LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    16. Prosinac 2019. 11:17

eovyn

Cureeeeee, preuzbuđena sam da išta drugo komnitram pa ću se vratiti na to.
    Došao je moj Nifty nalaz! U rekordnom roku, pokupili su uzorak u četvrtak. I čekamo curicuJeeeeeeej, tome smo se i nadali, Naravno samo neka je živo i zdravo, ali smo više nekako naginjali curici. Kaže mi doktorica da je nalaz u redu, da je sve kako treba biti, a postotak fetalne dna je 8%. Sad guglam što je to, ako koja zna neka me prosvjetli :)
    Šaljem zagrljaje svima!

Aaaa predivnooo, čestitam!!!
    Da bi se utvrdio kromosomski poremecaj, udio fetalne DNA mora biti najmanje4%

💙

Rose1
    16. Prosinac 2019. 11:20

Ja se stalno tusiram s vrucom vodom...nisam znala da ne smijem...aaaaa pa za poluditi, stalno nesto novo saznajem i sve krivo radim🙀

💙

🌼TiKi🌼
    16. Prosinac 2019. 11:20

Sta tusiranje utjece na hematom 😱? Znam da se povecava cirkulacija, ali nisam mislila da tih 5-10 min mogu tako utjecati da se prokrvari. Ja se inace tusiram u bas toploj vodi, inace se smrznem. Poludjet cu s tim hematomom i posteljicom. 😱
    eovyn cestitam na curki i nalazu ❤️ Postotak fetalne dna je koliko je bebine dna u uzorku tvoje krvi, sto je vise to je bolje, meni je bilo 16%, a mislim da je sve iznad 6% optimalno. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Zaraa
    16. Prosinac 2019. 11:21

Dora
    Rose ❤
    Mrvičak i ja! Sram me rec da nikako nemogu skuzit kako se stavlja, provala 10 puta pa samo mi ostaje link doli, uzas. 😂😂 

💞girl💞

• Novaamamaa23
    16. Prosinac 2019. 11:26

Jutro curke.. Sretno na pregledima ☺️
    Ja sam negdje procitala da nije bas zdravo za bebu cesto ic na UZV, jel to istina? Mislim jedva od vas je napislaa da je vec bila na više UZV nego sto je potrebno u trudnoci.. 😏

• anav05
    16. Prosinac 2019. 11:31

eovyn

Cureeeeee, preuzbuđena sam da išta drugo komnitram pa ću se vratiti na to.
    Došao je moj Nifty nalaz! U rekordnom roku, pokupili su uzorak u četvrtak. I čekamo curicuJeeeeeeej, tome smo se i nadali, Naravno samo neka je živo i zdravo, ali smo više nekako naginjali curici. Kaže mi doktorica da je nalaz u redu, da je sve kako treba biti, a postotak fetalne dna je 8%. Sad guglam što je to, ako koja zna neka me prosvjetli :)
    Šaljem zagrljaje svima!

Čestitaam :-) :-)
    Evo nam curica! 
    Ja cekam svoje nalaze i nadam se najboljem!

Tocka_tockica
    16. Prosinac 2019. 11:32

Leptir, Daisy zvala sam u ginekos dok sam bila 11+3 i dosla sam na red dok sam bila tocno 12 tt, ali sam trazila da idem dr. Martini Ujevic, kod nje sam bila i prvi put i jako sam bila zadovoljna s njom, a za Kosa sam cula da je jako zauzet tako da sam  i sad isla na ziher. Prvotni termin sam dobila u 19:30 da bi me za dva dana zvali da ako zelim mogu doci u 19:00. Meni je to super odgovaralo s obzirom da sam u jutro  na poslu, muz isto radi do 17, pa dok dodjemo do zg-a itd, tak da sam u roku 5 min sve dogovorila. Odmah pitaju u kojem ste tjednu pa vam prema tomu daju termin. 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

• Leptir2019
    16. Prosinac 2019. 11:36

Rose1

Ja se stalno tusiram s vrucom vodom…nisam znala da ne smijem…aaaaa pa za poluditi, stalno nesto novo saznajem i sve krivo radim🙀

Tako i ja. Ne bi ni znala da mi se to nije dogodilo. Pokušavam paziti na sve i svašta i onda malo - malo, pa nešto krivo.

• Leptir2019
    16. Prosinac 2019. 11:38

Tocka_tockica

Leptir, Daisyzvala sam u ginekos dok sam bila 11+3 i dosla sam na red dok sam bila tocno 12 tt, ali sam trazila da idem dr. Martini Ujevic, kod nje sam bila i prvi put i jako sam bila zadovoljna s njom, a za Kosa sam cula da je jako zauzet tako da sam i sad isla na ziher. Prvotni termin sam dobila u 19:30 da bi me za dva dana zvali da ako zelim mogu doci u 19:00. Meni je to super odgovaralo s obzirom da sam u jutro na poslu, muz isto radi do 17, pa dok dodjemo do zg-a itd, tak da sam u roku 5 min sve dogovorila. Odmah pitaju u kojem ste tjednu pa vam prema tomu daju termin.

Super, onda je to dosta brzo. Negdje sam pročitala da je ta dr. super i da sve objasni, a dr. Kos puno manje priča, pa se već zabrineš, iako da je i on super.

Dora4
    16. Prosinac 2019. 11:38

Novaamamaa23

Jutro curke.. Sretno na pregledima ☺️
    Ja sam negdje procitala da nije bas zdravo za bebu cesto ic na UZV, jel to istina? Mislim jedva od vas je napislaa da je vec bila na više UZV nego sto je potrebno u trudnoci.. 😏

Ma joj, vani (van Hr) se ide 3x tijekom cijele trudnoce, kod nas imam osjecaj da ipak malo cesce cak i kad su uredne trudnoce..mislim da ne bi doktori riskirali i ugrozavali bebe da je tolika opasnost, tj. da je veci rizik od uzv nego od neke eventualne komplikacije..curke koje su isle na medicinski potpomognutu oplodnju odrade po 3-4 uzva prije nego li dodju do 12 tjedna, jos ak ti se desi neko krvarenje il hitna situacija..
    Jasno da nije sad bas najpametnije da ides svaki tjedan, ali svaka trudnoca je prica za sebe i kod nekih je bitno cesce kontrolirat..a pogotovo jer ovdje pricamo o uzv koji realno ne traju duze od par minuta, drugo kad ides na mini i obicni anomaly scan koji traju duze..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.