Anavo dodjes mi to smuckat? Pretty please with cherry on top 🍒
Ja sam ti jako ozbiljno shvatila ovo svoje strogo mirovanje pa nista sto traje duze od par minuta (dakle kava, palenta, zobene) ne radim sama
Ajde, samo da kupim tikvice😁😁
Da vidimo koliko sam sad zapamtila sta zelim napisat 😄 dobro da ne radim, pamcenje mi radi ko zlatnoj ribici 🤭
Dora ti si na +4.5 al imas dvije bebe, meni nije jasno kako ti to uspijeva 😲 iskreno, nemam ni ja neki recept. Prosli tjedan sam bila na "dijeti" ledeni vjetar 😂
Netflix i mi imamo, preporodila sam se od kad ne gledam tv vise s tim glupim reklamama i vijestima 😄 imate i opciju dva profila na dva uredjaja, tako da mi recimo dijelimo s prijateljima, dodje nas svakog cca 35 kn mjesecno. A izbor serija i filmova je super 👍 i hvala na preporuci Dora, dobro si nanjusila da volim krimi serije 😉
Jaslice planiramo krenut iduce godine u 9.mjesecu. Imat ce bebac oko godine i 3 mjeseca znaci. Po meni ok. Mozda Mo mogla i svekrva cuvat, al iskreno ne da mi se uopce vise raspravljat s nikim o prehrani i televiziji, tako da jaslice su moj izbor. Ja cu taman nakon porodiljnog imat dva go za iskoristit, tako da do 9.mj smo pokriveni.
Crp pardon nisam zapamtila kome je povisen, ali da, ukazuje na neku upalicu. Ja bi zvala doktora da sam na miru. Moze bit da je nista, a moze bit i svasta.
Da vidimo koliko sam sad zapamtila sta zelim napisat 😄 dobro da ne radim, pamcenje mi radi ko zlatnoj ribici 🤭
Dora ti si na +4.5 al imas dvije bebe, meni nije jasno kako ti to uspijeva 😲 iskreno, nemam ni ja neki recept. Prosli tjedan sam bila na "dijeti" ledeni vjetar 😂
Netflix i mi imamo, preporodila sam se od kad ne gledam tv vise s tim glupim reklamama i vijestima 😄 imate i opciju dva profila na dva uredjaja, tako da mi recimo dijelimo s prijateljima, dodje nas svakog cca 35 kn mjesecno. A izbor serija i filmova je super 👍 i hvala na preporuci Dora, dobro si nanjusila da volim krimi serije 😉
Jaslice planiramo krenut iduce godine u 9.mjesecu. Imat ce bebac oko godine i 3 mjeseca znaci. Po meni ok. Mozda Mo mogla i svekrva cuvat, al iskreno ne da mi se uopce vise raspravljat s nikim o prehrani i televiziji, tako da jaslice su moj izbor. Ja cu taman nakon porodiljnog imat dva go za iskoristit, tako da do 9.mj smo pokriveni.
Crp pardon nisam zapamtila kome je povisen, ali da, ukazuje na neku upalicu. Ja bi zvala doktora da sam na miru. Moze bit da je nista, a moze bit i svasta.
Da,tako cemo i mi pokriti, sto s muzevih dva mjeseca porodiljnog, sto s mojim go kada krene prilagodba na jaslice😊
Anavo ali sam si spremila ovaj tvoj recept jer mi se vec onak slina skupila u ustima (kod uha, znas ono kad je nes fino pa te preuzmu tjelesni sokovi hahah) dok sam citala 🤭
Daj mi pliz malo pojasni ako si istrazila, ja sam shvatila da svaki roditelj ima pravo po 8 mjeseci, ali ako tata prepusti mami onda mama moze bit 12mjeseci, ali tata ne moze nista? Tako nekako, ima vec neko vrijeme da sam to citala i istrazivala pa sam mozda i sad sve krivo napisala 🙈
Dora, mi smo za prvog koristili god dana ja, onda muz 2 mjeseca. Muz ima pravo kao 4 mjeseca bit doma (bar je prije godinu dana tako bilo), ali se moze "odrec" svoja 2 mjeseca u korist majke (?) i onda mu ostanu ta druga 2 mjeseca. Ako bi on htio koristit puna 4 mjeseca, onda ti imas pravo na 10 mjeseci. Mislim da je tako bilo. Najbolje pitat u hzzou. Ne znam ako se sta mijenjalo u medjuvremenu
Ja sam s prvim malcem bila doma do njegove trece godine. Mogli smo si to priustiti. I sad kad pomislim da cu ovog s godinu dana dati u jaslice srce me boli 😭 Da barem mogu nekako biti s njim barem do 2 godine. Al sve mi je to tako daleko da se ne zelim jos bas s tim opterecivati, al kad pomislim na to bas mi bude bed. A tete cuvalice traze masu para tako da brijem da nista ni od toga.
