Čestitam na curici, neka je živa i zdrava ❤️
A htjedoh vas pitati za tu trudničku knjižicu? Ja to u bolnici nisam dobila, također sam zadnji put privatno bila kod svog doktora i nisam ju dobila. Samo nalaz 😮 Jel to mora imati svaka trudnica?
Što se tiče kila, izgubila sam kilu - dvije od povraćanja. Tako da sam zapravo sljedeći tjedan u 4.mjesecu i imam 53-54 kg, visina 168cm, što je ok, jer imam lufta za udebljati se. Al mogla bih se vrlo lako udebljati jer kad se dobro osjećam u stanju sam smazati čokoladu od 100g bez ikakvih problema, jedino se eto trudim kupovati bio čokolade i tamne sa više kakaa....
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Inače je moj dr jako strog prema ženama koje se debljaju. Tijekom ivf postupka me također non stop pitao za kilažu, tak da su me u bolnici zezali da moj dr izgladnjuje pacijentice 😂😂😂😂
Kakvi su vaši što se debljanja tiče?
Hvala na odgovorima, ovdje je skroz drugacija procedura. Ja na svakom pregledu dajem krv za krvnu sliku, a posebno za zeljezo iz prsta, mjerim pritisak i kilazu, a urin samo jednom do sad. Krvnu grupu i rH faktor su mi na prvom pregledu odredili i zapisali u trudnicku. Tsh mi je 0,78. Morat cu i ja urin prekontrolirati, preventivno.
Ja sam na +2.5kg i sve mi je u trbuhu, moj trbuh je stvarno okrugli i zategnuti trudnicki 😊

Mene poslala kompletnu krvnu sliku, urin, Tsh, torch, hepatitis, hiv, sifilis, krvnu grupu i tako dvije prijateljice. Kazu da im je to protokol
💙
Čestitam na curici, neka je živa i zdrava ❤️
A htjedoh vas pitati za tu trudničku knjižicu? Ja to u bolnici nisam dobila, također sam zadnji put privatno bila kod svog doktora i nisam ju dobila. Samo nalaz 😮 Jel to mora imati svaka trudnica?
Što se tiče kila, izgubila sam kilu - dvije od povraćanja. Tako da sam zapravo sljedeći tjedan u 4.mjesecu i imam 53-54 kg, visina 168cm, što je ok, jer imam lufta za udebljati se. Al mogla bih se vrlo lako udebljati jer kad se dobro osjećam u stanju sam smazati čokoladu od 100g bez ikakvih problema, jedino se eto trudim kupovati bio čokolade i tamne sa više kakaa….
Vrapcic meni je sestra rekla na zadnjem pregledu da sad za četvrtak trudničku knjižicu kupim u narodnim novinama i donesem na sljedeći pregled.
Rose, također me poslao na sve navedeno, samo što sam ja i prije toga išla za štitnjaču, jer su mi prije godinu rekli ako ostanem trudna da čim prije dođem opet

Baby girl 💜
Dana130 nisam pojma imala da se to mora kupiti i to u NN? Da ja to pripremim za sljedeći pregled koji je u siječnju? Hvala na odgovoru 😁
Dana130 nisam pojma imala da se to mora kupiti i to u NN? Da ja to pripremim za sljedeći pregled koji je u siječnju? Hvala na odgovoru 😁
Vrapcic i ja sam čekala kad ću dobiti, ali sam mislila možda je još rano,pa nisam ništa pitala, ali kao da mi je pročitala misli i uputila me
ma ti kupi, mislim da sam gledala da je 10-ak kn, ja idem danas kupiti

Baby girl 💜
Kod nas se trudnicka dobija na 2 pregedlu. Znaci na prvom ako je sve ok daje sve te uputnice za krv i na drugom pregledu otvaraju trudnicku. Oni je imaju ne kupuju se.
Sa kilama sam sad na +1,5 i to sad zadnjih tjedan dana.
U prvoj sam brojala do +22 dalje vise nisam a do kraja je bilo jos 2 tjedna 🙂

Mimoza tako sam i ja, +2,5kg i sve u trbuhu, trbuh pravi trudnički, teško već krijem na poslu pa ću morat reći što prije.
Ja vadila krv nakon prvog pregleda u 6om tjednu i to je to zasada.
Drugo je tsh i ostale hormone koje vadim u Vinogradskoj zbog štitnjače.
Vrapčić ja sam trudničku dobila od ginekologice, moraš to imati i nosiš na svaki pregled. Ako sam točno čula, nosiš i na porod.
Slatko je i meni top, prije nisam bila slatki tip, a sada jaoooo.

Vrapcic u prosloj trudnoci sam ju dobila na drugom pregledu, sad nisam jos, vjerujem da cu ju na iducem pregledu dobiti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji