Ajme cure ja dok vas citam kak povracate stvarno mi je drago da je mene to zaobislo.. doduse mucnine se jos uvijek jave tu i tamo, pa me pospreme u krevet, al ovo da ne stignete ni do wc-a mi je koma.. al sve cete vi to izdrzat za vase mrvice.. iskreno meni je nekad doslo da bi se radje ispovracalo pa se nadat da ce mi bit lakse, a ne da mi se cijeli dan vozi izmedju zeluca i usta..
Sretno danas svima na pregledima.. ja sam u medjuvremenu bila na kombiniranom i sve je super bebica je odlicno, a i omjeri su na kraju odlični tak da sam sad ipak malo smirenija. Zanima me samo kod vas koje idete na kombinirani s uputnicom, kolko imate godina? Jer mene moja nije slala s uputnicom nego sam odradila u Ginekos-u.. kao ne spadam u rizicnu skupinu pa ne mogu s uputnicom
Hej! Bas mi je drago da su dobri nalazi, super! :) Lakse se dise, jel da? A nije Bronhi hahah 🍬
Kakve su to gluposti od ginicke? Morala ti je dat uputnicu bez obzira na godine, cure od 20 godina je dobiju bez problema, nakon 30god je preporuka da se radi, ali najnormalnije se radi s koliko god godina ostanes trudna!
Evo bas me naljuti kad natjeraju covjeka da placa nesto privatno sto smo vec svi skupa skupo platili uplacivanjima tolikih iznosa sa place u zdravstveno!! Druga stvar je kad sam odaberes zbog komocije il nekih svojih osobnih razloga da oces privatno..
Jutro cure, ja mislim da su moje mucnine skroz nestale, jer ih nemam zadnja 3-4 dana cak ni u voznji autom 😁 bas mi je drago, s obzirom da idemo na malo dalji put za Bozic. Zbog toga imam osjecaj da cu se naglo poceti debljati, iako jedem i manje kolicinski nego prije trudnoce. Pregled mi je sutra ujutro i jedva cekam 🥰
Jutro!
Nove cure, dobrodošle :) Sretno danas svima na pregledu.
Dora, nikako da se javim. U svakom slučaju budi oprezna s tuširanjem radi tople vode. Meni na pregledu nisu vidjeli hematom i tako nisam ni znala da ga imam. Tuširala sam se malo duže i odmah nakon toga prokrvarila. Zato sam sada s tim baš oprezna.
Poprilicno sam platila kombinirani-900 kn + troškovi dolaska u zg.. ok ne sitnicarim i iskreno u Ginekosu su stvarno predobri doktori i jedni od najboljih prenatalnih dijagnosticara, al eto malo me nazivciralo to da sam opet morala platit a presla sam 30 godina (konkretno 31).. u prvoj t mi je imalo smisla posto sam imala 28g, al sad sam se iskreno nadala uputnici al ono nista. Ma ja sam rekla fuckas i pare i sve bitno da je sve u redu s bebicom, a imam lijepe slikice i filmice i jos k tome dobre nalaze.
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Ajme cure ja dok vas citam kak povracate stvarno mi je drago da je mene to zaobislo.. doduse mucnine se jos uvijek jave tu i tamo, pa me pospreme u krevet, al ovo da ne stignete ni do wc-a mi je koma.. al sve cete vi to izdrzat za vase mrvice.. iskreno meni je nekad doslo da bi se radje ispovracalo pa se nadat da ce mi bit lakse, a ne da mi se cijeli dan vozi izmedju zeluca i usta..
Sretno danas svima na pregledima.. ja sam u medjuvremenu bila na kombiniranom i sve je super bebica je odlicno, a i omjeri su na kraju odlični tak da sam sad ipak malo smirenija. Zanima me samo kod vas koje idete na kombinirani s uputnicom, kolko imate godina? Jer mene moja nije slala s uputnicom nego sam odradila u Ginekos-u.. kao ne spadam u rizicnu skupinu pa ne mogu s uputnicom
Ja imam 31. Suprug 35.
Kako se zove curka koja je bila hospitalizirana radi povracanja?
Ne mogu se spametit…
Ja nisam 2 dana osim caja od kamilice nista jela jer povracam desetak puta na dan,ne znam otkud sada tako u 14 tjednu😢
Je li ti bolje? To sam ja. Ukoliko povratis sve sto stavis u usta- pa i popijes vode, onda obavezno otidji.
Prvi put kad sam dosla me nisu ostavili, samo su me napunili infuzijom, a svaki iduci jesu. Ja ne razumijem kada to misli prestati.
Prosli tjedan nisam mogla otici na dogovoreni pregled koliko mi je bilo lose.
Nadam se da se stanje popravilo.
Hey ide na bolje zadrzali su me3 dan.sutra nadam se doma😊
Alisahahahahaha ista stvar, meni isto smeta muzev zadah, nevjerojatno, a jadan pere zube svako malo, koristi zvake, ne pusi uopce, ali dzaba, mene do povracanja dovodi.
Ali nasla sam na netu da se cesto trudnice zale na partnrrov zadah pa mi je odma lakse.
A jadan kad me ide poljubit meni je lose, na 3 sekunde ne disen, samo da to nebi osjetila. Grozno. Nemogu si pomoci nikako.
Ja i dalje povracan, uzas, evo sad sam turu odradila. Marendala bas lipo i nakon 3 minute vratila sve, jos nisan stigla doc do skoljke nego u dnevni, po podu, jadan muz u boxericama izletio cisti, ja nastavila u wc… 🤢🤮🤢🤮🤢🤮
Ali neman neku prethodnu mucninu, samo mi se digne zeludac i to je to. Iznenadi i mene samu. Uzas.
Joj Zaraa izdrži. Nadam se da će brzo proći.
Jel postoji razlog zašto nisi stavila trakicu koja prati tjedne trudnoće? Ima nas puno pa zaboravim a dobro dođekada se mislim tko je oliko trudan
Leptir, hvala ti, nisam imala pojma, premda se ni inace ne tusiram bas u toploj, vise mlakoj, al budem onda svakako pripazila..premda iskreno, oprala sam se tu noc u subotu prije hitne jer je bilo krvi do koljena, a dalje se ne tusiram nego svaki dio tijela pomalo s onim malim rucnicima namocim pa brisem, traje i duze od tusiranja, al mi je lakse jer stojim ispred lavaboa, a muz pomaze pa ide to, uigrani smo vec svakako cu pazit kad krenem s tusiranjem, nadam se sutra il prekosutra..inace sam cistunica i ovo mi je malo hororac, ali sta ces, tako je kako je ovaj tren
Sortiraj odgovore
Najstariji