Nisan oka sklopila od grlobolje, evo sad san zaprzila mlika i cukra, fibra 37, nemos virovat u kuci ni lekadola ni lupoceta, a kupila san i jedno i drugo.
To nekome zatriba onda moj muz da cilu kutiju, ja bi ga ubila sad.
Glava mi puca na dva dila, al bas ona glavobolja od prilade, ljulja me lagano.
Mrvicak divnooo😍 ja san ovih par dana stalno u pidzami, i nisan se toliko obazirala na stomak, jedva cekan obuc stagod pa da se iznenadim 💪
💞girl💞
I'm not good at convincing people but I can vouch for this Vietnam hacker by the name VanLee.
He is a complete genius who helped me clear some records online. For security reasons I can't go into
details but if you have any implicating records you wish to get rid of is
the man for the job. He will do a clean job that will not implicate you. Contact him on his Email
intelligenthakx at gmail dot come
SMS Text & Whatsapp: +1 917-300-8575
It also offers other services such as:
-Clearing of Abusive content on the Internet
_Facebook hack
_Whatsapp and gmail hack
- All social media traces
_Phone clone
-tracking calls
-changing driving records without leaving traces
_changing school grades without leaving traces
_website hack
https://ibb.co/tPGrHrQ
https://ibb.co/2jLPpxs
Evo i moje pupe❤️
Aaaa bas lijep trbuscic
💙
Hvala lola i Lordy.
Kombinirani probir sam odbila jer me ne zanima nepouzdana statistika, ali ajde kao na Uzv ću otići.
Inače ja sam od pretraga zatražila još i za toksoplasmozu, jer sam praktički cijeli život s mačkama, i sad ju imam. I ispalo mi sve negativno, znači da ju nikad nisam ni dobila ni prebolila, sad se moram paziti 😁
Meni je to odmah radila bez da sam pitala i svasta jos nesto iz krvi,..macke imam kod mojih, none, prijatelja...
💙
Jutrooo curke!
Sretno danas na pregledima i da nam javite lijepe vijesti😊
Kako ste? Evo kod nas napokon sunce, pa sam i sama koda malo zivnula, jedva cekam proljece, toplo vrijeme i cvrkut pticica.. ovo je tako deprimirajuce.
Kud cete za novu curke? Moj muz kaze da cemo u krpanovo selo (krevet)🤣 mislim od kad nam se mali rodio stalno smo u krpanovom selu tako da nisam ni ocekivala nista drugo🤷♀️
..
Evo bila danas na pregledu i beba lijepo raste, 31 mm. Od pocetka trudnoce do sad dobila sam pol kile. Moram i dalje mirovat jer sam na pocetku imala smedi iscjedak. Pijem duphastone i roidakal.
Od kad pijem roidakal stvarno primijetim da sam manje umorna, iako imam "cudne" snove. Pretpostavljam da je to od magnezija koji moze utjecat na san.
Za Novu smo muz i ja doma, odmor. Posebice me iritira kad sam negdje vani i vidim da netko smrca i kaslje i blizu mene je. Pocela sam se grozit kak ljudi koji imaju virozu, prehladu uopce ne razmisljaju da mogu lako zarazit druge.
Nakon Nove bih trebala opet krenut radit, i tad i rec poslodavcu za trudnocu jer mi ginekolog preporucuje da odmah otvorim bolovanje…iako se ja ovako osjecam dobro i onog smedeg iscjetka vise nema.
Kad ste vi mislile rec na poslu za trudnocu i koje su od vas otvorile bolovanje a koje i dalje rade?
E i da, kupila sam si danas knjigu "Duhovni pristup radanju" cula sam sve najbolje o toj knjizi od zena koje su rodile. Veselim se odmoru i novom stivu :)
Ja sam rekla sa skoro 4 puna mjeseca, nije se vidilo do tad... A raditi planiram dok god budem mogla, za sad je sve ok :-)
Cure koliko sam ja shvatila 5600 kn je gotova stvar?!
Koliko sam ja skuzila, prvih 6.mj dobivas svoju punu placu-prosjek zadnjij 6 prije nego si otisla.
Drugih 6.mj dobivas 70%tog prosjeka do max. 5600.
Tipa, ako ti je placa prosjecna 7000 kn, onda dobijes 4900, a ako je 10000 kn, onda dobijes 5600 (bez obzira sto je 70 % tog iznosa 7000).
Dobro jutro curke!
Sretno sa pregledima, ako ih itko ima danas? Javite nam dobre vijesti!
Anav05 mislim da si u pravu, da je upravo tako kako si opisala. A evo jučer su se Milanović i Kitarović hvalili kako bi utjecali na povećanje nataliteta. Bilo bi stvarno ok kada žanema nebi bila "financijska kazna" kada ostanu trudne, već da dobe poticaj barem tih 9 mjeseci tijekom trudnoće plus prva godina sa djetetom kod kuće. Bar nebi uz sav stres u trudnoći imali i taj financijski stres.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Anav05 samo bih te ispravila u jednom dijelu. Dakle ja sam shvatila da je 5600 kn za drugih 6 mjeseci maksimalan iznos za žene koje imaju plaću preko tog iznosa. Dakle ako ti je plaća 6400 kn inače, u tom slučaju dobivaš 5600 kn po tom novom sada.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mrvicak i tvoj raste ❤️❤️❤️❤️
Ja sam ljuta na te naknade . Ja kao pausalac imam kao nezaposlena tj 300kn vise 😡
Ali ok sta je tu je.
Sortiraj odgovore
Najstariji