LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lordy
    09. Veljača 2020. 16:19

Yvette ja sam prije osam godina rodila u splitskom rodilistu, trazila sam u nekoliko navrata epiduralnu i nisam je dobila, a niti konkretni razlog zasto mi nece dati.Mene su isto malo zarizali, al nisam osjetila to, kao ni sivanje.U radaoni mi je bio pakao od vrucine, a u sobi odlicno.

URL = https: //lilypie.com]

yvette
    09. Veljača 2020. 17:16

Lola ne znam onda do cega je sto mene ocito nitko ne shvaca ozbiljno... Stvarno nisam netko tko dize frku bezveze. U zivotu sam otisla dvaput na hitni ginekoloski, prvi put nazalost kada sam imala spontani, a nisam ni znala da sam trudna. I sad drugi put samo zato sto su me s obicne hitne presaltali kod njih. Oba puta su bili neugodni, osjecala sam se kao da sam netko tko umislja i dolazi bezveze, i poslana sam kuci bez nekih bitnijih pretraga. Ovaj put nema ni veze, hidronefroza 1.stupnja nije opasna, ali kad sam imala vanmaternicnu je moglo doci do sepse jer me nakon njihovog otpustanja docekao vikend, pa sam tek u ponedjeljak doznala o cemu se radi. I uvijek me zanimalo, jeli to po zakonu da stazisti pregledavaju i salju kuci dok je doktor na porodu i operaciji, zar ti mladi ljudi nebi trebali imati kakav nadzor 🤔
    Rose nisam osjetila bubreg vec sigurno 2 tjedna. Nemam simptoma, idem u wc ucestalo i bude par kapi ali to vise povezujem s trudnocom. Kakvo je stanje kod tebe? 
    Bezzo mene ti stolcici i kada ne zanimaju pa cak i da nude. Sasvim zadovoljna bi bila da mi daju epiduralnu, a za drip, dolantin ili epiziotomiju se ne bih mjesala. Ne mislim da sam najpametnija po pitanju toga. Jedino mi se ne svida naskakivanje na trbuh i rucno sirenje. Jeli to uopce moguce odbiti ako se ne budem otvarala. 🤔 

yvette
    09. Veljača 2020. 17:19

Lordy nazalost o epiduralnoj mozemo samo sanjati...Koliko ti je dugo trajao porod? 

• lola777
    09. Veljača 2020. 17:23

To sam i ja primjetila da su mladi lijecnici i uvijek drugi.Jednom mi je samo bila dr.Kosovic na hitnoj i s njom je bila stazistica pa joj je ona objasnjavala
    Dr.Kosovic je vrhunska i ako vas dopadne na porodu, mozete bit sretne.Predivna je, i meni je bila na prvom porodu.
    Trenutno je i tamo i privatno u dr Mimice. A jeli koja od vss iz Splita cula da se dr Mimica isto vraca radit u bolnicu.
    To mi je rekla kuma koja radi u bolnici, al na drugom odjelu.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

kaktusica
    09. Veljača 2020. 17:30

Pozdrav cure, ova dva dana sam bila u pogonu pa se slabo javljam.. 
    Vrapcic preslatka ti busa ,  bas si mrsavica pa to jos ljepse izgleda 🥰
    Bebac zao mi je zbog mame...bas je to tuzno i grozno i zao mi je. 
    Meni je mama bila skoro 2 mjeseca pomagati, da nije bilo nje ne znam kako bi... udaljeni su od mene 600km pa nam to uzasno pada a od svekrve nikakve konkretne pomoci.
    Epiduralna ne bi ju, hvala. Muz mi je anesteziolog i svejedno biram roditi bez toga. Svugdje fali anesteziologa pa su razvuceni na sve strane i zato nije lako dobiti epiduralnu, jos ako ginekolog ne zna procijeniti kad da ju daju...

