LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    martina29
    20. Prosinac 2019. 07:37

lina27

Cure,koje od vas su odlucile da ne rade anomal scan? To nije nuzno jel tako? Cula sam od nekih zenskica da nisu htjele raditi

jel mislis na kombinirani ili bas na anomaly scan? jer kmbinirani dosta cura odbije pošto je to ustvari samo statistika (visina rizika) . za anom scan nisam čula ništa loše,to je samo malo detaljniji uzv

Dora4
    20. Prosinac 2019. 07:39

Ana spasilo me jucer tusiranje, uzela sam lekadol i otisla pod tus, pustila da voda tece po vratnim zilama i tocno osjetila olaksanje..kasnije sam cak isla i van prosetat, pasao mi je hladniji zrak navecer..jutros sam evo okej, bas zasad! 

Rose1
    20. Prosinac 2019. 07:44

Zaraa

Cure mene nekako sve zateze, ka neki grcevi, ispod pupka ali sastrana. Vise iznad maternice. Sve neki grcevi, probadanja, bas neugodna.
    Zabrinuta san, kuma mi kaze da je to normalno, da se sve mice, stvara prostor za bebu, a ja u panici radi stresa danasnjeg… bila san na granici da iden na hitnu ali je odjenom stalo sve.

Meni prijateljica rekla da se ligamenti rastezu...sve je to normalno, ali mi cemo uvijrk brinuti

💙

20. Prosinac 2019. 08:38

Meni kosa nikad nije izgledala bolje, ali su zato nokti uzasni-pucaju, urastaju😕
    Ide li koja na neke vjezbe tipa joga ili pilates? Meni pod hitno treba jer ne toliko bole leda da ne mogu sjediti ni lezati. Ili mozda samp da radim vjezbe s youtubea? 😥

Dora4
    20. Prosinac 2019. 08:44

MojeSve ako smijes/mozes slobodno vjezbaj, moze ti samo dobro doc..meni tako uzasno fali tjelovjezba, inace sam bila vrlo aktivna i ovo mirovanje me osim fizicki dosta i psihicki umara..makar da se doma rastegnes uz yt kako si napisala, ima hrpa vjezbi bas prilagodjenih trudnicama, ne znam gdje zivis, ali zg i veci gradovi imaju bas i programe za trudnice pa mozda ako si u prilici bolje tako nesto jer su vjezbe ipak usmjerene na potrebe koje sad imas, a ne ugrozavaju bebu :)
    I naravno, setnja ti je uvijek preporucena! :) 

• Bebac24
    20. Prosinac 2019. 08:55

Jutro kako ste danas ? 
    Moj mali jucer imao podjelu poklona i nakon toga poceo plakati da ga uho boli,odmah isli dr i sad je opet na antibiotiku. Veselo nam je... 
    Sad nezz koja je pisala za stres, zaraa mislim...
    U prvoj trudnoci, mi je sestra u 38tt priredila takve sokove da sam mislila da cu ja umrijet od bijesa,ljutnje i svega ostalog. 
    Bila je subota, toliko sam bila preplasena za svog tatu(zbog sestre) ,za sebe i bebu. 
    Navecer samo odjednom su mi poceli trudovi,zatezanje, bol... Ali lazno sve. 
    Nisam isla nigdje, smirila se malo i legla. Rodila sljedecu subotu. 
    Tijelo nam reagira na stres, svi organi se pomicu u ovom vremenu, maternica radi svoje. Probaj se opustiti i prati situaciju. Ako te bude i danas bolilo idi na pregled. 😘

• anav05
    20. Prosinac 2019. 09:05

Dora4

Ana spasilo me jucer tusiranje, uzela sam lekadol i otisla pod tus, pustila da voda tece po vratnim zilama i tocno osjetila olaksanje..kasnije sam cak isla i van prosetat, pasao mi je hladniji zrak navecer..jutros sam evo okej, bas zasad!

Ajde super,bas mi je drago da je pomoglo!
    Kad nam dodje proljece, mozemo se i setati skupa za cirkulaciju protiv migrena :-)

20. Prosinac 2019. 09:25

Ja sam očito srtnica zbog kose i noktiju. Lice mije isto ok. Al zato leđa, užas!! Puna upaljenih prištića, al s obzirom što jedem i koliko jedem uopće me ne čudi. Dobro uopće više mogu ući u svoje hlače, hahaha.
    Ja sam sanjala preksinoć porod, a sinoć da sam bila na kombiniranom (neću uopće u detalje jer ne vjeruje što sam sve ubacila u san), ugl. najbitniji je dio gdje čitam nalaz i na jednom dijelu piše da je dijete pokupilo 89% maminoga, a ja sretna ko prasica ahhahah

Dora4
    20. Prosinac 2019. 09:32

mrvičak

Ja sam očito srtnica zbog kose i noktiju. Lice mije isto ok. Al zato leđa, užas!! Puna upaljenih prištića, al s obzirom što jedem i koliko jedem uopće me ne čudi. Dobro uopće više mogu ući u svoje hlače, hahaha.
    Ja sam sanjala preksinoć porod, a sinoć da sam bila na kombiniranom (neću uopće u detalje jer ne vjeruje što sam sve ubacila u san), ugl. najbitniji je dio gdje čitam nalaz i na jednom dijelu piše da je dijete pokupilo 89% maminoga, a ja sretna ko prasica ahhahah

Hahahahahahahahaha 

Dora4
    20. Prosinac 2019. 09:33

Bebac sretno s malenim 
    Anavo Daaa :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.