LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    21. Prosinac 2019. 17:44

Bebac predivan ti je trbuscic ❤, meni se isto vec dosta vidi, pogotovo navecer.
    Sto se to se tice kila za sad sam 1kg dobila i to nakon 14 tjedna a do tad nista.
    Mi isto planiramo na more u 9.mj i tad ce bebica imati 3.mj i tada nisu vise velike guzve i vrucine, ma milina ☺, a za ime ako bude deckic bit ce Maro 💙, za zensko jos ne znamo.

Ante 💙 Maro 💙

• Bebac24
    21. Prosinac 2019. 17:57

Tonka341

Sto se to se tice kila za sad sam 1kg dobila i to nakon 14 tjedna a do tad nista.
    Mi isto planiramo na more u 9.mj i tad ce bebica imati 3.mj i tada nisu vise velike guzve i vrucine, ma milina ☺, a za ime ako bude deckic bit ce Maro 💙, za zensko jos ne znamo.

Hehe da kile sam i ja sad dobila u 14 tt 
    A Maroooo 
    Slusaj mi zaceli naseg u hotelu koji se zove Maro 🥰🥰🥰 moj mali obozava maskotu Mara 🥰 predivno ime ❤️ mi jos neznamo ime. Za Gabriela smo hnali odmah na pocetku trudnoce a sad nikako odluciti uhh. Da je bila curica bila bi Anđela. Imali bi Gabriela i Anđelu ❤️ a ovako neznamo jos.
    Meni je cijeli dan takav. Mozda mrvuu manji al vidi se stalno

Tonka341
    21. Prosinac 2019. 18:07

Bebac24

Tonka341

Hehe da kile sam i ja sad dobila u 14 tt
    A Maroooo
    Slusaj mi zaceli naseg u hotelu koji se zove Maro 🥰🥰🥰 moj mali obozava maskotu Mara 🥰 predivno ime ❤️ mi jos neznamo ime. Za Gabriela smo hnali odmah na pocetku trudnoce a sad nikako odluciti uhh. Da je bila curica bila bi Anđela. Imali bi Gabriela i Anđelu ❤️ a ovako neznamo jos.
    Meni je cijeli dan takav. Mozda mrvuu manji al vidi se stalno

Hvala ti :), i nama se jako svida to ime i tu kod nas u zg nije toliko cesto a nase je, meni je i Gabrijel predivno ime al muzu to vise pase za zensko ime ps smo trazili neko koje se i meni i njemu svida, ha zenska se jos prepiremo i nikako se dogovorit tako da ce biti lakse da je decko 😂

Ante 💙 Maro 💙

Luna999
    21. Prosinac 2019. 18:07

Presladak trbuh, Bebac😊

Dečkić💙

Tocka_tockica
    21. Prosinac 2019. 18:48

Cure moje drage, ja ipak  otisla na hitnu.. dr koji me zaprimil je bil super i rekel da dobro da sam dosla da bolje da sve pogledamo da je ok nego da razbijam glavu sekiram se ili nedaj boze da nesto ne stima. Tako da sam vidjela bebicu, jako je narasla ima 7 cm, sve je super i moram se pripazit i usporit. Evo slikice 🥰
    https://ibb.co/rmXJjvc
    Uglavnom al tu prici nije kraj.. znaci prije nego sam isla na hitnu zove mene mm da se porezal na poslu i da ide na sivanje.. ja reko dobro ja se pakiram u bolnicu isto  idem na kontrolu, reko cujemo se dok zbavimo i jedan i drugi.. i sad ja sve obavila. Zovem mm i veli on meni da je vani pred kucom.. ja dodjem doma i bome imam kaj za videti.. umjesto da otidje na hitnu da mu zasiju ranu, mm je dosel doma al je usput natukel kojih 10 piva 😡😡😡. srel se s nekim pa ajde da zasiju prst u birtiji. znaci eksplodirala sam.. rana zjeva, on si je zalupil vrata od stana a kljuc je ostal  u stanu.. nemre u nutra.. pokusavam ga natjerat da odemo zasit ranu.. al nece, pijana glava bi sad spavat i nikaj drugo.. udjem u stan i imam bome kaj za vidjeti.. kak je hodal po stanu tak  je krv cvapala sve po svud.. blago je reci da sam bijesna na njega..  e kako ce me sutra cuti..ovaj mi dan naprosto nema kraja i jedva cekam da zavrsi. Jedina dobra stvar je to da sam vidla da je bebica dobro i da lijepo raste

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Dora4
    21. Prosinac 2019. 19:16

Bebac preeedivan trbuscic i jos ovako uz bor 
    Svidja mi se ime Maro, Tonka 
    Tocka, drago mi je da si otisla i da je sve u redu..a muza sutra po guzici!!  Drzi se 

Zaraa
    21. Prosinac 2019. 19:19

Cure kako pijete magnezij, svaki dan u odredenu uru ili kada osjetite bolove?
    Vamo pise jedna kesica dnevno. 
    Znaci pijem je svaki dan ili po potrebi?
    Tocka super za bebaca, fala Bogu, a za muza, ah ti muzevi, da mi je jedan dan njihov mozak da malo odmorim... 😏😏 

💞girl💞

Tocka_tockica
    21. Prosinac 2019. 19:24

Zaraa to si dobro rekla bar na jedan dan.. ja mislim da bi se dobrano odmorila.. meni je to fascinantno kak oni nekad samo na sebe misle fucka se njima za sve drugo ak je njima u tom trenu dobro.. bas me razljutil jako..aal bude ond mene cul.. odnosno.. bude osjetil moje ignoriranje.. a to ga boli vise od toga da urlam 😂

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

dana130
    21. Prosinac 2019. 19:33

Bebac trbuscic je 😍
    Tocka drago mi je da si otisla i da je sve okej 😀
    A za muza, nit s njima nit bez njih 😂😂

Baby girl 💜

• anav05
    21. Prosinac 2019. 19:34

Tocka_tockica

Cure moje drage, ja ipak otisla na hitnu.. dr koji me zaprimil je bil super i rekel da dobro da sam dosla da bolje da sve pogledamo da je ok nego da razbijam glavu sekiram se ili nedaj boze da nesto ne stima. Tako da sam vidjela bebicu, jako je narasla ima 7 cm, sve je super i moram se pripazit i usporit. Evo slikice 🥰
    https://ibb.co/rmXJjvc
    Uglavnom al tu prici nije kraj.. znaci prije nego sam isla na hitnu zove mene mm da se porezal na poslu i da ide na sivanje.. ja reko dobro ja se pakiram u bolnicu isto idem na kontrolu, reko cujemo se dok zbavimo i jedan i drugi.. i sad ja sve obavila. Zovem mm i veli on meni da je vani pred kucom.. ja dodjem doma i bome imam kaj za videti.. umjesto da otidje na hitnu da mu zasiju ranu, mm je dosel doma al je usput natukel kojih 10 piva 😡😡😡. srel se s nekim pa ajde da zasiju prst u birtiji. znaci eksplodirala sam.. rana zjeva, on si je zalupil vrata od stana a kljuc je ostal u stanu.. nemre u nutra.. pokusavam ga natjerat da odemo zasit ranu.. al nece, pijana glava bi sad spavat i nikaj drugo.. udjem u stan i imam bome kaj za vidjeti.. kak je hodal po stanu tak je krv cvapala sve po svud.. blago je reci da sam bijesna na njega.. e kako ce me sutra cuti..ovaj mi dan naprosto nema kraja i jedva cekam da zavrsi. Jedina dobra stvar je to da sam vidla da je bebica dobro i da lijepo raste

Ej.
    Sad sam se na forum ukljucila, citam nalo zaostatke.
    Drago mi ne da je s bebicom sve ok :-)
    A gospodina muza na mucenje sutra kad se probudi, znaju oni malo kompas pogubiti😁
    Cuvaj se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.