Zaraa
    09. Veljača 2020. 17:33

Pozdrav curke, kako ste?
    Ja san jucer bila cili dan u skitnji, danas sam koma. Zakljucila sam, jedan dan setnje, tri dana odmora hehe
    Dora drago mi je da si izasla! 😍🥳
    Vidim da je tema rodiliste. Ja sam isto iz st, prvorotkinja sam, al ne bojim se, od nikoga sebi poznatoga ili bliskoga nisan cula ruzno iskustvo, dapace, samo pozitivna iskustva. 
    A sta se tice hitne ginekoloske, nazalost posjecivala sam ih cesto, i nikad nisan imala neugodno iskustvo. Uvik su super.
    Eto zadnji put kad sam bila radi bolova (prije koji tjedan) odma su mi vadili krv, mokracu, ponudili mi da legnem dok nalazi budu gotovi, pitali ocu li vecerat (nisan lezala u sobi nego doli na hitnom gin, doslovno 2 ure, dok su nalazi bili gotovi) i pustena doma uz pregled od 2 razlicita doktora da budu sigurni da je sve oke. Jedan me.prigleda prije nalaza drugi nakon za svaki slucaj. 
    I radi se od starijim doktorima, nisu bili stazisti. Sad jesam imala srice, ili sta, neznam, al stvarno zasada imam samo lipo iskustvo.

💞girl💞

dana130
    09. Veljača 2020. 17:52

Rose1

Bebac bas mi je zao sto imas probleme s mamom☹lakse je kad obitelj uskoci, ali nauci covjek odraditi i sam
    Vrapcic odlicno za kolica, koja ste ono uzeli?
    Dana predivno sve, i buket i sala

Hvalaa 😘

Baby girl 💜

Lordy
    09. Veljača 2020. 18:25

Yvette dosla sam u 2 sata po noci, a rodila u 23.45.Kad sam dosla bila otvorena 2 prsta, ctg pokaziva trudove, obavila klistir i stavili me u boks.Ja cila sritna, sad cu pretrpiti bolove i rodit, kad ono sipak.Dosla doktorica i zakljucila da nema zurbe i poslala me u sobu.U sobi sam bila cili dan sa trudovima koji su mi lomili kosti i nitko me nije posjeciva, kad nisam vise mogla izdrzati potrazila sam doktora.Posla me u radaonu i ubrzo sam rodila.Ovi put se necu zurit, nego cekat trudove iz leda.

URL = https: //lilypie.com]

Zaraa
    09. Veljača 2020. 18:45

Curke, mene opet poceli zezat orgazmi u snu, jucer ujutro i jutros me probudio...
    Jel to moja potisnuta zelja ili samo veca prokvrljenost maternice pa tako rezultira?!
    Nisan ni sama pametna.
    Uglavnom skroz sam smetnila pitat ginekologicu zadnji put za odnose, dosad sam imala zabranu, a zadnji put mi je rekla da smo u fazi zdrave i uredne trudnoce. 
    Iskreno, gorin od zelje, od 9 miseca samo mogu gledat muza, dosad mi nije bilo ni napeto, a sad san vec malo luda, bas mi fali, vratila se zelja. Stalno cekan da se docepan muza, a s druge strane strah me na svoju ruku tj bez odobrenja. 
    Ima li iko da me razumi? Vi sta imate redovite odnose, zavidim vam😑😓

💞girl💞

09. Veljača 2020. 18:49

Zaraa

Curke, mene opet poceli zezat orgazmi u snu, jucer ujutro i jutros me probudio…
    Jel to moja potisnuta zelja ili samo veca prokvrljenost maternice pa tako rezultira?!
    Nisan ni sama pametna.
    Uglavnom skroz sam smetnila pitat ginekologicu zadnji put za odnose, dosad sam imala zabranu, a zadnji put mi je rekla da smo u fazi zdrave i uredne trudnoce.
    Iskreno, gorin od zelje, od 9 miseca samo mogu gledat muza, dosad mi nije bilo ni napeto, a sad san vec malo luda, bas mi fali, vratila se zelja. Stalno cekan da se docepan muza, a s druge strane strah me na svoju ruku tj bez odobrenja.
    Ima li iko da me razumi? Vi sta imate redovite odnose, zavidim vam😑😓

Ja imala zabranu nakon otkrića hematoma, za 4 tjedna dana dozvolu i evo opet zabrana zbog niske posteljice. I ja sam luda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.