Hvala Dora, blažene mame, često pomislim na one cure koje su rano izgubile mame i nemaju taj oslonac u ovakim situacijama…ne mogu zamislit ♥️ meni je moja jučer uskočila s ručkom jer nisam mogla stajat uspravno, samo je dotrčala jadna čim sam joj rekla da me boli.
Rose, mislim da ću otić u utorak onda na pregled ipak, trebao mi je biti 18.2. pregled, ali ću ubrzat, bolje šta prije otić vidit pa makar i ne bude ništa. Još 10 dana mi je puno za čekat.
Mi isto radimo malu svadbicu i krštenje, ali nekako iza ljeta mi rano, kad bebica bude veća malo onda ću. Al pametno Bebač što već sada radiš, to začas dođe. Sviđaju mi se jako reveri tvoji, di si sav ovaj materijal za izradu našla? Brčići su mi prva liga.Hvala Dora, blažene mame, često pomislim na one cure koje su rano izgubile mame i nemaju taj oslonac u ovakim situacijama…ne mogu zamislit ♥️ meni je moja jučer uskočila s ručkom jer nisam mogla stajat uspravno, samo je dotrčala jadna čim sam joj rekla da me boli.
Rose, mislim da ću otić u utorak onda na pregled ipak, trebao mi je biti 18.2. pregled, ali ću ubrzat, bolje šta prije otić vidit pa makar i ne bude ništa. Još 10 dana mi je puno za čekat.
Mi isto radimo malu svadbicu i krštenje, ali nekako iza ljeta mi rano, kad bebica bude veća malo onda ću. Al pametno Bebač što već sada radiš, to začas dođe. Sviđaju mi se jako reveri tvoji, di si sav ovaj materijal za izradu našla? Brčići su mi prva liga.
Blago vam se sa dobrim mamama bas sam vam zavida 😭😭😭 moja je ziva, blizu mene a kao da je nema u 90%slucajeva .
Bas jucer imale okrsaj jer si ona u glavu stavi nesto… Tj ona je zrtveno janje,nju niko ne voli i bla bla bla.
Tako da sad ne pricamo i mir ce bit neko vrijeme. Ionako od nje nikad nikakve pomoci.
Prvog malog smo krstili kad je imao 10 mj. Bilo je ok jer je opcenito bilo manje djece.sad nas ima puno i vec kad je svadba onda cim je manji to bolje. Kad pocnu kuziti oko sebe je problem. Placu cim ih netko uzme, pa svaki vrag im smeta 😂😂😂😂
Joj preko interneta dobar partner,a brcice i srca kod neke iz pule 🙂
I kod mene je takva situacija, samo ne samo s mamom nego s vecinom... Al iskreno navikla sam na to. Mi smo sami i to je to 🙂
Reveri su prekrasni 👌 svaka cast! Nama je isto bila kao plava tema, al nama su salu sami ukrasavali, crkvu isto. Pojma nemam zapravo sta je vise bilo. U buketu jedan suncokret i zelenje 😊
Bezzo i ja sam otisla na raniji pregled zbog toga i zbog pritiska...odi, bit ces mirnija i naravno javi...bit ce to sve super
💙
Bebac bas kako Dora kaze , i svidja mi se ideja sa hortenzijama i poljskiM cvjecem,bas ce bit fino!!! Ja sam radila sama iato revere; sa ebay narucila srebrene leptire i samo traka ciklama zenskima i muskima kao za zakacit !
Sto se tice mame, bas mi je zao da ti ne moze priskocit jer puno znaci, ali sta ces sada.....
Žao mi je što ti je takva situacija s mamom, znam da ih ima svakakvih, nije svaka majka mama, nažalost ne možeš to promijeniti, nego je prihvatiti takvu i ne dopustit joj da ti odmaže, ako već ne pomaže. Znam više primjera od prijatelja gdje su im mame super bile i dođu u neke godina života kad skroz pošandrcaju i traže pažnju i imaju takve ispade "mene nitko ne voli". Ne znam šta se dogodi, možda se osjećaju da ih više nitko ne treba.
Baš ću pogledat malo, sviđa mi se, isto bi se sama dala u izradu 💪
Moja je oduvijek takva. Uzasna zapravo. Kad su se rastavljali podjelili su mene i sestru, i od tad je horor. .ona nestabilna, zrtva uvjek. Ma strasno svega je bilo.
I sad je sve gore. Jos je u invalidskoj penziji jer je imala mozdani( od tolikog dokazivanja zrtve) i ne rasi. Pa ima previse slobodnog vremena za nebuloze. Ali ok ...
Navikla jesam ali kad od mame cujes neke rijeci i to bar 2x godisnje,pa se za par dana moras ponasati kao da ih nije rekla to je malo teze. Pogotovo ovako kad sam trudna. Starijeg isto nije par mj uopce vidjela zbog svojih gluposti.
Jos na kraju nece bit ni na svadbi.
Za revere mene bi jeftinije ispalo da sam ih narucila,ali volim znat da bar nesto mogu ja napraviti 🙂
Bebac zao mi je sto ti je takva sutuacija s mamom 😕
Sto se tice revera, mi smo imali identicne 😍 samo muski nisu imali brcice 😁 taki da ja nebi dodavala nikakvu dodatnu boju.
Ja plavu obozavan, sve nam je bila kombinacija plavo bijela i da radim ponovo opet bi.
Ja nisam imala plavo cvijece za buker jer su mu na vise mjesta rekki da nebi izdrzalo velike vrucine. Pir smo imali 15.07. (beba ce nam bit poklon za godisnjicu ❤️)
Evo slika mog buketa i dio kako je u restoranu bilo.
https://ibb.co/D5FdRVH
https://ibb.co/hMBfk8c
https://ibb.co/D9gkntw
Baby girl 💜
Bezzo, mislim da ti je to upala mjehura, a moze biti pijesak.Prije nesto vise od misec dana me probadao i bolio desni bubreg i s desne strane stomaka.I isla sam na hitnu i tamo vadili krv i mokracu i kazu jaka upala mjehura.Dali su mi infuziju protiv bolova i antibiotik.Mene nije bolilo kad sam mokrila, osim tih bolova sta sam opisala. Dok ne odes u dr pij oko pola litre caja od brusnice i dosta vode.
MAMA mi nazalost😔 nije ziva.Umrla je prije 3 god.Da je ziva sigurna sam da bi svaki dan bila u nas i pomagala mi.Da nije bilo nje me znam kako bi izdrzala proslu trudnocu i 8 mj mirovanja.Vjerujem da mi sad pomaze s neba🙏.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Pozdrav curke!
Nadam se da ste se lijepo naspavale i odmorile!
Bebac baš si vrijednai lijepo si napravila sve 😍
Mi išli u West Gate preuzeti kolica. Zapakirana, nova i nikakav izložbeni primjerak nas nije dočekao 😁Madam se da će biti sve ok a njima, popodne ćemo ih sastaviti da provjerimo štima li sve.
Uživajte u današnjem divnom danu 🥰🥰🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bebač žao mi je čuti da ti mama nije oslonac. Meni su i sveki i mama super, stvarno su svi divni i svi pomažu ali nisi mi toliko blizu pa opet sve pada na mene. Mama mi je Dalmatinka i često ode dolje pa tada ne mogu računati na nju.
Bebac bas mi je zao sto imas probleme s mamom☹lakse je kad obitelj uskoci, ali nauci covjek odraditi i sam
Vrapcic odlicno za kolica, koja ste ono uzeli?
Dana predivno sve, i buket i sala
💙
Bezzo slažem se s tobom, bolje otići nego se mučiti još 10 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji