Vrapcic, Daisy za sad mi pomazu samo bademi i podizanje uzglavlja, probala sam i to s limunom i imala osjecaj da mi jos vise dize kiselinu. 😐
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jutro cure.
Ja stvarno nikad nisam imala problema sa spavanjem, niti nesanicom niti dizanjem na wc. Spavam i po 10 sati u komadu ako treba 😂 Mi smo danas usli u 6. mjesec i ne mogu vjerovati kako mi je ovo vrijeme proletilo. Otkako uzivam u trudnoci i lupanju bebice, tjedni idu kao ludi. Kod nas je pao veliki snijeg, tako da cemo malo na planinu ici, na svjezi zrak i na rucak 🥰
Vrapcic dobar tek, predivno izgleda.
Dora sreca pa se ne moras jos i depilirati, isjekla bi se sva u toj zurbi 😂
Cure zar bebybjorn nije za malo vece bebe, od par mjeseci, koje imaju snage da se same guraju? 4moms je ipak za malene bebe, rekla bih novorodjencad.
Jutro cure.
Ja stvarno nikad nisam imala problema sa spavanjem, niti nesanicom niti dizanjem na wc. Spavam i po 10 sati u komadu ako treba 😂 Mi smo danas usli u 6. mjesec i ne mogu vjerovati kako mi je ovo vrijeme proletilo. Otkako uzivam u trudnoci i lupanju bebice, tjedni idu kao ludi. Kod nas je pao veliki snijeg, tako da cemo malo na planinu ici, na svjezi zrak i na rucak 🥰
Vrapcic dobar tek, predivno izgleda.
Dora sreca pa se ne moras jos i depilirati, isjekla bi se sva u toj zurbi 😂
Cure zar bebybjorn nije za malo vece bebe, od par mjeseci, koje imaju snage da se same guraju? 4moms je ipak za malene bebe, rekla bih novorodjencad.
ma baby bjorn ti je rekla bih max max do 7, mozda 8 mjeseci ak je neka mirnija beba...oni sto su mobilniji to manje hoce biti zaglavljeni u necemu, samo zele istrazivati...sogorica veli da joj je mali jednom skoro izmigoljio na glavu van kad ga je stavila u to, bio oko 8 mjeseci mislim...
Ne znam sto sam sve procitala 😂
Dora zao mi je sto te svako malo zeza to krvarenje, ali drafi mi je da si pos nadzorom i da se zna od cega je. Jos malo pretrpi, nakraju ce sve zavrsiti dobro, a to je najbitnije.
Curr, nama dosla nasa prva stvar za bebu (palacinka/tortilja), bila sam stavila link. Prvo smo se cak i dvoumili tj. Ja sam se dvoumila da li uooce preuzet pakat, s obzirom na ovu paniku, nakraju je muz danas cijelo jutro paket drzao na balkonu da se prozraci, sad s ubacila u masinu na 60 😂
Bas je mekana i relativno tanka, tako da ce cak i posluziti svrsi
https://ibb.co/wMG30c8
Odlicna je i moj muz se potrgao od smjeha, kaze odlicno 😁
Malo puno skrecem s teme, ali ako mozes pliiiiz napisati koje sirine su ti daske od poda? Mi cemo se selit ove godine, tak da ce biti veselo..sad se glazura susi tak da tek na proljece mozemo parket stavljat..uglavnom meni se svida kad je ovak tamnije drvo 😁
Kod nas je obicni laminat, dimenzija je cva 20x130.
I nama se svidio tamni, ali u jednoj sobici imamo skroz svijetli, i puno je zahvalnija boja od ovog tamnog.
