LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    09. Veljača 2020. 10:32

Dobar dan svima koliko vas ima!
    Hvala vam na brizi drage moje, dobro sam, odmaram, zbilja lezim i samo pucnem prstima kad nesto zatrebam..obje mame su nam nakuhale svasta i moja danas dolazi pomoc muzu sa ciscenjem i opeglat robu 
    Bezzo nadam se da ce uz puno tekucine proc i zelim ti da sto prije prestane bolit..u prosloj godini sam imala 3x bas jake upale bubrega i bolilo je za plakat, a mogu tek mislit kako je kad jos pored toga imas i trudnicke bolove i brige 😓
    Bebac reveri su preeekrasni, bez obzira sto su plavi djeluju toliko njezno ♡ jako mi se svidjaju! Mozda da ne ubacujes jos neku boju na veliko (cisto da ne bude presareno), ali cvijece i to neka bude njeznije i u tom dijelu dekoracije crkve/sale mozes detalje neke druge boje osim.plave..ne znam jesi mislila sve bijelo ili mozes masne i ukrase bijelo, a onda cvijece neka njezna roza il tako nesto? 

Rose1
    09. Veljača 2020. 10:39

Bezzo1991

Rose1

Bezzo1991

Čestitam svima na dobrim pregledima ovaj tjedan. 😘
    Dora, dobrodošlaa kućii, uživaj sad doma, ODMARAJ, i ne mrdaj. 3 u 1 si i ima da te svi ekstra maze i tetoše. ♥️
    Imena su vam odlična za bebice, ja bi ako je curkica Lora, a za dečke su mi sva ružna, a dragi voli ove hrvatske knezove i kraljeve od stoljeća 7. pa gura ta imena…Bože pomozi. Ena, gledam malo trbuh, a malo taj laminat, ne znam šta je ljepše 😂( trbuh naravno, ali je i laminat ekstra baš)
    Trbusi suu krasniiii, Vrapčić, nadimak ti baš ide u stas 😄
    Jučer sam se probudila s bolovima u leđima, oko lijevog bubrega, išla se pomokrit, oči ispale van. Toliko me zabolilo da sam odma zvala gin iako je nikad ne zovem, pogotovo subotom. Kaže da smo sklonije KAMENCIMA i pijesku u trudnoći, da popijem barem dvije litre čaja od brusnice i spavam na suprotnom boku i ako mi se ne smiri da odmah u pon dođem. Samo se nadam da nisam navukla neku beštiju koja je došla do bubrega, nikad prije nisam imala nikakvih problema s tim…bol ni danas ne popušta. Ne znam šta mislit.

Yvette i ja smo nedavno pisale o bubrezima, u trudnoci bebica pritisce mjehur i svasta nesto i onda tekucina ne moze prolaziti kako treba zato treba puno piti da se to cisti. Mene je taj jedan dan boluckalo, sijevalo nekako i drugi vec gotovo nista, pocela puno piti jer priznajem prije i nisam bas dovoljno. Bubrezi se zbog toga mogu i povecati u trudnoci, cesce je na desnoj strani, meni je s desne bas i bilo…ponavljam sve nalaze pa cemo vidjeti i pratiti to…uglavnom nemoj brinuti, sve je to normslno…ja sam se bila jako prepala…

Nisam vidjela kad ste to pisale. 😔 Ona je meni rekla da je kao rano da beba pritišće, mislim se vraga rano jer je i osjetim dolje niže kako luduje. Na koje si pretrage bila sve? Je li te isto tako boljeo bubreg i pogotovo jako kad mokriš? Mene je jučer bolilo čim bi ustala i okrenula se.

Ma nista nije rano, gluposti...mislim da se yvette zalila na jace bolove...ja za sada nisam imala tako jake, vise neugoda, sijevanje...samo krv i urin i ginek mi napravila uzv bubrega pa rekla da je za sad ok, mozda mrvicu veci, ali ok. Sad u sri u ponovno vadim krv i dajem urin pa cemo vidjeti. Mislila sam nefrologu ako bude problema. U pon mi to tako receno...ali nemoj se brinuti

