LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    01. Ožujak 2020. 19:08

Napisem cijeli post i onda mi se sve izbrise 😅
    Lola, slobodno kad god te boli mozes uzeti Lekadol, nema nikakve kontraindikacije sa Zoloftom ni van trudnoce pa tako ni u trudnoci, niti steti plodu. Sto se tiCe uzimanja antidepresiva u trudnoci, neke vrste se definitivno nebi smjele uzimati dok se sertralin (Zoloft) smatra sigurnim. Svim trudnicama koje uzimaju bilo kakvu vrstu kronicne terapije se javlja milion upitnika nad glavom, medutim iskustva su uvijek pokazala da je korist uzimanja lijeka puno veca nego potencijalni rizici ne uzimanja terapije. Bitno je onda samo u skladu sa stanjem u kojem se nalazis, trudnoca, naci lijek izbora...sto ti definitivno imas. Nadam se da sam ti uspjela malo rijesiti nedoumice, i da ces ovaj ostatak trudnoce provesti u miru🤗 veci dio si vec prosla 😄. 
    Kaktusice, ako se sjetis svakako slikaj. Iako ovo moje mi bas izgleda ko klasicna nadrazenost koze na neki proizvod. Mozda radi hormona sad drugacije reagiram na neke sastojke u kremicama koje mi prije nisu pokazivale reakciju🤷🏻‍♀️. Sad se dosta smirilo, nema vise peckanja a i crvenilo je skoro pa proslo. Jutros sam ko racic izgledala 🤭. 
    Rose, ipak bi se javila lijecniku radi tih bolova. Uvijek se bolje pregledati pa taman i da nista niie, sta se nadamo 😀

• lola777
    01. Ožujak 2020. 19:30

Fluffy, puno ti hvala na odgovoru. Prije trudnoce ga nisam koristila oko 1,5 god. i eto uhvatilo me oko 20 - tog tjedna.Probala sam bez, al sam samo tonila, a dite me gledalo takvu.Konzultirala sam se i s farmakologom , i evo ti si isto potvrdila, ali uvil ta griznja savjesti.Hvala ti ❤

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• anav05
    01. Ožujak 2020. 19:49

Rose1

Cure hvala sto brinete❤pa nisam bas puno bolje, ali nije ni gore…ni sama vise ne znam sto da radim

Ja bi isto otisla na hitnu... drzim fige da bude sve ok🙂
    Javi sto su rekli.

Vrapčić123
    01. Ožujak 2020. 20:37

Rose sretno i javi nam se 🙏👍
    Lux ja sam sestri kupila Nuna leaf ležaljku za bebu kada joj se mala rodila. Sestra je bila oduševljena. Eto to je jedino od tog brenda da znam da je bilo odlično! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    01. Ožujak 2020. 21:23

Kaktusica ti si ko ja, hahahah, premda znam sto bi trebalo i bilo pametno u slucaju proljeva, sjecam se da sam (ne jednom) znala trpat i slatko i pizze 😬😷🙈🙈🙈 ne bi imala nista protiv finog kolaca! Mljac!! 🤗 mogle bi se nas dvije nac taman na pola puta s tom probavom, ja pak cijeli dan umirem od bolova crijeva, zeljezo me dosta zatvara, cini se kao da kakam kamenje, danas je bilo najneugodnije i najjaci bolovi u cijeloj T, cak sam i cepic uzela, al uzas, preznojila sam se ne znam koliko puta, mislim da cu zaspat ko zaklana koliko sam umorna od toga! 😬
    Rose micika, drzi nam se, zao mi je sto nije popustilo, nadam se da ce ti pomoc u bolnici! Uz tebe smo sve!! 💝 javi se kad budes mogla! Grlim te! 😘
    Laku noc drage curke 

zmya
    02. Ožujak 2020. 02:49

kaktusice e da, jos dva tjedna. Nadam se i ja da ce biti sve u redu na aerodromu, iako iskustva putnika koji su dolazili iz Kine kazu neki da nisu ni mogli naci tog granicnog inspektora, da su nekima u transferu mjerili temperaturu, nekima ne.
    Zadnja uputa HZJZ je zdravstveni nadzor - znaci javljanje dezurnom epidemiologu 14 dana u kucnoj samoizolaciji. U samoizolaciji sam ovdje vec mjesec i pol dana, relacija ducan, parkic, jednom bolnica na pregled.. 
    Svakako necu ici 2 tjedna u firmu jos kad dodem, al imam preglede i bolnice kad dodem...