Na ovom se svaka mrvica vidi 😕
Mi cemo drveni pod imati, i bas mi je krivo sto cujem da se na tome sve vise vidi, pogotovo zbog klinaca, ali ja to toliko zelim da tu nema kompromisa..htjela sam sivu kuhinju sa bijelom radnom povrsinom, i mislim da cu cak tu pristati na kompromis da bude bijela da ne bude sve pretamno, ali za pod nema kompromisa :D
Bez obzira sto se sve vidi, ja ga svejedno nebi mijenjala 😀
Cure, znam da ste cesto apominjale, ali tad nisam imala probleme, pa ako se kojoj da ponovit.
Ato vam je navise pomoglo kod zatvora. Poludit cu. Minimalno po 3 dana ne idem na wc i onda su to tako nepodnosljivi bolovi :/
Magnezij pijem redovito.
Baby girl 💜
Mimoza ne spominji, nekidan isla noge obrijat, ne znas koja nemoguca misija prvo da se uopce sagnem, a onda da se ne zaljepim il guzicom il glavom na neki dio tus kabine dok brijem nogejer ne daj Boze nesto dotaknut van onoga sto moras-sami tus i malim prstom zatvorit pregradu hahahahah
Ni ne znate kako vam je lijepo i koji luksuz je otusirat se ko covjek
Ajmeee divno, uzivaj na svjezem zraku i snijegu, ljubomorna sam
Mimoza ne spominji, nekidan isla noge obrijat, ne znas koja nemoguca misija prvo da se uopce sagnem, a onda da se ne zaljepim il guzicom il glavom na neki dio tus kabine dok brijem nogejer ne daj Boze nesto dotaknut van onoga sto moras-sami tus i malim prstom zatvorit pregradu hahahahah
ja kad sam prvog rodila zavrsila na patologiji jer u rodilistu nije bilo mjesta (sv.duh), katastrofa zesca sto se kupaonice tice, jedna za sve, a kad su me prebacili u rodiliste skroz druga prica, svaka soba ima svoju kupaonu i sve je puno ljepse...nadam se da je tako i udrugim bolnicama a i ako ce nekome biti za utjehu..;)
Dora joj koma su bolnički tuševi i kupaonice. To si u pravu 100%. Kad čovjek dođe doma onda tek shvati kako je gušt istuširati se kako treba… E japanke si si uzela? Za tuš?
Naravno! Nije ovo moj prvi rodeo 🤠
Zvonkica vjeruj bijeli namještaj je najbolji , ili vanilija nako, svijetlo drvo... ništa se ne vidi, ako smo malo lijeni pa ne brišemo prašinu svaki dan :-) Kuhinja je isto zahvalna bijela, naspram dr. boja.
Ne znam sto sam sve procitala 😂
Dora zao mi je sto te svako malo zeza to krvarenje, ali drafi mi je da si pos nadzorom i da se zna od cega je. Jos malo pretrpi, nakraju ce sve zavrsiti dobro, a to je najbitnije.
Curr, nama dosla nasa prva stvar za bebu (palacinka/tortilja), bila sam stavila link. Prvo smo se cak i dvoumili tj. Ja sam se dvoumila da li uooce preuzet pakat, s obzirom na ovu paniku, nakraju je muz danas cijelo jutro paket drzao na balkonu da se prozraci, sad s ubacila u masinu na 60 😂
Bas je mekana i relativno tanka, tako da ce cak i posluziti svrsi
https://ibb.co/wMG30c8
Odlicna je i moj muz se potrgao od smjeha, kaze odlicno 😁
Malo puno skrecem s teme, ali ako mozes pliiiiz napisati koje sirine su ti daske od poda? Mi cemo se selit ove godine, tak da ce biti veselo..sad se glazura susi tak da tek na proljece mozemo parket stavljat..uglavnom meni se svida kad je ovak tamnije drvo 😁
Kod nas je obicni laminat, dimenzija je cva 20x130.
I nama se svidio tamni, ali u jednoj sobici imamo skroz svijetli, i puno je zahvalnija boja od ovog tamnog.
