LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    16. Prosinac 2019. 13:49

Bebac uzas, ali hej, bas si odradila shopping 
    Zaraa bit ce sve dobro!! Sigurno :)
    P.s. ako te bude sekirala ova trakica, stavi da ti je prvi dan M bio 17.9. pa ce ti pokazivat tocno 12+6 koliko si trudna! 
    Je, ovo nam je druga curica u grupi  
    Mrvičak, sto kazes da iduci put kad budes update-ala popise da pocnemo stavljat M ili Ž pored datuma poroda za curke koje znaju spol..i mozda da slozimo ko u proljetno/ljetnim bebama preglede po datumima od sijecnja..? Mislim da bi nam bilo lakse pratit, naravno ako ti nije problem tako slozit! 
    Ono: 
    1.1. ime 
    2.1. Ime
    3.1. ime 

Zaraa
    16. Prosinac 2019. 13:49

Mimoza dobila uputnicu od gin bez da sam trazila

💞girl💞

Dora4
    16. Prosinac 2019. 13:51

mimoza

Ja mislim da sad imamo dvije curice. Prvo smo krenuli s deckima, al sad cure uzvracaju 😁
    Vi koje ste radile pretrage urina, jeste li to vi trazile ili ste dobile uputnicu od ginekologa? Ja sam sa 10tt davala urin na analizu za klamidiju, bio je negativan i to je to. Jeste li imale neke tegobe, pa zbog toga radile pretrage?

Meni je odmah na 1.pregledu dao urin i urinokulturu da napravim, kompletnu krvu sliku, jetrene probe, stitnjacu i sve sto mu je palo na pamet..i uvijek kad dodjem na pregled prvo se javim sestri koja mi da casicu sa nekom trakicom, to popiskim-mislim da je to za bakterije, onda tlak i kilaza pa pregled kod dr. nakon toga svega

yvette
    16. Prosinac 2019. 13:59

Hvala curke malo ste me umirile. Ginekolog mi je dao uputnicu na zadnjem pregledu s 11 tj za urin, kks, glukoza na taste, krvna grupa. Tsh sam vadila prije mjesec dana na svoju ruku i bio je 1.9. Nisam ga trebala ponavljati, ali mi je sestra kod soc.ginekologa stavila opet tsh. I dobro da je jer je skocio. Ma mislim sad s ovim nalazom da garant nesto imam, pisala sam prije 10ak dana da mi se povremeno javi zuckast iscjedak, ali nije stalan. Zadnjih dana cesto piskim, i zateze me trbuh ali ne znam jeli radi toga, sirenja maternice ili zatvora. 

yvette
    16. Prosinac 2019. 14:03

Mrvicak svakako hvala sto vodis listu, divno od tebe.❤

16. Prosinac 2019. 14:07

Zaraa

Meni muz isa po nalaze od krvi od kombiniranog, nemogu vam opisat nervozu, ajmeee.
    Sad me tek straj. Iako je uzv odlican sad me uvatila panika teska….
    Bebac 🤢 ufff blazeno stanje 😂
    Jos jedna curica? Juhu, to je druga ako se ne varam?? Cestitam od srca!!!

Bit ce to sve ok. Nakon koliko su ti to stigli nalazi? 

• Bebac24
    16. Prosinac 2019. 14:09

Da 2 curica, moj trudnicki mozak zablesira 🙈🙈🙈
    Bome jesmo.. htjeli malom kupiti dipa na akumulator i kao skup je, na kraju potrosili vise nego sta je on kostao 😭jos je muz morao neku masinunza mljevenje mesa kupiti i odose ljepe pare 😭a mali ostao bez poklona 🙈

16. Prosinac 2019. 14:09

Dora4

Bebac uzas, ali hej, bas si odradila shoppingZaraa bit ce sve dobro!! Sigurno :)
    P.s. ako te bude sekirala ova trakica, stavi da ti je prvi dan M bio 17.9. pa ce ti pokazivat tocno 12+6 koliko si trudna!
    Je, ovo nam je druga curica u grupiMrvičak, sto kazes da iduci put kad budes update-ala popise da pocnemo stavljat M ili Ž pored datuma poroda za curke koje znaju spol..i mozda da slozimo ko u proljetno/ljetnim bebama preglede po datumima od sijecnja..? Mislim da bi nam bilo lakse pratit, naravno ako ti nije problem tako slozit!
    Ono:
    1.1. ime
    2.1. Ime
    3.1. ime

Tako sam termine posložila. Preglede ću ako uhvatim vremena i volje, iskreno, 😊

16. Prosinac 2019. 14:14

yvette

Mrvicaksvakako hvala sto vodis listu, divno od tebe.❤

Ma ništa. Samo sam lijena zadnjih dana obnovu listu. Kad se odluci opet cete pisat termine pregleda da lakse pohvatam 

Trancie
    16. Prosinac 2019. 14:17

Zaraa

Trancieja imam tu sugavicu od bakterije, taman sam popila antibiotik, svi su mi rekli da nije opasna, al ja san bas u straju.
    Jeli imam razloga? Bas planiram sutra ponovit urinokulturu da vidim stanje…

Meni nije ništa smetala, jedino sam stalno imala pojačan nagon za mokrenje (mada kad sam je se i rješila isto je bilo) Bogu fala imam živo i zdravo dijete tako da nije opasna... samo je treba izliječiti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.