LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    06. Veljača 2020. 09:58

S obzirom da nemam dijete, super mi dođu vasa iskustva o svoj toj opremi za bebe...definitivno korisno...prijateljice cu isto utlaciti

💙

mimoza
    06. Veljača 2020. 09:59

Jutro cure. 
    Ja stvarno nikad nisam imala problema sa spavanjem, niti nesanicom niti dizanjem na wc. Spavam i po 10 sati u komadu ako treba 😂 Mi smo danas usli u 6. mjesec i ne mogu vjerovati kako mi je ovo vrijeme proletilo. Otkako uzivam u trudnoci i lupanju bebice, tjedni idu kao ludi. Kod nas je pao veliki snijeg, tako da cemo malo na planinu ici, na svjezi zrak i na rucak 🥰
    Vrapcic dobar tek, predivno izgleda.
    Dora sreca pa se ne moras jos i depilirati, isjekla bi se sva u toj zurbi 😂
    Cure zar bebybjorn nije za malo vece bebe, od par mjeseci, koje imaju snage da se same guraju? 4moms je ipak za malene bebe, rekla bih novorodjencad.

Rose1
    06. Veljača 2020. 10:00

Ja sam doruckovala zobenu s kockom crne cokolade i zlicicom meda, a ubrzo cu si nspraviti i 2jaja 😁

💙

Vrapčić123
    06. Veljača 2020. 10:03

Trudy, Kaktusica, Mrvičak, Dora 😋😋😋 Nekak mi je hrana baš apetitlih sad u trudnoći kad mogu jesti, kada su mučnine minimalne i rijetke.. 💖
    Dora ja sam bila na tri operacije i imam punoo priraslica. I meni je moj doktor također rekao da će me od priraslica boljeti jače rastezanje. Hm, možda me i bebica zvekne u te dijelove gdje su priraslice pa me jače malo zaboli ponekada, to sam zaboravila pitati.. 🤷‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    06. Veljača 2020. 10:04

Mimoza ne spominji, nekidan isla noge obrijat, ne znas koja nemoguca misija prvo da se uopce sagnem, a onda da se ne zaljepim il guzicom il glavom na neki dio tus kabine dok brijem noge  jer ne daj Boze nesto dotaknut van onoga sto moras-sami tus i malim prstom zatvorit pregradu hahahahah 
    Ni ne znate kako vam je lijepo i koji luksuz je otusirat se ko covjek  
    Ajmeee divno, uzivaj na svjezem zraku i snijegu, ljubomorna sam 

Dora4
    06. Veljača 2020. 10:06

Vrapcic ma ti si apetitlih 
    Rose hahaha legendo, ja sam isto doma obavezno 2 dorucka imala 🤭

Vrapčić123
    06. Veljača 2020. 10:08

Mimoza ti si u Njemačkoj pa ima snijega? Uživaj na planini i obroku na svježem zraku.. Milila 😍
    Rose finoo, to i ja često jedem za doručak ☺️ A ja ću si ubrzo smothie smiksati neki 😋

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    06. Veljača 2020. 10:09

Žuža, Rose, mislim da je ta Dino stranica provjerena, normalna stranica s dječjom opremom, kod nas je sve preskupo. Sjećam se da sam na nekom forumu čitala da su cure pisale da su naručivale od tamo, ali ne sjećam se više gdje. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    06. Veljača 2020. 10:11

Dora hahaha stalno sam gladna😂😂😂
    Vrapcic super, ja cu isto neki smothic kasnije...pa rucak lignje na gulas s rizom

💙

Rose1
    06. Veljača 2020. 10:12

Nikita206

Žuža, Rose, mislim da je ta Dino stranica provjerena, normalna stranica s dječjom opremom, kod nas je sve preskupo. Sjećam se da sam na nekom forumu čitala da su cure pisale da su naručivale od tamo, ali ne sjećam se više gdje.

Superrr, bas cu malo detaljnije pogledati jer cijene su top...valjda dostavljaju kod nas

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.