LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alisanazemlji
    01. Ožujak 2020. 12:17

Jutro ili podne cure! ☀ 
    Ja sam malo bolje što se tiče prehlade. Jučer mi sw stvorio ječmenac, no uspio se povući u jednom danu što je čudo! Dečko je nabavio mast koja se zove Opticleaner-zuma. 
    mogu je koristiti trudnice, i očito je jako učinkovita! Uglavnom, svima je preporučam. 
    Već sam se pribojala da ću se izgledati kao kiklop! 😀
    Ja sam definitivno za cijepljenje! Sve ste već rekle i slažem se s time. Vjerujem modernoj medicini i znanosti pa sam si na čisto sa tim...
    A što se tiče dojenja, veselim mu se. 🥰
    Rose, zasad sam stala sa imuno - betaglukanom-seka sutra ide do svoje ginekologice pa će i nju još dodatno pitati za taj preparat da vidim možemo li ga nastaviti dalje konzumirati ili ne...
    Što se tiče viđanja-cure koje ste u zagrebu ili ćete biti, ja sam svakako da se vidimo. Ja ću za nekih mjesec dana na čuvanje trudnoće pa ću od tada biti free...Jako bi me razveselilo da se vidimo i upoznamo uživo. 
    Dora, i ostale cure  koje će tada moći, drago bi mi bilo da se upoznamo  i na jesen :) ❤️ 

Curka je ❤

• anav05
    01. Ožujak 2020. 12:24

kaktusica

Jutro cure!
    Vrapcic da, sin je sad 6.razred. Ma nema sto nismo probali za imunitet, magarece je mlijeko bilo dobro ali kratkotrajno, probalansam sa raznoraznom prehranom, izbacili kravlje mlijeko (to i dan danas ne pije jer mu stvara sluz i zacepljuje nos), sport, planine promjena klime.. Nazalost genetika je tu bitna jer smo i moj tata i ja alergicari pa je povukao od nas. Vodili smo ga svagdje po misljenja i jedan odlican alergolog nam je rekao da je imunitet nesto sto imas ili nemas. Nema tog limuna, meda, vitamina c, imunoglukana i prepelicjeg jaja koji ce ti pomoci da ga pojacas. Tako da, sad je to pod kontrolom, malo je lakse kad je stariji iako je sad lagano u pubertetu pa ne zeli jesti onoliko povrca i voca kao prije ali trudim se da jede raznoliko, ide na sport i pazi da se ne ne osusi preznojen. Najvise mu odgovara ljeto, tad nema nikakvih problema. Nis, morat ceno se preselit na Havaje 😁🌺🏖🏝
    I jos nesto oko dojenja, ja sam samu sebe bas paihicki izmucila jer sam silno htjela uspjeti. Na kraju jesam ali pod cijenu vlastitog zdravlja jer sam i smrsavila jako, bila neispavana, nervozna i mislila da sam losa mama ako ne dojim. Ovaj put ako vidim da nece ici glatko odmah cu uvesti adaptirano i imati mir zajedno s bebom. Iako, sad znam sve te cake i probleme koji mogu nastati pa ce vjerujem biti lakse.

Meni je ovo prvo dijete, ali čitajući, slušajući nekako sam oko tog dojenja došla do istog zaključka kao i ti.
    A što se tiče alergija, moj muž isto tako, sve me strah sada breze kada krene...a mama ga je dojila skroz. Ja sam bila na adaptiranom od početka i nikad problema s alergijama, imunitetom. Tako da...kako biti pametan u svemu?
    Nikako, nego kako bude, s tim se boriti pa tko je jači😊

• anav05
    01. Ožujak 2020. 12:28

Ivcy1306

Jutrooo curke! 😊
    Mi smo danas punih 23tt💪 , znaci ulazimo u 6.mjesec jeeeej🤰🤰🤭 iako mirujem ide vrijeme i to najbolje vidim po tim tjednima kad gledam unazad.
    Nadam se da ste sve dobro..
    Rose vidim da ti imas nekakvih tegoba, drzim fige da je sve u redu🙏
    ..
    Curke uzivajte u nedjelji, ja sam danas odlucila poslozit komodu za malenog i dio robice pa da vidim sto mi jos fali a sto ne, morat cu se trgnut u vezi toga malo. Receno mi nek izdrzim do 36.tjedna i bit ce sve super, tako da do tad imam jos 13😱 brzo ce to!!