Na ovom se svaka mrvica vidi 😕
Mi cemo drveni pod imati, i bas mi je krivo sto cujem da se na tome sve vise vidi, pogotovo zbog klinaca, ali ja to toliko zelim da tu nema kompromisa..htjela sam sivu kuhinju sa bijelom radnom povrsinom, i mislim da cu cak tu pristati na kompromis da bude bijela da ne bude sve pretamno, ali za pod nema kompromisa :D
Bez obzira sto se sve vidi, ja ga svejedno nebi mijenjala 😀
Cure, znam da ste cesto apominjale, ali tad nisam imala probleme, pa ako se kojoj da ponovit.
Ato vam je navise pomoglo kod zatvora. Poludit cu. Minimalno po 3 dana ne idem na wc i onda su to tako nepodnosljivi bolovi :/
Magnezij pijem redovito.
Psyllium ljuskice, zlica tih ljuskica u jogurt i odmah pojest jer se napuhuju, nakon toga popit tople vode..
Sok od sljive iz dm-a, max 2dcl na dan, uzima se ujutro i navecer, ja sam znala odmah roknut 2dcl ujutro nataste!
Nista drugo mi nije pomagao, ni donat mg ni nista..
Ajmeee divno, uzivaj na svjezem zraku i snijegu, ljubomorna samMimoza ne spominji, nekidan isla noge obrijat, ne znas koja nemoguca misija prvo da se uopce sagnem, a onda da se ne zaljepim il guzicom il glavom na neki dio tus kabine dok brijem nogejer ne daj Boze nesto dotaknut van onoga sto moras-sami tus i malim prstom zatvorit pregradu hahahahah
ja kad sam prvog rodila zavrsila na patologiji jer u rodilistu nije bilo mjesta (sv.duh), katastrofa zesca sto se kupaonice tice, jedna za sve, a kad su me prebacili u rodiliste skroz druga prica, svaka soba ima svoju kupaonu i sve je puno ljepse…nadam se da je tako i udrugim bolnicama a i ako ce nekome biti za utjehu..;)
Je, bas mi je frendica bila na duhu i istu stvar je komentirala!
Tako da mi se cini da je svugdje ipak iza poroda bolje i prilagodjenije nego samo ovo lezanje jer su vece potrebe kad se bebice rode..
Ah, proci ce i to, samo kad je tesko pomislim dobro je, moglo bi i gore i nije zauvijek
Dora da znas da mi je palo na pamet da te zezam, kad je Vrapcic stavila sliku, ali rekoh necu biti zla pa se nasladjivati dok ti jadna gladujes 😂 ali vidis da te vrapcic zeza umjesto mene, a sve kao fina se pravi haha
Vrapcic nisam u Njemackoj, mi smo ti mjesec dana doma na odmoru, a sad smo malo i do Bosne otisli, pa je tu na planinama snijeg.
Ajmeee divno, uzivaj na svjezem zraku i snijegu, ljubomorna samMimoza ne spominji, nekidan isla noge obrijat, ne znas koja nemoguca misija prvo da se uopce sagnem, a onda da se ne zaljepim il guzicom il glavom na neki dio tus kabine dok brijem nogejer ne daj Boze nesto dotaknut van onoga sto moras-sami tus i malim prstom zatvorit pregradu hahahahah
ja kad sam prvog rodila zavrsila na patologiji jer u rodilistu nije bilo mjesta (sv.duh), katastrofa zesca sto se kupaonice tice, jedna za sve, a kad su me prebacili u rodiliste skroz druga prica, svaka soba ima svoju kupaonu i sve je puno ljepse…nadam se da je tako i udrugim bolnicama a i ako ce nekome biti za utjehu..;)
Nama sad u puli napravilii novu bolnicu, nadam se da ce rodiliste premjestiti do ljeta 🙂
Inace je ok. Svaka soba ima svoj wc ali izvan sobe. Jedino jedna ima unutra, i u toj sam bas ja bila 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji