Ja planiram nakon godinu dana ići raditi, ali neću odmah dati dijete u Vrtic, imam mogućnost baka servisa😁
Sto se tiče šećera i gestacijskog dijabetesa, imam primjer dviju frendica koje su jako pazile i nisu se skoro ništa udebljale, a imale su gestacijski, tako da nekako mislim da tu nema nekih pravila.
Anavo ali sam si spremila ovaj tvoj recept jer mi se vec onak slina skupila u ustima (kod uha, znas ono kad je nes fino pa te preuzmu tjelesni sokovi hahah) dok sam citala 🤭
Daj mi pliz malo pojasni ako si istrazila, ja sam shvatila da svaki roditelj ima pravo po 8 mjeseci, ali ako tata prepusti mami onda mama moze bit 12mjeseci, ali tata ne moze nista? Tako nekako, ima vec neko vrijeme da sam to citala i istrazivala pa sam mozda i sad sve krivo napisala 🙈
E duzina porodiljnog moja bolna tacka 😭.Najduze sto bi mogla ostati kuci je 2.5 godine al nazalost u tom slucaju imala bi tako mala primanja ..Mislim da sam cak negdje i napisala da cu ipak morati da idem ponovo na posao nakon godinu dana,znam mnogi kad cuju jso nakon godinu dana djeca su mala ,sve mi je jasno .sve znam al u danasnje vrjeme nazalost nije moguce drugacije osim ako u medjuvremenu ne osvojim loto .a onace loto i ne igram 😏.Tako da niste same vi cure koje cete nakon godinu dana ponovo na posao ..
m_maaree ja sam ngdje oko 10 tj imala povisrn crp, ali dosta veci od granice - 78. Ali mene jenprije toga bolilo lagano grlo i vec je krrnulo prema gnojnoj angini. 8 dana antibiotika.
Meni su rekli da povisen crp uvijek ukazuje na neku upalu. Ja na tvom mjestu nebi cekala, bolje puhat i na hladno
Baby girl 💜
E duzina porodiljnog moja bolna tacka 😭.Najduze sto bi mogla ostati kuci je 2.5 godine al nazalost u tom slucaju imala bi tako mala primanja ..Mislim da sam cak negdje i napisala da cu ipak morati da idem ponovo na posao nakon godinu dana,znam mnogi kad cuju jso nakon godinu dana djeca su mala ,sve mi je jasno .sve znam al u danasnje vrjeme nazalost nije moguce drugacije osim ako u medjuvremenu ne osvojim loto .a onace loto i ne igram 😏.Tako da niste same vi cure koje cete nakon godinu dana ponovo na posao ..
Indy, ja isto nemam baš izbora. Kad beba napuni godinu dana iskoristit ću pravo na godišnji to mi je još nekih mjesec dana. Moja mama nije baš blizu tako da ću malenu morat dat u jaslice...ta pomisao me tako brine, ali neman drugog rješenja.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Dora super, hvala ti na pojasnjenju. Znam da se mora platiti i da je kao videoteka ali nisam znala sto su svi ludi za tim. A onda kad kazes da nema reklama dovoljan mi je razlog za pretplatu. Ja imam max tv i to milijon nekih kanala, dodje mi mjesecno 500kn racun a gledam jedino tih par serija i to ai snimim jer bi zaspala inace. Ove serije sto si rekla cu si zapisat, Broadchurch mi je super i Luther.
Onaj receptic s tilkvicama je zakon, ja to ljeti stalno radim, mljac. Zanimljivo da sam ove dvije godine prije trudnoce bila maltene veganka a sad jedem takav shit da me sram i napisati 🙈
E duzina porodiljnog moja bolna tacka 😭.Najduze sto bi mogla ostati kuci je 2.5 godine al nazalost u tom slucaju imala bi tako mala primanja ..Mislim da sam cak negdje i napisala da cu ipak morati da idem ponovo na posao nakon godinu dana,znam mnogi kad cuju jso nakon godinu dana djeca su mala ,sve mi je jasno .sve znam al u danasnje vrjeme nazalost nije moguce drugacije osim ako u medjuvremenu ne osvojim loto .a onace loto i ne igram 😏.Tako da niste same vi cure koje cete nakon godinu dana ponovo na posao ..Indy, ja isto nemam baš izbora. Kad beba napuni godinu dana iskoristit ću pravo na godišnji to mi je još nekih mjesec dana. Moja mama nije baš blizu tako da ću malenu morat dat u jaslice…ta pomisao me tako brine, ali neman drugog rješenja.
Prezivjecemo i mi i djeca sigurna sam ..sto se mora nije tesko ..
Ja se planiram nakon god dana vratiti. Razmisljali smo i da idemo pola pola, al odlucili da budem ja skroz god dana. Malac ce u jaslice kad se vratim na posao i ne vidim nista lose u tome. Muz i njegova sestra su isto s godinu dana isli u jaslice jer se svekrva vratila na posao nakon porodiljnog. Za 2mj do vrtica (pocinje u 9om mj) cemo se snaci, neko ce uskociti. Maleni jesu, al jaslice postoje s razlogom. Da djeca nisu spremna s god dana biti u jaslicama, ne bi ni postojale 🤷🏻♀️ To je moje misljenje. U drugim zemljama zene nemaju taj luksuz da budu godinu dana doma vec se nakon par mj vracaju na posao. Al opet, svak ima svoje misljenje i razloge zasto da i zasto ne ☺️
Rio, Indy znan da je to sve normalno. Ali sitin se svoje sestre koja se isto vratila na posal nakon godinu dana a malog je čuvala baka, naša mama. Svejedno joj se bilo teško od njega odvojit bez obzira štajemalog ostavljala doma. Al dobro, Bože moj na sve se čovik navikne 🤷♀️
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Rio, indy, Danijela...Takoder nemam opcije nego malenog staviti u jaslice nakon godine dana. Moji jos uvijek rade a od dragog su u slavoniji tako da eto...sto se mora mora.
Hvala vam cure na odgovorima za kolica.
Proguglat cu jos malo, pa kad dode vrijeme za to onda cemo u ducanu najbolje vidit i znat sto uzest.
A eto ta bebbetto luca su mi nekako lijepa kako sam vidila po slikama, al vidit cemo onda i neka druga
Najbolje bi bila opcija da pogledas takodje na nekom sajmu jel tad bude vise izbora i vise razlicitih modela .sve je stvar izbora koja bi ti kolica bila najprakticnija za tvoje potrebe .svakako sacekaj sajam jel tad imas i popuste ..
Sortiraj odgovore
Najstariji