Bebac uzas, ali hej, bas si odradila shopping
Zaraa bit ce sve dobro!! Sigurno :)
P.s. ako te bude sekirala ova trakica, stavi da ti je prvi dan M bio 17.9. pa ce ti pokazivat tocno 12+6 koliko si trudna!
Je, ovo nam je druga curica u grupi
Mrvičak, sto kazes da iduci put kad budes update-ala popise da pocnemo stavljat M ili Ž pored datuma poroda za curke koje znaju spol..i mozda da slozimo ko u proljetno/ljetnim bebama preglede po datumima od sijecnja..? Mislim da bi nam bilo lakse pratit, naravno ako ti nije problem tako slozit!
Ono:
1.1. ime
2.1. Ime
3.1. ime
Ja mislim da sad imamo dvije curice. Prvo smo krenuli s deckima, al sad cure uzvracaju 😁
Vi koje ste radile pretrage urina, jeste li to vi trazile ili ste dobile uputnicu od ginekologa? Ja sam sa 10tt davala urin na analizu za klamidiju, bio je negativan i to je to. Jeste li imale neke tegobe, pa zbog toga radile pretrage?
Meni je odmah na 1.pregledu dao urin i urinokulturu da napravim, kompletnu krvu sliku, jetrene probe, stitnjacu i sve sto mu je palo na pamet..i uvijek kad dodjem na pregled prvo se javim sestri koja mi da casicu sa nekom trakicom, to popiskim-mislim da je to za bakterije, onda tlak i kilaza pa pregled kod dr. nakon toga svega
Hvala curke malo ste me umirile. Ginekolog mi je dao uputnicu na zadnjem pregledu s 11 tj za urin, kks, glukoza na taste, krvna grupa. Tsh sam vadila prije mjesec dana na svoju ruku i bio je 1.9. Nisam ga trebala ponavljati, ali mi je sestra kod soc.ginekologa stavila opet tsh. I dobro da je jer je skocio. Ma mislim sad s ovim nalazom da garant nesto imam, pisala sam prije 10ak dana da mi se povremeno javi zuckast iscjedak, ali nije stalan. Zadnjih dana cesto piskim, i zateze me trbuh ali ne znam jeli radi toga, sirenja maternice ili zatvora.
Meni muz isa po nalaze od krvi od kombiniranog, nemogu vam opisat nervozu, ajmeee.
Sad me tek straj. Iako je uzv odlican sad me uvatila panika teska….
Bebac 🤢 ufff blazeno stanje 😂
Jos jedna curica? Juhu, to je druga ako se ne varam?? Cestitam od srca!!!
Bit ce to sve ok. Nakon koliko su ti to stigli nalazi?
Da 2 curica, moj trudnicki mozak zablesira 🙈🙈🙈
Bome jesmo.. htjeli malom kupiti dipa na akumulator i kao skup je, na kraju potrosili vise nego sta je on kostao 😭jos je muz morao neku masinunza mljevenje mesa kupiti i odose ljepe pare 😭a mali ostao bez poklona 🙈
Bebac uzas, ali hej, bas si odradila shoppingZaraa bit ce sve dobro!! Sigurno :)
P.s. ako te bude sekirala ova trakica, stavi da ti je prvi dan M bio 17.9. pa ce ti pokazivat tocno 12+6 koliko si trudna!
Je, ovo nam je druga curica u grupiMrvičak, sto kazes da iduci put kad budes update-ala popise da pocnemo stavljat M ili Ž pored datuma poroda za curke koje znaju spol..i mozda da slozimo ko u proljetno/ljetnim bebama preglede po datumima od sijecnja..? Mislim da bi nam bilo lakse pratit, naravno ako ti nije problem tako slozit!
Ono:
1.1. ime
2.1. Ime
3.1. ime
Tako sam termine posložila. Preglede ću ako uhvatim vremena i volje, iskreno, 😊
Mrvicaksvakako hvala sto vodis listu, divno od tebe.❤
Ma ništa. Samo sam lijena zadnjih dana obnovu listu. Kad se odluci opet cete pisat termine pregleda da lakse pohvatam
Trancieja imam tu sugavicu od bakterije, taman sam popila antibiotik, svi su mi rekli da nije opasna, al ja san bas u straju.
Jeli imam razloga? Bas planiram sutra ponovit urinokulturu da vidim stanje…
Meni nije ništa smetala, jedino sam stalno imala pojačan nagon za mokrenje (mada kad sam je se i rješila isto je bilo) Bogu fala imam živo i zdravo dijete tako da nije opasna... samo je treba izliječiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji