🐝 Moja sućut. Također sam vezana na djedove i bake, bili su velik dio mog života. Još su mi svi živi i zdravi. Nadam se da će svi dočekati prvo praunuče. U obitelji nije godinama bilo beba. Polako dajemo do znanja po redu kako koga sretnemo.
Rio lijepi trbuščić, ne mogu vjerovat da će vrlo vjerojatno moj tako izgledat na idućem pregledu. Svaki milimetar mi se skuži koliko sam mršava. 🤰😊
Drzi se pcelice 😘
Sto se poroda u Ri tice, ja mogu samo rec da je moje iskustvo s carskog jako lijepo. Od primanja do same operacije svi su bili divni. Gore poslije ima nekih malo cudnih sestara, ali za ta dva dana koliko sam bila, nije me bas bilo briga. Nakon carskog odmah su mi dali da ga poljubim, pa mi ga donjeli nakon cca 2-3 sata, onda sam jos malo dolje lezala i u sobu. U sobi je bio opet tu istu vecer sa mnom i nisu mi ga vise uzimali osim za preglede.
Ja isto nocas slabo spavala, nikako se namjestit. A kad bi zaspala neko ludilo od snova...
Jutro curke!
Bebac i ja se znam tako probuditi, no na sreću me glad još nije hvatala. Al koma je to buđenje usred noći 🙄
Anav da, punoo je bolje vidjeti ih u živo, osobito boje, mi htjeli sivu, no na slici i u živo nam nekako nije bila ista i kupili ipak crna. A ionako smo se u crna na prvu zaljubili 😍 Al siva na slici i u živo zaista nije bila ista.. Tako da dobro da smo išli h živo proučavati kolica 😊
Pčelica moja iskrena sućut zbog djeda 😔 I nadam se zaista da ti je ovo zadnji sprovod još dugoo dugooo vremena... 🥰
Mrvičak mislim da nije malo, ubaci samo još recimo šaku orašastih plodova i još čašu mlijeka, jogurta ili još voća i to je ok. Uglavnom pokušaj jesti 5 puta dnevno što zdravije (koliko ti se jede, pa makar manje porcije) mogu biti i manje porcije, koliko možeš i sve ok. Doručak, pa međuobrok, pa ručak, pa međuobrok pa večeru i to je na kraju krajeva preporuka nutricionista za prehranu u trudnoći. Zdravo i umjereno, a zapravo bi mi trudnice trebale jesti samo dodatan jedan zdravi obrok u trudnoći za bebicu. Znaš ono kak neki vele da moramo jesti za dvije osobe, za to kažu nutricionisti da nije točno. Mene sad bio uhvatio koma period za slatkim i moram se skulirati jer ću uskoro vaditi ogtt i ostale nalaze, pa da se ne usosim sama još ... 😅🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dobro jutro svima!!
Vrapcic super za kolica
Rio presladak ti je trbuscic
Mimoza bas iscekujem da nam javis dozivljaje!
Pcelice, primi moju sucut, jako mi je zao sto bas sad prolazis kroz sve te teske trenutke i emocije, ali kako si i sama napisala, budi jaka zbog bebice koja raste u tebi ♡
Mrvičak, jao nemoj pliz panicarit da ne pocnem i ja haha evo opisala si otprilike moje dane.. dorucak, rucak, vecera i izmedju nes prigrizem sitno, ali ne smatram da je premalo, doktori kod kojih sam bila su mi rekli da nastavim jesti normalno i da je bitnija kvaliteta nego kvantiteta, bebe se hrane i iz nasih ranijih zaliha, rastu i razvijaju se unatoc tome sto jedem obicne porcije i zato ne brinem..trudim se da je hrana koju jedem zdrava, ali naravno da bude tu i junka ponekad..
Rose, ja isto muku mucim s kukovima pogotovo zadnjih tjedana jer stvarno mirujem po cijele dane, a olaksam si kratkom setnjom po stanu, prebacim se na ledja koju minutu pa na drugi bok malo duze i onda nazad ledja pa lijevi bok..a ti smijes setat i to? Mozda da si ukljucis u dnevnu rutinu malo cesce neke krace relacije cisto da su kukovi aktivni?
Trancie drago mi je da ide na bolje, nadam se da si uskoro ko nova!
Prijavljujem uspjesan pregled, samo je provjerio srce, malo mozak i cerviks.
Iduci pregled 11.03.
Dobila sam 4kg u mjesec dana, sto je +7 ukupno :D
Malina super za pregled!
Ostale curke, cekamo i vase dobre vijesti da nam lijepo otvorite tjedan!!
Pcelice, moja iskrena sucut, drzi se❤
Mrvicak, nemoj imati griznju savijest, ima nas ovdje npr.ja😂...koja od mucnina i povracanja tjednima nije jela skoro nikakve obroke a i kad bi pojela svi bi zavrsili u wc..tak da dont worry ;)
Anja🌸🌸
Hvala Dora.... valjda će se smirit;
Malina08 super za uspješan pregled.
Ja preko vikenda puno manje jedem, nego preko tjedna... na poslu stalno nešto žvaćem... nije da je baš najzdravije. Ali ajde trudim se jest voće ( mandarine, kiwi i to ) pit jogurta. Slatko izbjegavam zbog gljivica, ali ugljikohidrate tamanim...
Jutro cure i sretno svima na danasnjim pregledima😀!
Pcelice, žao mi je radi gubitka djeda. I moj je zadnjih dana bas loše i jako teško mi je uopce misliti na to.
Mrvicak, moj dan ti izgleda ovako...jutro zapocnem nessom ili capoucionom, dorucak banana i jabuka s jogurtom, za rucak rižot na povrcu, kroz popodne sladoled😂 (opsjednuta sam s njim zadnjih dana), navecer ako me uhvati glad feticu kruha sa sirom i salamom. Sad su tu varijacije na temu, ali uglavnom vise jedem kroz drugi dio dana. Rucam isto dosta kasno jer cekam muža da dode s posla. Jedem svasta, neki dan je to vise neki dan manje, al trudim se da mi bude svega u prehrani...i mesa i voca i povrca. Danas sam za dorucak bananu samo i 2,3 keksa domacica. Ostatak dana cu vidjeti kako ce se razvijati...sve prilagodim i zeljama i potrebama😂. Inace udebljala sam se 2 kg do sad u trudnoci. Nisu me mucile mucnine na pocetku i morala sam dosta mirovat🤷🏻♀️ Valjda je to ok
Dora smijem, i odem prosetati i do mojih i do prijatelja, ali preko noci me ubija, onda se i ja malo prebacim na leđa jer se ne da izdrzati...a valjda ce se i ti kukovi prilagoditi
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji