Čestitam na curici, neka je živa i zdrava ❤️
A htjedoh vas pitati za tu trudničku knjižicu? Ja to u bolnici nisam dobila, također sam zadnji put privatno bila kod svog doktora i nisam ju dobila. Samo nalaz 😮 Jel to mora imati svaka trudnica?
Što se tiče kila, izgubila sam kilu - dvije od povraćanja. Tako da sam zapravo sljedeći tjedan u 4.mjesecu i imam 53-54 kg, visina 168cm, što je ok, jer imam lufta za udebljati se. Al mogla bih se vrlo lako udebljati jer kad se dobro osjećam u stanju sam smazati čokoladu od 100g bez ikakvih problema, jedino se eto trudim kupovati bio čokolade i tamne sa više kakaa....
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Inače je moj dr jako strog prema ženama koje se debljaju. Tijekom ivf postupka me također non stop pitao za kilažu, tak da su me u bolnici zezali da moj dr izgladnjuje pacijentice 😂😂😂😂
Kakvi su vaši što se debljanja tiče?
Hvala na odgovorima, ovdje je skroz drugacija procedura. Ja na svakom pregledu dajem krv za krvnu sliku, a posebno za zeljezo iz prsta, mjerim pritisak i kilazu, a urin samo jednom do sad. Krvnu grupu i rH faktor su mi na prvom pregledu odredili i zapisali u trudnicku. Tsh mi je 0,78. Morat cu i ja urin prekontrolirati, preventivno.
Ja sam na +2.5kg i sve mi je u trbuhu, moj trbuh je stvarno okrugli i zategnuti trudnicki 😊
Mene poslala kompletnu krvnu sliku, urin, Tsh, torch, hepatitis, hiv, sifilis, krvnu grupu i tako dvije prijateljice. Kazu da im je to protokol
💙
Čestitam na curici, neka je živa i zdrava ❤️
A htjedoh vas pitati za tu trudničku knjižicu? Ja to u bolnici nisam dobila, također sam zadnji put privatno bila kod svog doktora i nisam ju dobila. Samo nalaz 😮 Jel to mora imati svaka trudnica?
Što se tiče kila, izgubila sam kilu - dvije od povraćanja. Tako da sam zapravo sljedeći tjedan u 4.mjesecu i imam 53-54 kg, visina 168cm, što je ok, jer imam lufta za udebljati se. Al mogla bih se vrlo lako udebljati jer kad se dobro osjećam u stanju sam smazati čokoladu od 100g bez ikakvih problema, jedino se eto trudim kupovati bio čokolade i tamne sa više kakaa….
Vrapcic meni je sestra rekla na zadnjem pregledu da sad za četvrtak trudničku knjižicu kupim u narodnim novinama i donesem na sljedeći pregled.
Rose, također me poslao na sve navedeno, samo što sam ja i prije toga išla za štitnjaču, jer su mi prije godinu rekli ako ostanem trudna da čim prije dođem opet
Baby girl 💜
Dana130 nisam pojma imala da se to mora kupiti i to u NN? Da ja to pripremim za sljedeći pregled koji je u siječnju? Hvala na odgovoru 😁
Dana130 nisam pojma imala da se to mora kupiti i to u NN? Da ja to pripremim za sljedeći pregled koji je u siječnju? Hvala na odgovoru 😁
Vrapcic i ja sam čekala kad ću dobiti, ali sam mislila možda je još rano,pa nisam ništa pitala, ali kao da mi je pročitala misli i uputila me
ma ti kupi, mislim da sam gledala da je 10-ak kn, ja idem danas kupiti
Baby girl 💜
Kod nas se trudnicka dobija na 2 pregedlu. Znaci na prvom ako je sve ok daje sve te uputnice za krv i na drugom pregledu otvaraju trudnicku. Oni je imaju ne kupuju se.
Sa kilama sam sad na +1,5 i to sad zadnjih tjedan dana.
U prvoj sam brojala do +22 dalje vise nisam a do kraja je bilo jos 2 tjedna 🙂
Mimoza tako sam i ja, +2,5kg i sve u trbuhu, trbuh pravi trudnički, teško već krijem na poslu pa ću morat reći što prije.
Ja vadila krv nakon prvog pregleda u 6om tjednu i to je to zasada.
Drugo je tsh i ostale hormone koje vadim u Vinogradskoj zbog štitnjače.
Vrapčić ja sam trudničku dobila od ginekologice, moraš to imati i nosiš na svaki pregled. Ako sam točno čula, nosiš i na porod.
Slatko je i meni top, prije nisam bila slatki tip, a sada jaoooo.
Vrapcic u prosloj trudnoci sam ju dobila na drugom pregledu, sad nisam jos, vjerujem da cu ju na iducem pregledu dobiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji