LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    01. Ožujak 2020. 14:56

Ja sam na ogtt samo taj dan prije pripazila sta jedem, a prije toga je bilo torti, sira, prsuta, francuske.. 
    I isla sam u Zvonigradsku, s tim da me pustila doma 2h, a onda sam doma jos malo odspavala do sljedeceg vadenja krvi :) muz vozio, nisam hodala ni nista radila, samo lezanje, ako zivite blizu laboratorija i mozete tako skombinirat, fyi. 
    Nije bilo toliko strasno nemoguce za popit, nosila sam i limun za svaki slucaj al stvarno, prezivljivo je.

zmya
    01. Ožujak 2020. 14:58

Za Solgarov Mg potpisujem, i u dane treninga i upala misica, naj je naj. Ja ga sa iHerba narucim, bude povoljniji, cak sa carinom!

Rose1
    01. Ožujak 2020. 15:02

mrvičak

Dora4

Ivcydraga cestitam na ulasku u 6.mj, meni se isto cini bez obzira na mirovanje i komplilacije kao da je vrijeme krenulo brze prolazit 😬 morat cu napravit konacno i popis stvarcica za bebe pa kad dodje trenutak da muz ne glavinja okolo i trazi pomoc prodavacica nego zna tocno sto kupuje!
    Anavotakodjer cestitam na ulasku u 6.mj!
    Kaktusicabas si me nasmijala sa rafaellom, tj. prigodnim objasnjenjem za bademe 😂
    Rosedraga, posto ne popusta bolje lijepo i na hitnu i sprijecit eventualno neko s*anje, a ako nije nista super, odahnut ces! 💓
    Svea mislim da ne bi trebalo utjecat, jedi danas normalno, nemoj navecer kasno jest, trebalo bi bar 8-12h biti bez unosa hrane, mozes vodu piti..mozes li pomaknut na utorak vadjenje, ako ti je frka lazno visokih nalaza?
    Daisyinhaliraj se ako ikako mozes, ako nemas onaj dizufor mozes u loncicu skuhat caj od kamilice, pricekaj da se mrvu ohladi (da ne oprzis lice) pa nagni glavu nad to i prekrij se rucnikom, disi tako, trebalo bi pomoc da ti sto vise sekreta izadje van i rascisti disne puteve..slobodno ponovi par puta tijekom dana!
    Takodjer, aqua maris kako su cure predlozile, kazes da ne pomaze, ali evo na primjeru glavobolje sam se uvjerila da mi je pomogao lekadol kojeg inace smatram prakticki lijekom za djecu jer mi je smijesan, uvijek uzimam nesto jace! Drzi se! 😘
    Lola joj, ne znam, probaj nac sto udobniji polozaj za spavanje, ali iskreno ne znam ima li tu pomoci..
    Mrvičak ,kako si ti danas s bolovima?
    Alisa,svakako sam za druzenje, haha toliko sam zeljela anonimnost, ali tijekom ovih nasih dopisivanja ste mi se sve toliko uvukle pod kozu da vas stvarno zelim upoznat 😀🥰

Hvala ti draga što misliš na mene. Puno sam bolje. Odmaram više pa je očito ono posljedica umora bila. U petak ću upitati dr za svaki slučaj i za tu bol i za kontrakcije.
    Otkada sam ponovno počela piti magnezij solgarov citrat u obliku tableta puno me manje muče noge. Bila sam lijena zbog toga jer mi je direkt nekako jednostavniji ali onaj plivin nije potpuno citrat i očito mi nije dovoljno djelovao. Pa eto, cure, da znate nema do Solgarovog mg.

Drago mi je da si bolje. Stvarno je drugo stanje, svaka od nas neke svoje bolove, problemcice...jao, nikad mira
    Dobro je znati, hvala na info za Mg.

