Evo mene nakon jednog dana ne javljanja!
Opet sam bila u nekoj žurbi.
Cure, drago mi je da su svi pregledi prošli u redu ❤️ i svima nama želim takve preglede i u sljedećoj godini 🎊
Inače, jučer ujutro sam imala svoj prvi rigoleto. Daklem, u 14.tjednu trudnoće... Nije baš uobičajeno za ovo razdoblje trudnoće, ali preživjela sam 😁
Što se tiče porodiljne naknade, ako saživi, a vjerojatno hoće, super za nas jer povećanje svote uvijek dobro dođe..
Jučer su mi stigli rezultati briseva. Mikooplazma i ureoplazma i klamidija-sve negativno, ali imam neke gljivice pa sam dobila vaginalete na recept koje trebam koristiti tjedan dana..
Ima li koja od vas iskustva sa 🍄 u trudnoći?😬
Čula sam da je to česta pojava u trudnica i nije za zabrinuti se
Curka je ❤
Evo mene nakon jednog dana ne javljanja!
Opet sam bila u nekoj žurbi.
Cure, drago mi je da su svi pregledi prošli u redu ❤️ i svima nama želim takve preglede i u sljedećoj godini 🎊
Inače, jučer ujutro sam imala svoj prvi rigoleto. Daklem, u 14.tjednu trudnoće… Nije baš uobičajeno za ovo razdoblje trudnoće, ali preživjela sam 😁
Što se tiče porodiljne naknade, ako saživi, a vjerojatno hoće, super za nas jer povećanje svote uvijek dobro dođe..
Jučer su mi stigli rezultati briseva. Mikooplazma i ureoplazma i klamidija-sve negativno, ali imam neke gljivice pa sam dobila vaginalete na recept koje trebam koristiti tjedan dana..
Ima li koja od vas iskustva sa 🍄 u trudnoći?😬
Čula sam da je to česta pojava u trudnica i nije za zabrinuti se
Imala sam ih i ja nedavno, dobila vaginaleta koje sam koristila 3 dana i to je to 👌, navodno to nije nista strasno i gotovo normalno u trudnoci.
Ante 💙 Maro 💙
Jutro curke,
Nadam se da ste danas dobre volje.
Ja pokušavam uloviti koliko nas ima u ovoj grupi.
Tiki92 17tj
Tonka341 17tj
Bebač 16tj
Rafaela 15 tj
Dora4 15tj
Ivcy1306 14tj
Alisanazemlji 14 tj
Zara 14tj
Vrapcic123 14tj
Polly 13tj
Lordy 13tj
Mrvičak 12 tj
Daisy100 10 tj
Beata 9 tj
Lili11 9 tj
Tracie 8 tj
Nikita206, lola777,dana130, anja1707, Lelao211,
Anavo5,
Jesam sve popamtila ? Hhh
Da, glupa candida je cesta u trudnoci, ja cesto imam problema s njom i samo cekam da me napadne, nesto me jucer svrbuckalo, vidjet cemo ove dane kako ce biti
💙
Je, ja sam isto prije nekog vremena pitala sto je s Dandy pa je netko od cura napisao da je na dugom putu, a skroz sam zaboravila, ali da, spominjala je da idu tipa na mjesec dana il tako nesto..
Hahahaha srna omastila brk
Lordy nemam pojma ovo za oceve, znam da neke firme imaju propisano tipa 5 dana za rodjenje djeteta i sl., one bolje firme imaju i lijepe nagrade za djecu, od ove ili prosle godine mogu davat cak 10 000kn za rodjenje ..zamisli divote!!
Curke ziva san, doduse jedva ali ziva heh
Zaspala san tek jutros u 6 ipo, digla se oko 10 opet zaprzila mlika i cukra, popila cisti limun, pa limun i med pa vitamin c u prahu. Fibre neman, grlo me manje boli nego nocas, ali me glava rastura. Muz puz radi cili dan, poslala san cacu u ljekarnu, al ni njega ni lupoceta 😂 ah ti muski, vidite da su svi isti. Zovem ga disii umirem, on srio nekog xy pa stali popit kavu 😑 uhhh
Uglavnom kako ste vi, ja zivnem kad se sitim da je danas punih 15 tt. ❤ ko kuca.
💞girl💞
Jutro curke,
Nadam se da ste danas dobre volje.
Ja pokušavam uloviti koliko nas ima u ovoj grupi.
Tiki92 17tj
Tonka341 17tj
Bebač 16tj
Rafaela 15 tj
Dora4 15tj
Ivcy1306 14tj
Alisanazemlji 14 tj
Zara 14tj
Vrapcic123 14tj
Polly 13tj
Lordy 13tj
Mrvičak 12 tj
Daisy10010 tj
Beata 9 tj
Lili11 9 tj
Tracie 8 tj
Nikita206, lola777,dana130, anja1707, Lelao211,Anavo5,
Jesam sve popamtila ? Hhh
Hej, mislim da nas ima jos bar 10ak, Mimoza, Pcelica, Ena, Bezzo, Tocka tockica, Lina, Maareee, Eovyn, MirtaSiric, Luna, yvette, Lady, DandyCandy...ali neke curke se jave cesce neke rjedje..
Evo i mene nakon setnje i spize.Kad sam u setnji onda bo doma,na kauc ,a kad sam doma onda bi u setnju.
Cim nesto zaboli,bocne odmah mi se promjeni raspolozenje.
Gljivice sam i ja imala,a bez ikakvih simptoma svrbeza ili peckanja,isto dobila vaginalete 3 dana i to je to.Nista opasno.
Povracanje nisam imala,ali je bila mucnina do nekih 14-15 tj.Inace sam malo krupnija pa dr rekla da pazim na kg,ali evo do sad smrsavila 2 kg,a dobila 1 kg pa sam na istom.
Cure,aj molim vas recite mi imate li vi razna boluckanja,pikanja,lagane menstr. bolove i sl.Nije to stalno vec povremeno,ali mene sve to preplasi.Kad boli zasto boli,a kad ne boli zasto ne boli.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
To nam mrvičak vodi evidenciju, nismo je updateale vec neko vrijeme, budemo iza blagdana ima lista i termina i pregleda, hm mozda da napravimo ovako kako si ti krenula nekako po datumima tko nam je najduze gore na vrh pa redom i mozemo stavit spol sa strane tko zna..
Zaraa jao i ja jos od malena to mlijeko sa secerom, ko mala sam ga mrzila, a kasnije bas zavoljela jer me cesto puta bas izvuklo od tih grlobolja..drzi se, nadam se da caca brzo stize pa da uzmes malo prave medicine i dodjes k sebi sto prije!
Evo i mene nakon setnje i spize.Kad sam u setnji onda bo doma,na kauc ,a kad sam doma onda bi u setnju.
Cim nesto zaboli,bocne odmah mi se promjeni raspolozenje.
Gljivice sam i ja imala,a bez ikakvih simptoma svrbeza ili peckanja,isto dobila vaginalete 3 dana i to je to.Nista opasno.
Povracanje nisam imala,ali je bila mucnina do nekih 14-15 tj.Inace sam malo krupnija pa dr rekla da pazim na kg,ali evo do sad smrsavila 2 kg,a dobila 1 kg pa sam na istom.
Cure,aj molim vas recite mi imate li vi razna boluckanja,pikanja,lagane menstr. bolove i sl.Nije to stalno vec povremeno,ali mene sve to preplasi.Kad boli zasto boli,a kad ne boli zasto ne boli.
Ej draga, ne brini, vecina nas ima, evo ja zbilja svaki dan, a ako slucajno bude pola dana da me nista ne boli isto mi nije prva pomisao ajme olaksanje vec " zasto sad ne boli, jel sve u redu", svi ti bolovi, pikanja, menga bolovi i sve ostale tegobice su normalne, uobicajene i ocekivane, kod nekih izrazene vise, kod nekih manje, kod nekih pak uopce..ne treba se brinuti i raditi paniku osim ako krenu extremni bolovi i nesto sto bi i sama prepoznala da je drugacije nego inace i da se nesto lose dogadja..moguca su i smedjarenja i krvarenja i da je sve okej, dakle ni svjeza krv ne mora znaci da je kraj svega, ali tu je vazno da nema bolova vec da se radi samo o izljevima, naravno tad ides na hitnu il svom dr.ako je dostupan..nadam se da ce te to sve zaobic!
Ovo za setnje/kauc-identicna stvar kod mene, kad sam kuci, luda sam od mirovanja i zamisljam da bi mogla tristo stvari i ocu na zrak i vamo tamo, a onda evo sad skocili u ducan po par stvari i bilo mi je dosta vec nakon 2.reda, na blagajni sam htjela plakat od mukice koliko je prodavacica bila u usporenom filmu dosli doma, sad bi guzica opet van hahah ali nema vise, mirujem sad par sati...
Sortiraj odgovore
Najstariji