LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Prosinac 2019. 00:28

https://ibb.co/tPGrHrQ

https://ibb.co/2jLPpxs
    Evo i moje pupe❤️

Zaraa
    31. Prosinac 2019. 04:18

Nisan oka sklopila od grlobolje, evo sad san zaprzila mlika i cukra, fibra 37, nemos virovat u kuci ni lekadola ni lupoceta, a kupila san i jedno i drugo. 
    To nekome zatriba onda moj muz da cilu kutiju, ja bi ga ubila sad. 
    Glava mi puca na dva dila, al bas ona glavobolja od prilade, ljulja me lagano. 
    Mrvicak divnooo😍 ja san ovih par dana stalno u pidzami, i nisan se toliko obazirala na stomak, jedva cekan obuc stagod pa da se iznenadim 💪

💞girl💞

31. Prosinac 2019. 04:41

I'm not good at convincing people but I can vouch for this Vietnam hacker by the name VanLee.
    He is a complete genius who helped me clear some records online. For security reasons I can't go into
    details but if you have any implicating records you wish to get rid of is
    the man for the job. He will do a clean job that will not implicate you. Contact him on his Email

intelligenthakx at gmail dot come
    SMS Text & Whatsapp: +1 917-300-8575

It also offers other services such as:
    -Clearing of Abusive content on the Internet 
    _Facebook hack
    _Whatsapp and gmail hack
    - All social media traces
    _Phone clone
    -tracking calls
    -changing driving records without leaving traces
    _changing school grades without leaving traces
    _website hack

Rose1
    31. Prosinac 2019. 06:27

mrvičak

https://ibb.co/tPGrHrQ

https://ibb.co/2jLPpxs
    Evo i moje pupe❤️

Aaaa bas lijep trbuscic

💙

Rose1
    31. Prosinac 2019. 06:29

Nikita206

Hvala lola i Lordy.
    Kombinirani probir sam odbila jer me ne zanima nepouzdana statistika, ali ajde kao na Uzv ću otići.

Inače ja sam od pretraga zatražila još i za toksoplasmozu, jer sam praktički cijeli život s mačkama, i sad ju imam. I ispalo mi sve negativno, znači da ju nikad nisam ni dobila ni prebolila, sad se moram paziti 😁

Meni je to odmah radila bez da sam pitala i svasta jos nesto iz krvi,..macke imam kod mojih, none, prijatelja...

💙

• anav05
    31. Prosinac 2019. 06:38

Beata

Ivcy1306

Jutrooo curke!
    Sretno danas na pregledima i da nam javite lijepe vijesti😊
    Kako ste? Evo kod nas napokon sunce, pa sam i sama koda malo zivnula, jedva cekam proljece, toplo vrijeme i cvrkut pticica.. ovo je tako deprimirajuce.
    Kud cete za novu curke? Moj muz kaze da cemo u krpanovo selo (krevet)🤣 mislim od kad nam se mali rodio stalno smo u krpanovom selu tako da nisam ni ocekivala nista drugo🤷‍♀️
    ..

Evo bila danas na pregledu i beba lijepo raste, 31 mm. Od pocetka trudnoce do sad dobila sam pol kile. Moram i dalje mirovat jer sam na pocetku imala smedi iscjedak. Pijem duphastone i roidakal.
    Od kad pijem roidakal stvarno primijetim da sam manje umorna, iako imam "cudne" snove. Pretpostavljam da je to od magnezija koji moze utjecat na san.

Za Novu smo muz i ja doma, odmor. Posebice me iritira kad sam negdje vani i vidim da netko smrca i kaslje i blizu mene je. Pocela sam se grozit kak ljudi koji imaju virozu, prehladu uopce ne razmisljaju da mogu lako zarazit druge.

Nakon Nove bih trebala opet krenut radit, i tad i rec poslodavcu za trudnocu jer mi ginekolog preporucuje da odmah otvorim bolovanje…iako se ja ovako osjecam dobro i onog smedeg iscjetka vise nema.

Kad ste vi mislile rec na poslu za trudnocu i koje su od vas otvorile bolovanje a koje i dalje rade?

E i da, kupila sam si danas knjigu "Duhovni pristup radanju" cula sam sve najbolje o toj knjizi od zena koje su rodile. Veselim se odmoru i novom stivu :)

Ja sam rekla sa skoro 4 puna mjeseca, nije se vidilo do tad... A raditi planiram dok god budem mogla, za sad je sve ok :-)

• anav05
    31. Prosinac 2019. 06:57

Vrapcic123

Cure koliko sam ja shvatila 5600 kn je gotova stvar?!

Koliko sam ja skuzila, prvih 6.mj dobivas svoju punu placu-prosjek zadnjij 6 prije nego si otisla.
    Drugih 6.mj dobivas 70%tog prosjeka do max. 5600.
    Tipa, ako ti je placa prosjecna 7000 kn, onda dobijes 4900, a ako je 10000 kn, onda dobijes 5600 (bez obzira sto je 70 % tog iznosa 7000).

Vrapčić123
    31. Prosinac 2019. 07:46

Dobro jutro curke!
    Sretno sa pregledima, ako ih itko ima danas? Javite nam dobre vijesti!
    Anav05 mislim da si u pravu, da je upravo tako kako si opisala. A evo jučer su se Milanović i Kitarović hvalili kako bi utjecali na povećanje nataliteta. Bilo bi stvarno ok kada žanema nebi bila "financijska kazna" kada ostanu trudne, već da dobe poticaj barem tih 9 mjeseci tijekom trudnoće plus prva godina sa djetetom kod kuće. Bar nebi uz sav stres u trudnoći imali i taj financijski stres. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    31. Prosinac 2019. 07:51

Anav05 samo bih te ispravila u jednom dijelu. Dakle ja sam shvatila da je 5600 kn za drugih 6 mjeseci maksimalan iznos za žene koje imaju plaću preko tog iznosa. Dakle ako ti je plaća 6400 kn inače, u tom slučaju dobivaš 5600 kn po tom novom sada. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    31. Prosinac 2019. 08:02

Mrvicak i tvoj raste ❤️❤️❤️❤️ 
    Ja sam ljuta na te naknade   . Ja kao pausalac imam kao nezaposlena tj 300kn vise 😡 
    Ali ok sta je tu je. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.