LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    10. Veljača 2020. 06:49

Rio predivan trbuscic🥰
    Ja kad gledam vase trbuhe, shvatim da je moj stvarno najmanji🙀izgleda da cu biti na mamu, ona imala extra mali... ili ce naglo poceti rasti🤔do navecer se dosta napusem, ali ujutro bas mali...
    Sretnooo svima na pregledima danas🤗❤

💙

Rose1
    10. Veljača 2020. 06:54

Pčelica stvarno mi je jako zao😥i ja sam svog nonica jako voljela i bila s njim povezana i bilo mi je jako tesko kad je umro😥znam kako ti je...ali sad misli na bebaca❤drz mi se draga

💙

10. Veljača 2020. 07:24

Pčrlica, drži se!!! ❣️

kaktusica
    10. Veljača 2020. 07:25

Pcelice moja sucut, drzi se 😘

10. Veljača 2020. 07:29

Cure ja imam grižnju savjest. Zadnjih tjedan dana slabo jedem, ne nekvalitetno već količinski manje. Jednostavno mi organizam ne traži, a iskreno onda ja i zaboravim. Evo prekjučer ujutro čokolina, pa grah za ručak uz kruh, pa dva reda čokolade popodne, pa jednu naranču oko 16:00, i navečer samo čašu jogurta. A jučer ujutro dvije šnite kruha i butera, pa bolonjez, pa popodne ness vaniliju i 5 moto keksa i navečer samo bananu oko 19:30. Rano zaspim pa ranije i jedem. Je li ovo premalo??? 

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Veljača 2020. 07:44

Jutro cure!
    Pcelica drzi se
    Ja se danas osjecam ko tenk, za vikend smo svasta jeli. Sinoc sam se vrtila u krevetu nisam mogla zaspati. Trazila sam neki polozaj. Uzela sam i onaj jastuk za trudnice pa sam pokusala i s njim nekako. Bas mi je smetao trbuh. Pitam se kako ce biti kasnije kad jos naraste

Rose1
    10. Veljača 2020. 08:08

mrvičak

Cure ja imam grižnju savjest. Zadnjih tjedan dana slabo jedem, ne nekvalitetno već količinski manje. Jednostavno mi organizam ne traži, a iskreno onda ja i zaboravim. Evo prekjučer ujutro čokolina, pa grah za ručak uz kruh, pa dva reda čokolade popodne, pa jednu naranču oko 16:00, i navečer samo čašu jogurta. A jučer ujutro dvije šnite kruha i butera, pa bolonjez, pa popodne ness vaniliju i 5 moto keksa i navečer samo bananu oko 19:30. Rano zaspim pa ranije i jedem. Je li ovo premalo???

Pa ocito ti je to dosta,nije da gladujes tako da mi se cini skroz ok...ja jedem oduvijek jako puno pa tako i sada pa nisam neko mjerilo...

💙

Rose1
    10. Veljača 2020. 08:10

Mene od spavanja na boku bole kukovi, usred noci me zna probuditi bol...zadnjih par dana tako...imate neki savjet kako si olaksati, probat cu veceras s nekim jastukom 

💙

Trancie
    10. Veljača 2020. 08:11

Jutro cure... sretno svima na pregledu danas :-)
    Preslatka bušica :-)
    Pčelice - baš mi je žao, moja sućut!
    Meni se prehlada napokon smiruje.... valjda će se smirit do kraja da malo odahnem od puhanja nosa i kašlja... izludila sa više...još malo pa ću odbrojavati zadnji tjedan do pregleda... stvarno mi je već dug od zadnjeg... (15.01) 
    Ja se isto budim po noći, mada ne više zbog wc... ali brzo zaspem ponovo. 

• Bebac24
    10. Veljača 2020. 08:43

Pcelice jako mi je zao znam kako je to 😭❤️ali beba je tu uz tebe ❤️ 
    Mrvicak mislim da ti je to ok. Ipak nesto jedes a i period je to. 
    Kod nas danas kisica, bas mi se ne ide na pregled kod endo uff 
    Ali sta se mora mora se. 
    Kako ste cure? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.