💙

Fluffy
    01. Ožujak 2020. 15:38

Netko me je pitao za beta glukan u trudnoci. Teoretski nema nekakvih zapreka za koristenje, ali kako nema dovoljno studija i podataka o uzimanju istog za vrijeme trudnoce, ne preporuca ga se na svoju ruku, nego tek ako lijecnik procijeni da je za imunitet to potrebno. Isto tako je bitno znati jeli osoba uzima jos kakve druge lijekove koji bi mogli biti potencijalna kocnica za uzimanje beta glukana. 
    Daisy, bas nikad mi nije izbacilo nista osim ako nebi bio neki jaci piling u pitanju pa mi nadrazio kozu. Sumnjam na jednu bb kremicu da mi je izazvala reakciju jer je inace nisam stavljala sve do jucer, pa cu je sad svakako izbjegavati😅

Vrapčić123
    01. Ožujak 2020. 15:44

Fluffy jel se osip primirio? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Fluffy
    01. Ožujak 2020. 15:56

Vrapcic, je...bolje je. Nije bio bas osip, vise crvenilo i peckanje...ko da sam na suncu bila bez kremice za suncanje 😅. Malo sam aloe vera gel stavila pa se smirilo. Bilo mi je smijesno kako smo jutros dosle sve s nekim tegobama haha. Kakvo vrijeme, takve i mi. Jel i kod vas kisa? U St je danas bas sivilo 

Vrapčić123
    01. Ožujak 2020. 16:43

Fluffy drago mi je da se primirilo... Da, baš nas je danas sve nekako krenulo 🤦‍♀️ U Zagrebu je tmuran i siv dan, eto tek sad primjetih da je sitno i kišica padala. Neki glupav dan, baš za leženje pred tv-om. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Leonie90
    01. Ožujak 2020. 17:08

Svea sretno na ogtt i javi kako je proslo. I ja sam mislila ici ovaj tjedan, ali ipak necu moci posto sam se razbolila.
    Rose nadam se da ce te proci i da neces morati na hitnu. 

kaktusica
    01. Ožujak 2020. 17:28

Fluffy ja sam imala i prvoj trudnoci spider naevi ili spider nevus, kao manje crvene mrlje i to po cijelom tijelu, ali samo po par komada, znale su se spontano povuci a neki dan sam primjetila da mi se opet javljaju tj. javila mi se jedna na trbuhu, kad se budem veceras isla tusirati poslikam ti. Bas sam.se bila prepala pa mi muz pogledao i rekao da je to opet to. Nije nis opasno, jedino malo svrbi.
    Rose jesi bolje? Nadam se da je bol popustila i da je to samo od rastezanja i gimnastike beboline 🤸‍♀️🤸‍♂️
    Dora jesi se odmarala danas? Evo da si blize donijela bi ti komad kolaca. Guzica se uzelila slatkoga pa napravila nesto kremasto od vanilije i malina, da proljev bolje ide 🤣
    Zmya jos malo pa odbrojavas sitno, sutra je vec 3.mj. Nadam se da necete imati problema na granici tj. na aerodromu zbog ovog ludila oko korone.
    Meni se dogadja da od ovog silnog naljevanja vodom imam osjecaj kao da.mi je trbuh balon koji je dopola pun vode pa ga netko mucka, bas neki glup osjecaj.

Trancie
    01. Ožujak 2020. 17:28

Daisy100 ja nos jedino inhalacijom sa fizioloskom, i ispiranje istom. Eventualno aqua maris sprej!
    Blacklioness uzas su mi te jaslice , ali moram i ja isto tako odma slati s godinu dana... pa kako bude; nadam se da ce bit boljeg zdravlja nego mala sada! 
    Nikita206 i meni je to bilo ajme kako ce mi sisat , imam isto osjetljive bradavice , ali nije mi slicno to nicem drugom!! 
    Ivey i Anavo cestitke na ulasku u 6. Mjesec ❤️
    Zmya za koliko ti dodje Magnezi sa iherba!? Ja sam mislila naruciti mozda !? Carina naplate !? Il uzimas puno komada 🤷🏼‍♀️
    Rose nadam se da si bolje ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.