Fluffy, jesi ti farmaceut po struci? Ja sam kemicar, al sigurno ti kao farmaceut poznas bolje materiju.
Nazalost, zbog depresije i anksioznosti pijem Zoloft od 20 tj. trudnoce.Sad sam 28 tj. i vec neko vrijeme imam bolove u ledjima, a danas osobito pa sam oko 13 sati popila Lekadol 500. Moze li ova kombinacija stetiti bebi i opcenito me zanima tvoje misljenje o antidepresivu u trudnoci?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure hvala sto brinete❤pa nisam bas puno bolje, ali nije ni gore...ni sama vise ne znam sto da radim
💙
Cure hvala sto brinete❤pa nisam bas puno bolje, ali nije ni gore…ni sama vise ne znam sto da radim
Radje odi pa ces makar znati za ubuduce, ipak je to trudnoca i bolje je biti oprezan pa makar puhala na hladno
Cure, jel ima tko iskustva sa Nuna kolicima? Jel bude taj brand izlozen na onom sajmu u Westgateu?
[link=https://lilypie.com][/link]
Cure hvala sto brinete❤pa nisam bas puno bolje, ali nije ni gore…ni sama vise ne znam sto da radim
Mene je 31.12. bolilo na desnoj strani i tad sam imala upalu mjehura i pijesak i na hitnoj primala infuziju i dobila antibiotik.3 dana prije sam isto bila na hitnoj i mokraca je bila savrsena.U samo 3 dana se u organizmu nesto poremetilo.Moze ti biti pijesak il kamenac.Jeli osjecas da te smeta sta u predjelu bubrega?
Mene je 31.12. bolilo na desnoj strani i tad sam imala upalu mjehura i pijesak i na hitnoj primala infuziju i dobila antibiotik.3 dana prije sam isto bila na hitnoj i mokraca je bila savrsena.U samo 3 dana se u organizmu nesto poremetilo.Moze ti biti pijesak il kamenac.Jeli osjecas da te smeta sta u predjelu bubrega?
Boli na desnoj strani trbuha pa zna cak skoro do prepone... leđa za sada ne...jesu te zadrzali u bolnici? Mislim da cu se sad spremiti pa ici jer bas kad krenem piskiti krene te bol u trbuhu bas dosta jako
💙
Rose ako ides u kbc odmah ce ti biti nalazi gotovi. Drzim fige da bude sve ok, javi nam se a mi mislimo na tebe 😘😘
Boli na desnoj strani trbuha pa zna cak skoro do prepone… leđa za sada ne…jesu te zadrzali u bolnici? Mislim da cu se sad spremiti pa ici jer bas kad krenem piskiti krene te bol u trbuhu bas dosta jako
Ostala do 1 30 u noci.Kad sam sve infuzije primila isla kuci. Samo se ti spremi i pogledaj sta je. Ponesi vode da mos piti i neku cokoladicu ili sl.
Lola odmah su ti vadili krv i dala mokracu i odmah ti bili nalazi?
Nalazi su bili nakon 1,5 h. Tako je bar u Splitu, a pretpostavljam i u drugim gradovima.
Sortiraj odgovore
Najstariji