Cure cestitke na zaokruzenim tjednima i na uspjesnim pregledima. Jos cekamo Vrapcic koja cesto spominje tr kontrakcije. Jesi pitala dr za to? Meni sinoc prvi put sam primjetila...tocnije muz je prije primjetio onda ja🤣 desna strana trbuha mi je bila tvrda, dok je lijeva bila puno meksa. Nisam osjecala nikakvu bol ni neugodu. Jedino sto me mala tocno na tom dijelu lupala koji trenutak prije. Sad ne znam jesu li to te kontrakcije ili je vjerojatnije da se bebica tu nekako namjestila? 🧐
Netflix je i meni otkrice. Preporucujem svima koje ne radite vise, i razmisljate kako sebi popuniti dane, pogotovo ovako kisne. Bas kao sto je netko rekao, ko videoteka privatna 😀
Cure cestitke na zaokruzenim tjednima i na uspjesnim pregledima. Jos cekamo Vrapcic koja cesto spominje tr kontrakcije. Jesi pitala dr za to? Meni sinoc prvi put sam primjetila…tocnije muz je prije primjetio onda ja🤣 desna strana trbuha mi je bila tvrda, dok je lijeva bila puno meksa. Nisam osjecala nikakvu bol ni neugodu. Jedino sto me mala tocno na tom dijelu lupala koji trenutak prije. Sad ne znam jesu li to te kontrakcije ili je vjerojatnije da se bebica tu nekako namjestila? 🧐
Netflix je i meni otkrice. Preporucujem svima koje ne radite vise, i razmisljate kako sebi popuniti dane, pogotovo ovako kisne. Bas kao sto je netko rekao, ko videoteka privatna 😀
A ja baš osjetim tu kontrakciju, uopće mi nije ugodna. Jedva čekam pitat dr za to
E da, mala će morat u jaslice kao i brat joj. Rade mi i majka i svekrva, s tim da majka i kad mi ne radi otiđe u Dalmaciju. Tako da mi je to jedina opcija.
Sutra imam pregled kod ginek.malo me strah ici autobusom a dragi radi s obzirom na korona virus 🙈 jos za dva tjedna moram za secer ono u 24tom tj i bit tamo.par dati medju ljudima
Nijr mi bas svejedno
Kako vi to prolazite?
Lina ja si uplacujem dodatno zdravstveno preko Croatia osiguranja i imam hrpu stvari koje mogu obaviti privatno po poliklinikama, tako da ja sutra idem privatno na ogtt. Mislim da se ne moras brinuti oko toga, kod nas su ipak to neki izolirani slucajevi, no razumijem bojazan. Mozda da do tamo odes uberom? A to gdje se radi ogtt je obican labos ili ides negdje gdje je specijalizirano samo za to? Ja bi si ipak ponijela maskicu iako kazu da ne stiti i da bolesni trebaju imati maskicu. Ne kuzim zasto onda nasi policajci na granici imaju maske ako su zdravi i ako maske ne stite 🤔 Samo si ti ponesi. I onda ce te valjda odvojiti od ostalih. Ako je obican labos u pitanju nece te valjda ostaviti s potencijalno viroznim ljudima u cekaonici.
Sortiraj odgovore
Najstariji