LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    09. Veljača 2020. 18:50

kaktusica

Pozdrav cure, ova dva dana sam bila u pogonu pa se slabo javljam..
    Vrapcic preslatka ti busa , bas si mrsavica pa to jos ljepse izgleda 🥰
    Bebac zao mi je zbog mame…bas je to tuzno i grozno i zao mi je.
    Meni je mama bila skoro 2 mjeseca pomagati, da nije bilo nje ne znam kako bi… udaljeni su od mene 600km pa nam to uzasno pada a od svekrve nikakve konkretne pomoci.
    Epiduralna ne bi ju, hvala. Muz mi je anesteziolog i svejedno biram roditi bez toga. Svugdje fali anesteziologa pa su razvuceni na sve strane i zato nije lako dobiti epiduralnu, jos ako ginekolog ne zna procijeniti kad da ju daju…

Daj posudi muza 🤣🤣🤣

Rose1
    09. Veljača 2020. 18:53

Yvetee superrr, neka tako bude i dalje bez bolova i kod mene je za sada ok otkad puno vise pijem...vidjet cemo jos nalaze, u sri idem
    Zaraa joooj, i meni svako mslo orgazmi, sad nije bilo mozda 10ak dana ili cak i manje...prepadne me
    Sto se tice bolnica i doktora ocito je puno i stvar srece, kskva im guzva, kakav im dan...drzim figice da nam budu dobri i susretljivi

💙

kaktusica
    09. Veljača 2020. 18:55

yvette

kaktusica

Pozdrav cure, ova dva dana sam bila u pogonu pa se slabo javljam..
    Vrapcic preslatka ti busa , bas si mrsavica pa to jos ljepse izgleda 🥰
    Bebac zao mi je zbog mame…bas je to tuzno i grozno i zao mi je.
    Meni je mama bila skoro 2 mjeseca pomagati, da nije bilo nje ne znam kako bi… udaljeni su od mene 600km pa nam to uzasno pada a od svekrve nikakve konkretne pomoci.
    Epiduralna ne bi ju, hvala. Muz mi je anesteziolog i svejedno biram roditi bez toga. Svugdje fali anesteziologa pa su razvuceni na sve strane i zato nije lako dobiti epiduralnu, jos ako ginekolog ne zna procijeniti kad da ju daju…

Daj posudi muza 🤣🤣🤣

Nemam kad 😂 Mene odbija ta epiduralna zbog glavobolja kojoj sam sklona. Kakve sam srece bila bi ta "sretnica" koja bi patila od toga. Zato sam odlucila i prvi put pregrmit, stisnut zube i rodit prirodno. Ma ni ne boli tako jako, taman kad mislis da ces umrijet rodis 😄

ena0206
    09. Veljača 2020. 19:32

Zaraa

Curke, mene opet poceli zezat orgazmi u snu, jucer ujutro i jutros me probudio…
    Jel to moja potisnuta zelja ili samo veca prokvrljenost maternice pa tako rezultira?!
    Nisan ni sama pametna.
    Uglavnom skroz sam smetnila pitat ginekologicu zadnji put za odnose, dosad sam imala zabranu, a zadnji put mi je rekla da smo u fazi zdrave i uredne trudnoce.
    Iskreno, gorin od zelje, od 9 miseca samo mogu gledat muza, dosad mi nije bilo ni napeto, a sad san vec malo luda, bas mi fali, vratila se zelja. Stalno cekan da se docepan muza, a s druge strane strah me na svoju ruku tj bez odobrenja.
    Ima li iko da me razumi? Vi sta imate redovite odnose, zavidim vam😑😓

Nisam imala odnos muzom od devetog miseca. Do sada mi je to nekako bilo podnosljivo.. Jer sam imala naprije velike mucnine a iza toga strah od onog velikog pregleda, pa nisam toliko isla za tim.
    Al evo isto ludujem ima tjedan dana.. Razumin te 100%.. 🤭🤭🤭 A i sto se tice orgaz. isto tako dode u snu.. I tada mi se maternica toliko stvrdne da me pocne bolit. Uzas.. 