💙

Rose1
    09. Veljača 2020. 10:42

mrvičak

Rose1

yvette

Uh kako mrzim kad napisem post pa izadem slucajno 🙄
    Doradrago mi je da si kuci !🥰 Nisam bila nekoliko dana pa ne znam sto su ti rekli na kraju, jesi sad na mirovanju ili se vracas svakodnevnici?
    Pollyjojj cula sam ime Neli i poznajem jednu, i meni je jedno od najljepsih zenskih imena. Super zvuci u svakodnevnom zovotu. Bas mocno. Ali moj muz je po pitanju imena staromodan i pomirila sam se da ako ikad budemo imali curicu nista od tog imena, tako da sam odusevljena tvojim muzem i time sto je tako lijepo ime bas njegova ideja. Divno.
    Gledam slike trbuscica, pa sve neke zgodne mamice na temi. Predivne ste.
    Mila vidim da si pisala da ces u Podobnika, ja tkd razmisljam. Jesi li prvorotkinja ili si vec radala, jesi vec bila kod njega?
    Meni ce biti prvi porod, jedva sam dosla do trudnoce. Nedavno su me na hitnom divljacki pregledali da nisam mogla hodati i da sam dva dana krvarila. Tako da se sada bojim otici u bolnicu na ginekologiju i razmisljam o drugim opcijama. Ako bih u drzavnoj bolnici, to bi morao biti carski. Ne zelim traume ni sebi ni djetetu do kojeg smo jedva dosli. Nisam odusevljena carskim zbog oporavka pa razmisljam o vaginalnom porodu u Podobnika pod epiduralnom ako se sto ne iskomplicira pa opet dodemo do carskog. Bojim se radati vaginalno u drzavnim bolnicama, mozda bih cak u Zg i mogla, ali u St nikako. Citam nocu na forumima iskustva zena i placem. Muz je rekao da ce pristati na sve samo da prestanem 😂

Ajme pa sto je s tim Splitom?! U zadnje vrijeme svi spominju grozna iskustva🙀
    Ja cu u Ri, meni je puno prijateljica tamo rodilo i bilo sve ok

Ja sam se isto naslušala svega za St, ali evo dvije frendice mi žive u St, točnije pored St i one su imale prekrasno iskustvo. Sjećam se da su mi pohvalile sobe i uređenost rodilišta ali i osoblje. Najbolje je ništa ne slušati niti čitati. Ja sam odlučila da ništa od toga neću raditi, iapk sam jednom rodila i bilo mi je lijepo iskustvo, u Petrovoj

Ma da, bolje nista ne slusati. Ja sam isto rekla da se uopce necu raspitivati. Provjeriti sto sve moram uzeti i to je to

💙

Rose1
    09. Veljača 2020. 10:46

Bebac24

Bebac24

Bezzo, mozes se mozd amalo istegnuti na toj strani, ono bas se uloviti za nesto i istegnut( uzmi u obzir bebu u trbuhu)
    Mozda se i beba cudno namjestila pa jos vise smeta za rad bubrega.

Curke moze savijet?
    Svadba i krstenje 2u1, ja jedina zena,3 musketira. Izabrali smo svijetlo plavu boju,sa bijelim , ali nekako me kopka da bi mozda ubacila neku zenskiju boju? Pa npr uz svijetlo plave muske revere da zenske narukvice budu bijele sa nekom drugom bojom sta vi mislite?

https://ibb.co/vBwjT9y

Jaaako lijepo i ja planiram 2u1, ali nesto jednostavno i s uskim krugom ljudi, ne da mi se nista veliko.
    Ja ne bih ubacivala jos jednu boju, jedino cvijece ce ti morati biti u nekoj drugoj boji...nesto njezno...

💙

• Bebac24
    09. Veljača 2020. 10:49

Hvala cure 🙂 cvijece ce biti svijetlo plave hortenzije i mjesano poljsko cvijece 🙂 
    Mislila sam samo za revere dali da ubacim. 
    Tako ce i restoran biti, svijetlo plave salvete , i aranzmani sa tim hortenzijama 🙂
    Mi imamo u 10 mj i radim ih sad dok mogu. Jer revere radim ja, a 100 komada imam sta raditi hehe. Ne zelim si nikakve pipkave poslove pustiti za ljeto ,onda zelim bit na moru 🙂

Dora4
    09. Veljača 2020. 10:53

Bebac24

Hvala cure 🙂 cvijece ce biti svijetlo plave hortenzije i mjesano poljsko cvijece 🙂
    Tako ce i restoran biti, svijetlo plave salvete , i aranzmani sa tim hortenzijama 🙂
    Mi imamo u 10 mj i radim ih sad dok mogu. Jer revere radim ja, a 100 komada imam sta raditi hehe. Ne zelim si nikakve pipkave poslove pustiti za ljeto ,onda zelim bit na moru 🙂