Trancie nekad narucim kutiju, nekad dvije, obicno je cijena za pakiranje od 120 tableta manja od cijene 60 tableta u Hr. Dode kroz tjedan do 10 dana, kako te pogodi vikend, al dosta brzo! Ne carini se do 170kn(il 180?) mislim.

A mi smo danas sretni i veseli, usli smo u 7.mjesec  Yaaaay!

• anav05
    02. Ožujak 2020. 05:49

zmya

kaktusice e da, jos dva tjedna. Nadam se i ja da ce biti sve u redu na aerodromu, iako iskustva putnika koji su dolazili iz Kine kazu neki da nisu ni mogli naci tog granicnog inspektora, da su nekima u transferu mjerili temperaturu, nekima ne.
    Zadnja uputa HZJZ je zdravstveni nadzor - znaci javljanje dezurnom epidemiologu 14 dana u kucnoj samoizolaciji. U samoizolaciji sam ovdje vec mjesec i pol dana, relacija ducan, parkic, jednom bolnica na pregled..
    Svakako necu ici 2 tjedna u firmu jos kad dodem, al imam preglede i bolnice kad dodem…Trancie nekad narucim kutiju, nekad dvije, obicno je cijena za pakiranje od 120 tableta manja od cijene 60 tableta u Hr. Dode kroz tjedan do 10 dana, kako te pogodi vikend, al dosta brzo! Ne carini se do 170kn(il 180?) mislim.

A mi smo danas sretni i veseli, usli smo u 7.mjesecYaaaay!

Čestitam na ulazu u 7.mjesec😊😊
    Drzim ti fige da s letom prodje sve ok!

Trancie
    02. Ožujak 2020. 07:16

zmya

Svakako necu ici 2 tjedna u firmu jos kad dodem, al imam preglede i bolnice kad dodem…Trancie nekad narucim kutiju, nekad dvije, obicno je cijena za pakiranje od 120 tableta manja od cijene 60 tableta u Hr. Dode kroz tjedan do 10 dana, kako te pogodi vikend, al dosta brzo! Ne carini se do 170kn(il 180?) mislim.

A mi smo danas sretni i veseli, usli smo u 7.mjesecYaaaay!

Znam da je baš razlika u cijeni, zato bi si i naručila tako da imam tipa dvije kutije da sam mirna 4 mjeseca; više mi ni ne treba :-) Hvala ti baš budem pogledala danas. 
    Zmya čestitke na ulsku u 7. mjeseci , to je već veliko :-)
    Rose kako si jutros?

02. Ožujak 2020. 07:23

Jutro. Ja prijavljujem prvu cijelu prospavanu noć nakon dugo vremena. 🎉🎉
    Uhvatio me suhi ksšslj i nije mi ugodno kašljati jer me na taj podražaj boli trbuh. Ima li itko slično iskustvo?Rose, kako si?

Dora4
    02. Ožujak 2020. 07:31

Dobro jutro! ☕
    Usla sam nadajuci se da se Rose javila, nadam se da je sve u redu i da spava nakon bolnice, to tako iscrpi plazenje po tim hitnama i cudima..
    Zmya cestitam na ulasku u 7.mj!! 🥳🥰
    Mrvičak divno!!! Spavanacccc 😴☺️ hm mozda isto ono karamelizirano mlijeko da probas popit? 
    Kaslji tako da otvoris usta, isplazis jezik van i onda lagano iskasljavaj..malo sam nespretno objasnila, ali nadam se da ces me ipak razumijet i da ce pomoc! E da, ja jos i primim trbuh kad kasljem da ga sto manje treskam i mrdam 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.