Pa ti i ja smo u dan iste😊
    Joj, ja sam to sve jos pustila...idem od Uskrsa na GO pa na porodiljni pa cu tad, to mi je dva i pol mjeseca prije termina🙂

Vrapčić123
    01. Ožujak 2020. 12:30

Alisa i ostale curke i meni bi bilo drago da se upoznamo u živo 💜❤️💙 Tako da ako će biti kakvo druženje ja sam za...  👍👍👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    01. Ožujak 2020. 12:35

Vrapcic jvala na savjetu za ogtt, ja to nisam norala raditi u prvoj trudnoci. Znaci, par dana prije cu biti uzorna trudnica 😁
    Alisa zamisli, ti trudnica pa dobila jecmenac a trebalo bi biti da onaj tko ljuti trudnice dobije, ili makar da im prijetimo 🤣 Nek se povuklo, bas cu so zapisat tu mast.
    Dojis ih do iznemoglosti da bi ti u pubertetu rekli da zeli za rucak mac&cheese 🙄  Al sam ga zeznula pa napravila na svoj nacin, dodala brokulu,  luk i cesnjak 😁

• anav05
    01. Ožujak 2020. 12:35

Vrapcic123

Alisa i ostale curke i meni bi bilo drago da se upoznamo u živo 💜❤️💙 Tako da ako će biti kakvo druženje ja sam za… 👍👍👍

I ja sam za, svakako😊😊

Lelibeli
    01. Ožujak 2020. 12:37

Ja sam svoju malu rodila na carski, plašili me da neće doć mliko za 4 dana, meni došlo odma drugi dan čim je počela sisat. Inače imam osjetljive bradavice ali sam prije poroda znala sa hladnom vodom malo da se pripreme ☺️, dojila skoro godinu dana i ona više nije htjela, nikad nikakvih problema, al najvažnije da se ne upale je da onu iz koje dijete nije dojilo izdojite i ja sam proljevala jer nisam ni znala da mogu zamrznit, oni kad su puno mali ne mogu toliko pojest, ja sam slušala u tome svoju mater i stvarno me spasilo iako sam u rodilištu bila na rubu upale, oni mi donili izdajalicu i spasilo me, kasnije je cura kad je narasla obe bi podojila 🤗. Meni je to tako lipo iskustvo i puno je lakše nego se stalno dizat i radit bocu a i mama i beba se povežu ♥️ Nadam se i s njih dva da ću uspit koliko toliko. 

Rose1
    01. Ožujak 2020. 12:47

Mrvicak, Svea,Fluffy hvala cure, lezim pa cemo vidjeti...
    Daisy kso sto je Fluffy rekla Aqua maris strong
    Alisa mislim da imamo farmaceutkinju u grupi pa mozda zna smije li se u trudnoci betaglukan 
    Sto se tice okupljanja i ja sam ZA

💙

Rose1
    01. Ožujak 2020. 12:56

Vrapcic123

Pozdrav curke!Kaktusica žao mi je čuti za sina, no vjerujem da će kako bude rastao i jačao, da će tako i organizam jačati… Tako je slično bilo kod moje sestre, no sad je zdrava ko dren, curka ima 18.godina, no već je u OŠ bilo punoo bolje! Tako da držim fige da napreduje po malo…🤞🤞
    Marta drži se, ja ne znam baš o tome ništa specijalno pa ti ne mogu pomoći. Jedino pretpostavljam da je dobro piti čaja, juhe, tekućine, dvopeka… 👍
    Rose mislim da slijepo crijevo boli baš jako, da bi već do sada bila u bolnici od tih bolova.. No svakako pitaj doktora.. 👍

Nadam se da je tako🙏 vidjet cu tokom dana

💙

kaktusica
    01. Ožujak 2020. 13:02

Rose jel malo popustila bol? A da nisu kruzni ligamenti? Mozes li ispruziti desnu nogu?
    Kad sam imala mastitis sos savjetnica mi je rekla da ako nikako ne nogu razbiti kvrgu da nek proba muz izvuci, srecom uspjela sam masazom i oblozima kupusa ali da nije bome bi i on sudjelovao 🤣 Inace, kazu patronazne da curice bolje vuku od muskih. Tko bi rekao ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.