Ja iskreno ne bih, bas su jako lijepi i elegantni i mislim ako ista vise dodas da bi mogla prec granicu pa ce ti ispast kicasto..Ovako su aman taman 🤗

Bezzo1991
    09. Veljača 2020. 11:20

Hvala Dora, blažene mame, često pomislim na one cure koje su rano izgubile mame i nemaju taj oslonac u ovakim situacijama...ne mogu zamislit ♥️ meni je moja jučer uskočila s ručkom jer nisam mogla stajat uspravno, samo je dotrčala jadna čim sam joj rekla da me boli. 
    Rose, mislim da ću otić u utorak onda na pregled ipak, trebao mi je biti 18.2. pregled, ali ću ubrzat, bolje šta prije otić vidit pa makar i ne bude ništa. Još 10 dana mi je puno za čekat.
    Mi isto radimo malu svadbicu i krštenje, ali nekako iza ljeta mi rano, kad bebica bude veća malo onda ću. Al pametno Bebač što već sada radiš, to začas dođe. Sviđaju mi se jako reveri tvoji, di si sav ovaj materijal za izradu našla? Brčići su mi prva liga.

• Bebac24
    09. Veljača 2020. 11:39

Bezzo1991

Hvala Dora, blažene mame, često pomislim na one cure koje su rano izgubile mame i nemaju taj oslonac u ovakim situacijama…ne mogu zamislit ♥️ meni je moja jučer uskočila s ručkom jer nisam mogla stajat uspravno, samo je dotrčala jadna čim sam joj rekla da me boli.
    Rose, mislim da ću otić u utorak onda na pregled ipak, trebao mi je biti 18.2. pregled, ali ću ubrzat, bolje šta prije otić vidit pa makar i ne bude ništa. Još 10 dana mi je puno za čekat.
    Mi isto radimo malu svadbicu i krštenje, ali nekako iza ljeta mi rano, kad bebica bude veća malo onda ću. Al pametno Bebač što već sada radiš, to začas dođe. Sviđaju mi se jako reveri tvoji, di si sav ovaj materijal za izradu našla? Brčići su mi prva liga.

Bezzo1991

Hvala Dora, blažene mame, često pomislim na one cure koje su rano izgubile mame i nemaju taj oslonac u ovakim situacijama…ne mogu zamislit ♥️ meni je moja jučer uskočila s ručkom jer nisam mogla stajat uspravno, samo je dotrčala jadna čim sam joj rekla da me boli.

Blago vam se sa dobrim mamama bas sam vam zavida 😭😭😭 moja je ziva, blizu mene a kao da je nema u 90%slucajeva . 
    Bas jucer imale okrsaj jer si ona u glavu stavi nesto... Tj ona je zrtveno janje,nju niko ne voli i bla bla bla. 
    Tako da sad ne pricamo i mir ce bit neko vrijeme. Ionako od nje nikad nikakve pomoci. 
    Prvog malog smo krstili kad je imao 10 mj. Bilo je ok jer je opcenito bilo manje djece.sad nas ima puno i vec kad je svadba onda cim je manji to bolje. Kad pocnu kuziti oko sebe je problem. Placu cim ih netko uzme, pa svaki vrag im smeta 😂😂😂😂
    Joj preko interneta dobar partner,a brcice i srca kod neke iz pule 🙂 

Bezzo1991
    09. Veljača 2020. 11:46

Žao mi je što ti je takva situacija s mamom, znam da ih ima svakakvih, nije svaka majka mama, nažalost ne možeš to promijeniti, nego je prihvatiti takvu i ne dopustit joj da ti odmaže, ako već ne pomaže. Znam više primjera od prijatelja gdje su im mame super bile i dođu u neke godina života kad skroz pošandrcaju i traže pažnju i imaju takve ispade "mene nitko ne voli". Ne znam šta se dogodi, možda se osjećaju da ih više nitko ne treba. 
    Baš ću pogledat malo, sviđa mi se, isto bi se sama dala u izradu 💪

Rose1
    09. Veljača 2020. 11:58

Bebac24

Aaaaa super, lijepo mi to poljsko, ali nisam se sjetila plavih hortenzija...bas ce biti top

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.