije koji tjedan mi je isto bilo,samo ujutto kad bi se probudila, i pila san caj, meda i limuna i bilo je oke, medutim sad me uvatilo, naglo je doslo, nemogu gutat, usi me bole, misici, oa nije valjda gripa?! Nisan nigdi ni izlazila bas da me ne uvati gripa... 😥
    Ako je i prilada sta cu, kako da se obranim prirodno, bez antibiotika, pijen caj, med, limun sta jos?? Zna li ko kakav provjereni narodni recept??

💞girl💞

Vrapčić123
    30. Prosinac 2019. 23:16

Zaraa meni su u ljekarni rekli da mogu dječji bezalkoholni propolis. Ja sam ga pila taj dan kada me bilo malo uhvatilo. Pojela bih žlicu meda sa par kapi propolisa.

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.