Dora4
    09. Veljača 2020. 19:54

Cure bas mi je grozno cuti da vam mame nisu od pomoci, ali bas kako je Bezzo rekla, vjerujem da cete upravo zbog takvih okolnosti vi biti tu za svoju djecu jos vise i bolje jer prepoznajete sto vama nedostaje...
    Dana divna sala i buket, a i ovaj komadic vjencanice koji je ulovljen! 
    Zaraa  
    Sto se goruce zelje za odnosima tice, i ja sam u klubu s vama,  ponekad preko noci me prime orgazmi i onda se par dana bas ponavljaju pa pauzira malo i tako u krug..poludit cu jos pola godine  ne znam jel mi gore ne radit nista po tom pitanju ili kad se malo krenemo mazit i ljubakat pa se napalim ko vjeverica i moram stat nakon 2min jer znam da necu moc stat ako nastavimo jos koju sekundu

• anav05
    09. Veljača 2020. 19:58

Meni su i mama i svekrva super obe, ali ipak smo odlucili da necemo niti jednu niti drugu mjesec dana kad rodim doma.
    Sve je to super, neka skuhaju, dodju kad izađem iz bolnice...ali svaka svojoj kuci nakon. Novo je i nama i bebici, i treba nam mir.
    Eto, nije im bilo bas drago...ali prihvatile su. 
    Nakon tog mjeseca ce biti ljeto i idemo mi njima😁😁

kaktusica
    09. Veljača 2020. 20:24

Meni je najbitnije da imam skuhani tih prvih mjesec dana, za ostalo mi je lako jer s malim sam se namucila oko dojenja, dojio je zahtjev a ti je bilo doslovce svakih 15 minuta po sat vremena jednu pa sat drugu sisu, nocu isto, bas sam bila premorena. I krvarila sam uzasno nakon poroda, bila anemicna zati sad jedva cekam da ni netko uskoci s toplim ruckom. 

dana130
    09. Veljača 2020. 20:39

Dora hvala 😘
    Anavo slazem se. Meni je svekrva blizu i slazemo se. Moji su u njemackoj, u zao mi sto su daleko, ali sta je tu je 😕
    Moji dolaze cca 10 dana nakon termina i bit ce u blizini, usput iskoristiti i ljeto i more, a i nas vidjet 😁
    Drago mi je da cu ih obadvije imati u blizini, da ce bas doc vidjeti, skuhat, pidruziti i svak svojoj kuci, da i mi imamo avoj mir s bebicom i upoznavanje sa novom situacijom 😁
    Vidim da je bila rijec i o rodilistima, ja cu u rijeci, aki citam forume, ima svakakvih iskustava, ali od prijateljica i poznanica sam cula samo dobra i odlicna iskustva, ni jedan losi, e sad, nadam se da ce i meni biti tako.
    Cure koje ste vec rodile, da li je ijedna rodila u vodi?
    Cure kojima ce biti ovo prvi, da li ste razmisljale o tome? Ja sam zadnjih dana dosta citala i nekako me sve vise privlaci

Baby girl 💜

Mila7
    09. Veljača 2020. 20:46

yvette

Mila vidim da si pisala da ces u Podobnika, ja tkd razmisljam. Jesi li prvorotkinja ili si vec radala, jesi vec bila kod njega?
    Meni ce biti prvi porod, jedva sam dosla do trudnoce. Nedavno su me na hitnom divljacki pregledali da nisam mogla hodati i da sam dva dana krvarila. Tako da se sada bojim otici u bolnicu na ginekologiju i razmisljam o drugim opcijama. Ako bih u drzavnoj bolnici, to bi morao biti carski. Ne zelim traume ni sebi ni djetetu do kojeg smo jedva dosli. Nisam odusevljena carskim zbog oporavka pa razmisljam o vaginalnom porodu u Podobnika pod epiduralnom ako se sto ne iskomplicira pa opet dodemo do carskog. Bojim se radati vaginalno u drzavnim bolnicama, mozda bih cak u Zg i mogla, ali u St nikako. Citam nocu na forumima iskustva zena i placem. Muz je rekao da ce pristati na sve samo da prestanem 😂

Ovo ce mi biti treci porod kod Podobnika i oba prosla puta sam zaista imala pozitivno iskustvo. Kad sam prvi put ostala trudna isla sam kod njih jer mi je zelja bila roditi u vodi a oni su tu opciju jedini u ZG nudili. Pukao mi je vodenjak al kako se nisam otvarala ni nakon 10 sati na dripu pristala sam na carski i vec sam 5.dan šetala. Bol je bila podnosljiva, trag od reza savrsen, tretman isto na nivou. Ako te boli trazis protiv bolova i daju ti. Bebicu ti dovode i odvode po tvojim zeljama. Zaista se tebi prilagodjavaju. Drugi put isto pukao vodenjak, nisam se opet otvarala i zavrsila na carskom. Bilo je bolnije i trebao mi je duzi oporavak nego prvi put. Sada imam dogovoreni carski. Eto pitaj ako te jos koji detalj zanima

Leonie90
    09. Veljača 2020. 21:04

Cure, sretno svima sutra koje imate preglede, mene prebacili na dan iza. Ja sam bas imala los kraj tjedna na poslu- taman nakon sto sam se pohvalila da je sve idilicno 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.