LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    01. Ožujak 2020. 13:37

kaktusica

Rose jel malo popustila bol? A da nisu kruzni ligamenti? Mozes li ispruziti desnu nogu?
    Kad sam imala mastitissos savjetnica mi je rekla da ako nikako ne nogu razbiti kvrgu da nek proba muz izvuci, srecom uspjela sam masazom i oblozima kupusa ali da nije bome bi i on sudjelovao 🤣 Inace, kazu patronazne da curice bolje vuku od muskih. Tko bi rekao ☺️

Mrvicu je bolje, ali varira ta bol od jucer ujutro. Najvise me boli kad idem piskiti poslije se ne mogu uspraviti od boli, onda se smiri...kad lezim je ok. Mogu ispruziti nogu. Mislim da je mozda mjehur...

💙

01. Ožujak 2020. 13:42

Rose1

kaktusica

Rose jel malo popustila bol? A da nisu kruzni ligamenti? Mozes li ispruziti desnu nogu?
    Kad sam imala mastitissos savjetnica mi je rekla da ako nikako ne nogu razbiti kvrgu da nek proba muz izvuci, srecom uspjela sam masazom i oblozima kupusa ali da nije bome bi i on sudjelovao 🤣 Inace, kazu patronazne da curice bolje vuku od muskih. Tko bi rekao ☺️

Mrvicu je bolje, ali varira ta bol od jucer ujutro. Najvise me boli kad idem piskiti poslije se ne mogu uspraviti od boli, onda se smiri…kad lezim je ok. Mogu ispruziti nogu. Mislim da je mozda mjehur…

Da ti nije bubrežni kamenac ili upala jajnika/mjehura? 

Rose1
    01. Ožujak 2020. 13:51

mrvičak

Rose1

kaktusica

Mrvicu je bolje, ali varira ta bol od jucer ujutro. Najvise me boli kad idem piskiti poslije se ne mogu uspraviti od boli, onda se smiri…kad lezim je ok. Mogu ispruziti nogu. Mislim da je mozda mjehur…

Da ti nije bubrežni kamenac ili upala jajnika/mjehura?

Hm, a sve je moguce...kamenac nisam imala na sistematskom u 7mj, ali mozda se stvorio...urin nedavno radila, ali sve se to moze na brzinu zakomplicirati...meni to izgleda da je nesto s mjehurom
    Ako uspijem na wc, a to bude i dalje boljrlo nisu ni crijeva i idem na hitnu
    Decko me samo zivcira i kad sam rekla da bi mozda na hitnu cudio se...njemu to nista nije jasno, misli da panicarim bezveze

💙

Dora4
    01. Ožujak 2020. 14:06

Ivcy draga cestitam na ulasku u 6.mj, meni se isto cini bez obzira na mirovanje i komplilacije kao da je vrijeme krenulo brze prolazit 😬 morat cu napravit konacno i popis stvarcica za bebe pa kad dodje trenutak da muz ne glavinja okolo i trazi pomoc prodavacica nego zna tocno sto kupuje! 
    Anavo takodjer cestitam na ulasku u 6.mj!
    Kaktusica bas si me nasmijala sa rafaellom, tj. prigodnim objasnjenjem za bademe 😂
    Rose draga, posto ne popusta bolje lijepo i na hitnu i sprijecit eventualno neko s*anje, a ako nije nista super, odahnut ces! 💓
    Svea mislim da ne bi trebalo utjecat, jedi danas normalno, nemoj navecer kasno jest, trebalo bi bar 8-12h biti bez unosa hrane, mozes vodu piti..mozes li pomaknut na utorak vadjenje, ako ti je frka lazno visokih nalaza?
    Daisy inhaliraj se ako ikako mozes, ako nemas onaj dizufor mozes u loncicu skuhat caj od kamilice, pricekaj da se mrvu ohladi (da ne oprzis lice) pa nagni glavu nad to i prekrij se rucnikom, disi tako, trebalo bi pomoc da ti sto vise sekreta izadje van i rascisti disne puteve..slobodno ponovi par puta tijekom dana!
    Takodjer, aqua maris kako su cure predlozile, kazes da ne pomaze, ali evo na primjeru glavobolje sam se uvjerila da mi je pomogao lekadol kojeg inace smatram prakticki lijekom za djecu jer mi je smijesan, uvijek uzimam nesto jace! Drzi se! 😘
    Lola joj, ne znam, probaj nac sto udobniji polozaj za spavanje, ali iskreno ne znam ima li tu pomoci..
    Mrvičak ,kako si ti danas s bolovima?
    Alisa, svakako sam za druzenje, haha toliko sam zeljela anonimnost, ali tijekom ovih nasih dopisivanja ste mi se sve toliko uvukle pod kozu da vas stvarno zelim upoznat 😀🥰

Vrapčić123
    01. Ožujak 2020. 14:08

Kaktusica ma ništa.. Samo nek ogtt bude tip top! Držim fige! 🤞
    Svea također ti želim sreću na ogtt-u, da bude odličan nalaz! 🙏🤞🙏🤞
    Rose samo ti osluškuj tijelo, ako ti bude još lošije odi svakako na hitnu. Jesi li pokušala nazvati hitnu? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    01. Ožujak 2020. 14:14

Dora, Vrapcic sad gledam prije2tj je urin i krv bio ok, ovaj tjedsn kod gineka ok. Ne kuzim...
    Nisam zvala hitnu, tko zna tko ce se javiti, a i reci ce dođite
    Pratit cu jos

💙

01. Ožujak 2020. 14:15

Dora4

Ivcydraga cestitam na ulasku u 6.mj, meni se isto cini bez obzira na mirovanje i komplilacije kao da je vrijeme krenulo brze prolazit 😬 morat cu napravit konacno i popis stvarcica za bebe pa kad dodje trenutak da muz ne glavinja okolo i trazi pomoc prodavacica nego zna tocno sto kupuje!
    Anavotakodjer cestitam na ulasku u 6.mj!
    Kaktusicabas si me nasmijala sa rafaellom, tj. prigodnim objasnjenjem za bademe 😂
    Rosedraga, posto ne popusta bolje lijepo i na hitnu i sprijecit eventualno neko s*anje, a ako nije nista super, odahnut ces! 💓
    Svea mislim da ne bi trebalo utjecat, jedi danas normalno, nemoj navecer kasno jest, trebalo bi bar 8-12h biti bez unosa hrane, mozes vodu piti..mozes li pomaknut na utorak vadjenje, ako ti je frka lazno visokih nalaza?
    Daisyinhaliraj se ako ikako mozes, ako nemas onaj dizufor mozes u loncicu skuhat caj od kamilice, pricekaj da se mrvu ohladi (da ne oprzis lice) pa nagni glavu nad to i prekrij se rucnikom, disi tako, trebalo bi pomoc da ti sto vise sekreta izadje van i rascisti disne puteve..slobodno ponovi par puta tijekom dana!
    Takodjer, aqua maris kako su cure predlozile, kazes da ne pomaze, ali evo na primjeru glavobolje sam se uvjerila da mi je pomogao lekadol kojeg inace smatram prakticki lijekom za djecu jer mi je smijesan, uvijek uzimam nesto jace! Drzi se! 😘
    Lola joj, ne znam, probaj nac sto udobniji polozaj za spavanje, ali iskreno ne znam ima li tu pomoci..
    Alisa,svakako sam za druzenje, haha toliko sam zeljela anonimnost, ali tijekom ovih nasih dopisivanja ste mi se sve toliko uvukle pod kozu da vas stvarno zelim upoznat 😀🥰

Hvala ti draga što misliš na mene. Puno sam bolje. Odmaram više pa je očito ono posljedica umora bila. U petak ću upitati dr za svaki slučaj i za tu bol i za kontrakcije. 
    Otkada sam ponovno počela piti magnezij solgarov citrat u obliku tableta puno me manje muče noge. Bila sam lijena zbog toga jer mi je direkt nekako jednostavniji ali onaj plivin nije potpuno citrat i očito mi nije dovoljno djelovao. Pa eto, cure, da znate nema do Solgarovog mg. 

Dora4
    01. Ožujak 2020. 14:23

mrvičak

Dora4

Ivcydraga cestitam na ulasku u 6.mj, meni se isto cini bez obzira na mirovanje i komplilacije kao da je vrijeme krenulo brze prolazit 😬 morat cu napravit konacno i popis stvarcica za bebe pa kad dodje trenutak da muz ne glavinja okolo i trazi pomoc prodavacica nego zna tocno sto kupuje!
    Anavotakodjer cestitam na ulasku u 6.mj!
    Kaktusicabas si me nasmijala sa rafaellom, tj. prigodnim objasnjenjem za bademe 😂
    Rosedraga, posto ne popusta bolje lijepo i na hitnu i sprijecit eventualno neko s*anje, a ako nije nista super, odahnut ces! 💓
    Daisyinhaliraj se ako ikako mozes, ako nemas onaj dizufor mozes u loncicu skuhat caj od kamilice, pricekaj da se mrvu ohladi (da ne oprzis lice) pa nagni glavu nad to i prekrij se rucnikom, disi tako, trebalo bi pomoc da ti sto vise sekreta izadje van i rascisti disne puteve..slobodno ponovi par puta tijekom dana!
    Alisa,svakako sam za druzenje, haha toliko sam zeljela anonimnost, ali tijekom ovih nasih dopisivanja ste mi se sve toliko uvukle pod kozu da vas stvarno zelim upoznat 😀🥰

Hvala ti draga što misliš na mene. Puno sam bolje. Odmaram više pa je očito ono posljedica umora bila. U petak ću upitati dr za svaki slučaj i za tu bol i za kontrakcije.
    Otkada sam ponovno počela piti magnezij solgarov citrat u obliku tableta puno me manje muče noge. Bila sam lijena zbog toga jer mi je direkt nekako jednostavniji ali onaj plivin nije potpuno citrat i očito mi nije dovoljno djelovao. Pa eto, cure, da znate nema do Solgarovog mg.

Super, drago mi je da ti ide na bolje! 💪🏼nis, smanji tempo i bit ce to super!! 😀😘

01. Ožujak 2020. 14:29

Svibanj:
    MALINA08 - 19.5. Dečko 💙
    LOLA – 22.5. Curica🌸
    FRAU - 29.5. CURICA 🌸
    LIPANJ:
    ISABELLA - 3.6.
    MIMOZA - 3.6. DEČKO💙
    TONKA341 - 3.6. Dečko 💙
    YVETTE - 6.6. Dečko 💙
    Zmya - 8.6. Dečko 💙
    Mila7 - 10.6. Dečko 💙
    AncY_23 - 12.6. Dečko 💙
    ena0206 - 13.6.curica🌸
    sierrav - 14.6. Dečko💙
    bebac24 - 14.6. DEČKO💙
    eovyn - 15.6. CURICA🌸
    Svea – 16.6. CURICA🌸
    Ivke - 17.6.
    LEONIUC – 18.6. CURICA🌸
    TRUDY – 18.6. DEČKO💙
    Pčelica06 - 20.6.💙
    MEDIJA - 20.6.
    Zara - 20.6.
    AMY2019 - 23.6.
    Indy - 23.6.💙💙
    DORA4 - 23.6. 💙🌸
    LEPTIR - 23.7.
    Tocka_tockica – 25.6. Dečko💙
    VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸
    ivcHy1306 - 28.6.dečko💙
    ANAV05 - 28.6. Curica🌸
    ELY - 30.6. DEČKO💙
    VERONIKA123– CURICA🌸
    SRPANJ:
    tea1401 - 1.7.
    alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
    BEZZO1991 - 1.7. Dečko 💙
    LORDY -. 2.7. CURICA🌸
    ANA_MARIJA_2019 - 4.7.
    Rose1 – 5.7. DEČKO💙
    POLLY - 6.7. Curica 🌸
    Danijela BB - 8.7. Curica 🌸
    MRVIČAK - 10.7.🌸
    LINA27 – 10.7.
    MIRTASIRIC1 - 11.7.
    LUNA999 - 12.7. Dečko 💙
    NIKITA206 – 16.7.
    RIO13 – 18.7. Dečko💙
    LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
    M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙
    DANA130 – 22.7.
    DAISY - 23.7. DEČKO💙
    FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
    KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
    Mokvica - 24.7. Curica 🌸
    Snoopy - 27.7.
    BARBY82 – 28.7.🌸
    VALENTINA – 28.7. DEČKO💙
    Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
    Panda - 30.7.
    MISSY – 31.7.
    KOLOVOZ:
    IVANA777 – 1.8.
    Renata92 - 1.8.
    Amber – 3.8.
    TRANCIC – 6.8.
    BLACKLIONESS - 14.8.
    Marmar - 16. 8.💙
    Fenjer - 23.8.
    CINNAMON – 27.8.
    Mala1- curica 🌸

NADOLAZEĆI PREGLEDI:
    Ožujak:
    Vrapcic123 - 3.3.
    Trudy - 3.3.
    TiKi92 - 4.3.
    Snoopy - 5.3.
    Mrvičak - 6.3.
    Bebač - 6.3.
    Lola777 - 6.3.
    Rio - 9.3.
    Kaktusica - 9.3.
    Yvette - 10.3.
    Snoopy - 10.3.
    Tonka341 - 10.3.
    Rose1 - 10.3.
    Pčelica06 - 10.3.
    Dana130 - 10.3.
    Mimoza - 10.3.
    Barby - 11.3.
    ALISA - 11.3.
    Anav05-12.3.
    Lelibeli - 12.3.
    Mokvica - 13.3.
    Kaktusica - 16.3.
    m_maaree - 16.3.
    Svea - 16.3.
    Polly - 17.3.
    Trancic - 18.3.
    Nikita206-19.3.
    Ivcy1306 - 19.3.
    Ena0206 - 19.3.
    Renata92-23.3.
    Zmya - 23.3.
    Danijela Bb - 24.3.
    Cinnamon - 24.3.
    Panda3-24.3.
    Leonie90  - 25.3.

• indy34
    01. Ožujak 2020. 14:43

Mrvicak oprosti zaboravila sam da napomenem moj iduci pregled je 24.3 pa nekad kad budes azurirala ..😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.